Cats' was bijna een heel stuk erger, als dat al mogelijk is

Inhoudsopgave:

Cats' was bijna een heel stuk erger, als dat al mogelijk is
Cats' was bijna een heel stuk erger, als dat al mogelijk is
Anonim

Kassaflops maken deel uit van het spel in Hollywood, en hoewel studio's hun best doen om ze te vermijden, zijn ze gewoon onvermijdelijk. De grootste studio's en de grootste acteurs hebben allemaal hun deel van de mislukkingen gehad, en het enige wat je kunt doen is jezelf afstoffen en doorgaan met het volgende project in de hoop op een beter resultaat.

In 2019 werd Cats uitgebracht in de bioscoop, en om te zeggen dat het een kolossale mislukking was, is licht uitgedrukt. Het leek alsof iedereen deze film haatte, en een paar details over het montageproces hebben onthuld dat het bijna veel erger was.

Laten we eens kijken hoe de studio deze ramp probeerde te redden.

'Cats' was een kolossale flop

Zo nu en dan komt er een flop voorbij die niet anders kan dan de krantenkoppen te stelen, en dit was precies het geval voor Cats. Gebaseerd op de hitmusical met dezelfde naam, werd deze met sterren gevulde affaire bekritiseerd door critici terwijl ze in vlammen opging aan de kassa, waardoor het een unieke plaats in de moderne geschiedenis kreeg.

Op het eerste gezicht lijkt een film met namen als Judi Dench, Idris Elba, Ian McKellen, Jennifer Hudson, James Corden en Taylor Swift misschien een ding, maar laag en zie, deze film kwam langs en bewees die sterrenkracht kan je alleen zo ver brengen aan de kassa.

Cats, dat een budget had van bijna 9 cijfers, kon aan de wereldwijde kassa slechts ongeveer $ 75 miljoen binnenhalen. Om de zaken nog erger te maken, leek het alsof vrijwel iedereen deze film overal dumpte toen deze uitkwam. De gruwelijke mens/kat-CGI deed het zeker geen goed, en deze nachtmerriebrandstof liep recht op een ramp af.

Naarmate de tijd verstreek, zijn er details over de film naar voren gekomen, waaronder enkele bewerkingen die de studio heeft aangebracht om te voorkomen dat deze film erger werd dan hij al was.

Een bewerking heeft de film gered van erger worden

Elke film wordt bewerkt en gevormd tot een eindproduct dat in de bioscoop komt, en dit is bedoeld om dingen op te scherpen en het zo goed mogelijk te maken voor een groot publiek. Het is vrij gebruikelijk dat dingen op de vloer van de uitsnijderij worden achtergelaten, maar in het geval van Cats moeten we het hebben over een specifieke bewerking die is gemaakt om deze ramp te voorkomen.

Er is gezegd dat Cats een aantal serieuze bewerkingen heeft ondergaan, waaronder het verwijderen van de, ahum, kontgaten van de personages, omdat om een krankzinnige reden de mensen die de film maakten dachten dat het opnemen van dit stukje anatomie was nodig.

Nu zou je kunnen denken dat de meeste mensen hier een hekel aan zouden hebben en dat het een goed idee was om kattenbuit weg te laten, maar toen dit nieuws op de sociale media kwam, eisten veel mensen om te zien wat ze de " butthole cut" van de film.

Toen we het erover hadden of het uitbrengen van deze versie de film zou redden, zei James Corden: "Ik denk, hoe dan ook, het zal die film waarschijnlijk niet redden."

Laten we eerlijk zijn, dit zal waarschijnlijk nooit het daglicht zien, maar als internet vocaal genoeg blijft, zullen degenen die dapper genoeg zijn om ernaar te kijken misschien wel hun wens krijgen.

Alsof deze bewerking niet interessant genoeg was, is er nog een scène uit de film verwijderd die het op de een of andere manier erger zou hebben gemaakt.

Een verwijderde scène had meer problemen kunnen veroorzaken

The Madness of Cats is een geschenk dat blijft geven, en fans hebben gehoord over een expliciete scène die uit de film is verwijderd. De scène in kwestie bevat een aantal full-frontale kitty-dingen. Ja, je leest het goed.

Een onbevestigde bron op sociale media zei: "Ik heb waarschijnlijk meer schokkende informatie dan het bestaan van kontgaten. Er was een schot waarbij een van de katten aan het plassen was, letterlijk aan het plassen. De kat kijkt naar het scherm, dat kan zie alles. Dat schot was definitief voor de klant, maar toen ik het in het theater zag, leek het alsof ze het plas-effect hadden weggenomen."

Houd er rekening mee dat deze informatie naar Ben Mekler is gestuurd, die een geverifieerde Twitter-gebruiker is en films heeft geschreven en geregisseerd. De bron vroeg om vertrouwelijk te blijven, en na het laten vallen van deze bom, kunnen we volledig zien waarom.

Als filmfan is het moeilijk te doorgronden hoe de studio dit een goed idee vond, en het is gemakkelijk in te zien waarom ze serieuze veranderingen aan de film hebben aangebracht.

Cats was een complete en totale ramp, en op de een of andere manier slaagde de studio erin om te voorkomen dat het nog veel erger werd dan het al was.

Aanbevolen: