10 Grey's Anatomy-personages die jaren geleden hadden moeten vertrekken (5 we missen)

Inhoudsopgave:

10 Grey's Anatomy-personages die jaren geleden hadden moeten vertrekken (5 we missen)
10 Grey's Anatomy-personages die jaren geleden hadden moeten vertrekken (5 we missen)
Anonim

Er zijn in de loop van de geschiedenis maar heel weinig tv-programma's geweest die het soort impact hebben weten te maken dat Grey's Anatomy heeft. Deze serie stuwde Shonda Rhimes niet alleen naar het sterrendom op tv, maar maakte ook bekende namen van zijn vele sterren. Aangezien de show al sinds 2005 in de lucht is, hebben we zowel noodzakelijke als verwoestende karakteruitgangen gezien. Hoewel we misschien nog steeds huilen over bepaalde verliezen, konden de meesten van ons vrij snel verder gaan met het aantal nutteloze stagiaires dat we onderweg verloren.

Vandaag zullen we, in plaats van strikt herinneringen op te halen aan alle geweldige personages die we hebben verloren, kijken naar een paar die seizoenen geleden hadden moeten vertrekken. Nu zijn dit geen slechte personages, sommige zijn zelfs helemaal geliefd, maar na 16 seizoenen zijn sommige van hun verhalen gewoon opgedroogd. We gooien er ook 5 karakters in die onvervangbaar zijn gebleken.

15 had moeten vertrekken: Teddy had in Duitsland moeten blijven

Teddy Altman in zwart overhemd
Teddy Altman in zwart overhemd

Begrijp ons niet verkeerd, we hebben grote liefde voor Teddy Altman en Kim Raver (de fascinerende actrice die haar speelt). Haar tijd op de show kwam echter seizoenen geleden tot een natuurlijk einde, dus we weten niet echt waarom ze moest worden teruggebracht. Owen is in de loop der jaren verschrikkelijk tegen haar geweest, dus het was fijn om te weten dat ze een nieuw leven was gaan leiden, ver weg van Seattle.

14 had moeten vertrekken: stop met proberen Catherine Fox te laten gebeuren

Catherine Fox draagt jurk op de rug
Catherine Fox draagt jurk op de rug

Er is maar ruimte in dit ziekenhuis voor één Avery en Jackson zal altijd onze keuze zijn. Hoe blij we ook waren dat Richard iemand in de buurt had om hem te helpen verder te gaan nadat Adele was overleden, Catherine heeft bewezen egoïstisch, onbeleefd en helemaal niet vermakelijk te zijn. Ze moet gaan!

13 We missen: Cristina was het grootste verlies van Seattle

Cristina Yang in blauwe scrubs met rood shirt
Cristina Yang in blauwe scrubs met rood shirt

We weten nog steeds niet eens hoe Grey's Anatomy heeft kunnen overleven na het verlies van Cristina Yang. Ze was gemakkelijk het beste personage dat de show ooit had en haar relatie met Meredith was de ware epische romantiek van de serie. Haar genialiteit, schoonheid en humor is sinds haar vertrek in elke aflevering gemist.

12 had moeten vertrekken: niemand houdt zelfs van Owen

Owen Hunt in donkerblauwe scrubs
Owen Hunt in donkerblauwe scrubs

Als we teruggaan naar de begindagen van Owen en Cristina's romance, is het gemakkelijk om zijn aantrekkingskracht te zien. Het hele ding-haar-ijspegel-uittrekken is nog steeds een van de beste verhaallijnen, maar die dagen zijn lang geleden geëindigd. Nu lijken fans van over de hele wereld het erover eens te zijn dat Owen zonder twijfel het slechtste personage ooit is.

11 had moeten vertrekken: Amelia blijft vervelend

Amelia Shepherd met kort haar
Amelia Shepherd met kort haar

We weten dat ze veel heeft meegemaakt, maar kunnen we nu allemaal toegeven dat Amelia het meest irritante personage is sinds Izzie Stevens? Ze stopt nooit met praten en meestal kraamt ze letterlijk onzin uit. Ze krijgt driftbuien en kan er nooit achter komen wat ze wil, maar blijft toch liefdesbelangen nastreven. Sorry, maar we weigeren het allemaal toe te schrijven aan de hersentumor.

10 We Missen: Mark Sloan Was A Gem

Mark Sloan in ziekenhuisbed
Mark Sloan in ziekenhuisbed

Hoewel we niet kunnen zeggen dat Mark ooit zo belangrijk was voor de serie als Cristina, werd zijn aanwezigheid nog steeds enorm gemist in de seizoenen sinds zijn tragische dood. Hij was altijd hilarisch en hoewel hij misschien begon als een beetje een playboy, zagen we zijn karakter zich behoorlijk ontwikkelen en groeien.

9 had moeten vertrekken: echt, nog een verrassingszus voor Meredith?

Maggie Pierce in rode blouse
Maggie Pierce in rode blouse

Maggie is zeker niet zo irritant als Amelia of zo gemeen als Owen, maar haar hele verhaallijn is volledig gerecycled! Weet je nog dat Lexie in het ziekenhuis opdook als de verrassende zus Meredith die er niets van wist en ook niet wilde leren kennen? Snel vooruit naar Maggie's ingang en het was precies hetzelfde! We houden van je Shonda, maar dit was slordig.

8 had moeten vertrekken: Ben is eigenlijk al weg, we kunnen net zo goed afscheid nemen

Ben Warren lacht naar Miranda Bailey
Ben Warren lacht naar Miranda Bailey

We mogen Ben Warren eigenlijk heel graag, omdat hij heeft bewezen een goede match te zijn voor ons meisje Bailey. Zijn heen en weer tussen anesthesist, chirurg en nu brandweerman is echter gewoon meer problemen dan hij echt waard is als personage. Hij maakt nu deel uit van zijn eigen spin-off, maar hij blijft hangen. Tijd om de banden officieel te verbreken.

7 We Missen: Er is maar één McDreamy

Derek Shepherd buiten in blauw shirt
Derek Shepherd buiten in blauw shirt

Inmiddels hebben we allemaal de verhalen gehoord over het rundvlees van Patrick Dempsey en Shonda Rhimes. We geven echter gewoon niet om de politiek achter het besluit om van Derek Shepherd af te komen. Hij was een uitstekend personage en zijn liefdesverhaal met Meredith was er een voor alle tijden, ook al was het gebrekkig.

6 had moeten vertrekken: Jo Outlasting Alex heeft zelfs geen zin

Jo Wilson in zwart met donker haar
Jo Wilson in zwart met donker haar

Jo was nooit het slechtste personage, maar ze was zeker ook nooit het meest vermakelijke. Haar beste momenten kwamen dankzij haar relatie met Alex en nu hij er niet meer is, begrijpen we echt niet waarom ze in de buurt zou blijven. Als we hadden geweten dat er maar één stagiaire uit haar jaar zou worden gehouden, hadden we toch op Stephanie gestemd.

5 had moeten vertrekken: weggaan zou het beste zijn voor Miranda's gezondheid

Miranda Bailey geeft les in het ziekenhuis
Miranda Bailey geeft les in het ziekenhuis

Miranda Bailey is een spectaculair personage, maar terwijl haar lichaam haar blijft vertellen dat het tijd is om te ontstressen, neemt ze steeds meer op zich. Om eerlijk te zijn, hoeveel we ook van haar houden, ze had er waarschijnlijk mee moeten stoppen na de schietpartij in het ziekenhuis. Sindsdien hebben we haar zowel mentale als fysieke problemen zien ontwikkelen en we willen gewoon het beste voor haar!

4 We Missen: We hielden echt van Henry Burton (en Scott Foley)

Henry Burton in groene trui
Henry Burton in groene trui

Kortom, als je Scott Foley in je show stopt, doe je alles goed. Hij is natuurlijk een geweldige acteur, maar in het geval van zijn Grey's Anatomy-rol was Henry Burton in zijn eentje geweldig. Een man die Teddy Altman echt verdiende en vice versa. Als ze allebei waren afgeschreven op een manier waarvan we wisten dat ze nog lang en gelukkig zouden leven ergens anders, dan hadden we geen problemen gehad.

3 had moeten vertrekken: we hebben geen tijd voor Levi

Levi draagt een bril en lacht
Levi draagt een bril en lacht

Levi Schmidt is een geweldig voorbeeld om te bewijzen hoeveel de show is veranderd sinds de dagen dat Mer en Cristina er nog woonden. Als er toen een stagiaire was komen opdagen en hun bril was gevallen IN een patiënt tijdens de operatie, zouden ze onmiddellijk uit het programma zijn verwijderd.

2 had moeten vertrekken: heeft Meredith niet genoeg meegemaakt?

Meredith Grey met opgestoken en blauwe scrubs
Meredith Grey met opgestoken en blauwe scrubs

We houden van Meredith en we begrijpen dat er zonder haar geen show meer zou zijn, dus misschien zeggen we dat de serie een paar seizoenen geleden zijn finale had moeten bereiken. Mer heeft genoeg meegemaakt en we hebben haar ook alles zien bereiken wat ze wilde. Nu al haar vrienden weg zijn, moet ze haar baby's meenemen en een nieuwe (minder tragische) werkplek zoeken.

1 We missen: Arizona had tot het einde moeten duren

Arizona Robbins met koektrommel
Arizona Robbins met koektrommel

Hoewel Callie's vertrek welkom was, waren de meesten van ons behoorlijk teleurgesteld toen ze Arizona zagen vertrekken. Ze was altijd een vermakelijk personage, zelfs als haar verhaallijnen emotioneel werden. Het ergste van haar verliezen was echter het feit dat ze wegging vanwege Callie en Penny. De schrijvers wilden er echt zeker van zijn dat we die twee zo veel mogelijk haatten.

Aanbevolen: