Macaulay Culkin plaatst epische 'Home Alone' throwback en fans hebben gemengde reacties

Inhoudsopgave:

Macaulay Culkin plaatst epische 'Home Alone' throwback en fans hebben gemengde reacties
Macaulay Culkin plaatst epische 'Home Alone' throwback en fans hebben gemengde reacties
Anonim

Macaulay Culkin heeft veel bereikt sinds zijn kindertijd als acteur. In de jaren 90 was hij een erkende naam in de wereld van kindacteurs, met films als Rocket Gibr altar en Uncle Buck op zijn naam. Maar pas nadat hij als Kevin McCallister verscheen in Home Alone, de kerstkomedie van Chris Columbus uit 1990, vond hij een plaats in de schijnwerpers.

Culkin heeft een indrukwekkend vermogen op zijn naam, dankzij Home Alone en zijn andere rollen sindsdien. Onlangs voegde de acteur zich bij de cast van American Horror Story en zal ergens volgend jaar in het komende seizoen verschijnen. Het is bijna dertig jaar geleden dat hij meewerkte aan de Home Alone-filmreeks, maar de acteur is nog niet over zijn bekendste rol heen.

Er is nog een thuis-alone throwback van Culkin

Na de hoofdrol in de reclamespot met kerstthema van Google, waarin Culkin zijn rol als een volwassen versie van zijn Home Alone-personage opnieuw vertolkte en enkele van de meest iconische scènes uit de film naspeelde, is hij er weer mee bezig!

De acteur ging naar sociale media en moedigde zijn volgers aan om op een nogal excentrieke manier gezichtsmaskers te dragen! Culkin plaatste een selfie van zichzelf, met een bedrukt masker dat de geschokte uitdrukking van zijn Home Alone-personage weergaf. Culkin lijkt de ondeugende geest van de jonge McCallister te hebben belichaamd, net op tijd voor de vakantie.

Fans hebben er gemengde gevoelens over

Sommige fans leken behoorlijk enthousiast over Culkin die weer naar Home Alone verwijst! De acteur was jarenlang uit de schijnwerpers gedwaald vanwege persoonlijke redenen, maar hij heeft moeiteloos de band met zijn oude personage hersteld.

Eén gebruiker reageerde op de tweet van de acteur met een eigen foto, met hetzelfde masker op. Verschillende andere fans lijken het te hebben begrepen en deden hetzelfde, ter ondersteuning van Culkin's streven.

Helaas voorspelde zijn tweet niet veel goeds bij andere gebruikers, die er door verontrust leken te zijn en geen woorden ter ondersteuning van Culkin hadden.

Een gebruiker schreef: "Dit is het ergste wat je ooit hebt gedaan en ik heb richie rich gezien", verwijzend naar de rol van de acteur in de Richie Rich-film uit 1994, die niet goed werd ontvangen door fans en De film miste charme en fans hadden hoge verwachtingen na het succes van Home Alone !

Een andere gebruiker complimenteerde Culkin en zei dat de acteur niet veel ouder leek te zijn en op zijn jongere zelf leek!

Of fans nu wel of niet enthousiast zijn over Macaulay Culkin die het succes van zijn oude personage belichaamt, ze kunnen niet ontkennen dat onze oude vriend Kevin McCallister heel erg gemist is. Het is goed om hem terug te hebben!

Aanbevolen: