Dit is waarom fans jaren later nog steeds 'Drop Dead Diva' missen

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans jaren later nog steeds 'Drop Dead Diva' missen
Dit is waarom fans jaren later nog steeds 'Drop Dead Diva' missen
Anonim

Terwijl de show 'Drop Dead Diva' jaren geleden eindigde -- in 2014 -- vangen fans nog steeds een glimp op van de voormalige sterren. De hoofdrolspeelster, Brooke Elliott, is vandaag zelfs te zien in 'Sweet Magnolias'. En de rest van de cast is verspreid over verschillende andere shows, films en projecten die anders aan Hollywood grenzen.

Maar het punt is dat fans het einde van de show nog niet hebben bereikt, en ze smeken bijna om een soort reboot. De belangrijkste vraag is echter waarom?

Waarom werd 'Drop Dead Diva' geannuleerd?

Na zes seizoenen is 'Drop Dead Diva' eindelijk afgerond. De serie eindigde niet echt met een cliffhanger, maar fans hebben nog steeds veel vragen over vandaag (zoals is Grayson echt gestorven?!).

Wat leidt ons naar, waarom werd 'Drop Dead Diva' geannuleerd? Het was aantoonbaar populair genoeg om zes seizoenen mee te gaan, met opmerkingen van fans als "Deze show is perfect!" en "Leukste show ooit."

De Lifetime-show kon echter niet blijven hangen. Hollywood Reporter legde uit, terug in de piekperiode van de show, dat ondanks een korte "annulering" na het vierde seizoen, de show nieuw leven werd ingeblazen met een ander model.

Lifetime's grootste klacht over de serie waren de hoge kosten, suggereerde de publicatie, dus bezuinigden ze tussen het vierde en zesde seizoen. Maar het andere probleem is dat het aantal kijkers van seizoen vier naar vijf is gedaald; een dip van meer dan een half miljoen baart ons zorgen.

Het was duidelijk genoeg om de anders zo succesvolle show te beëindigen.

Is 'Drop Dead Diva' op Netflix?

Het spelbreker voor fans was dat 'Drop Dead Diva' niet werd opgevolgd met een spin-off of uitloper. Margaret Cho, Brooke Elliott's BFF op het scherm, had echter al een ander project op stapel staan.

Wat Brooke betreft, ze ging ook acteren in andere projecten. Maar waar kwam de show zelf (en al zijn zes tranentrekkende seizoenen) terecht? Staat 'Drop Dead Diva' op Netflix?

Helaas voor fans die van de show hielden, was deze eerder op Netflix, maar momenteel niet. Wat er op Netflix staat, waarschuwde fans in 2019 dat de show in maart van dat jaar zou vertrekken, nadat ze op de on-demand-service 2011 waren gebleven.

Het goede nieuws is dat sommige fans de show op Amazon Prime Video hebben gevonden (en binged). Er is dus misschien nog hoop voor fans die de hartverwarmende show opnieuw willen bekijken (of voor het eerst willen ontdekken).

En er zijn genoeg fans die graag nog een keer willen kijken; fans missen de show vooral omdat het zo uniek was. Een fan noemde Brooke Elliott "gewoon buitengewoon" in de rol, terwijl hij ook de casting in het algemeen prees; de "ondergewaardeerde Kate Levering" is een ander hoogtepunt.

Over het algemeen waren fans dol op de evolutie van de personages, de verhaallijn die alles behalve het uiterlijk focuste, en de superleuke gaststerren die bij elke beurt verschenen (inclusief Kim Kardashian, hoewel haar show destijds van het naderen van zijn laatste seizoen!).

Aanbevolen: