Fans hebben gemengde reacties op Hilary Duff die HIMYM OG Cast Cameo's plaagt

Inhoudsopgave:

Fans hebben gemengde reacties op Hilary Duff die HIMYM OG Cast Cameo's plaagt
Fans hebben gemengde reacties op Hilary Duff die HIMYM OG Cast Cameo's plaagt
Anonim

Hilary Duff heeft gezinspeeld op een legendarische reünie in de komende spin-off van How I Met Your Mother.

Zeven jaar na die controversiële How I Met Your Mother-finale, is Hilary Duff aangekondigd als de hoofdrolspeler in de langverwachte spin-off van de serie, How I Met Your Father.

De Jongere ster zal Sophie spelen in de komende Hulu-serie. Haar karakter zal een dertiger zijn die samen met een hechte vriendengroep de liefde zoekt in de grote stad.

De originele structuur van de show blijft behouden, met een oudere Sophie die haar zoon alles vertelt over de wendingen in haar leven - net zoals hoofdrolspeler Ted Mosby deed in de originele serie. Maar krijgen we te zien dat de OG-bende teruggaat naar NYC? Duff zei dat dit een mogelijkheid is.

Hilary Duff over hoe HIMYM-spin-offs zich verbinden in de originele show

De Lizzie McGuire-ster, die ook als producer fungeert, hield de lippen stijf op elkaar over het script, maar ze zei wel dat er een verband zal zijn tussen de twee verhalen.

"Ik wil het niet allemaal weggeven en het script wordt zeker een beetje veranderd, maar het sluit wel aan", vertelde Duff op 6 mei aan SiriusXM's The Jess Cagle Show.

Andere castleden zijn nog niet aangekondigd, maar Duff lijkt in zekere zin te pleiten voor de terugkeer van de originele HIMYM-bende.

“Hopelijk hebben we een aantal leuke gastoptredens van de originele cast,” plaagde ze.

HIMYM-fans' wildste spin-offtheorieën

Duffs interview zorgde ervoor dat fans van de show begonnen te speculeren over de manieren waarop How I Met Your Mother enkele originele personages en thema's terug zal brengen.

“De How I Met Your Mother spin-off… met Hilary Duff…. Hoe ik je vader heb ontmoet, het is ofwel Barney's dochter, volwassen OF Barney's baby-mama. JE HEBT HET HIER EERST GEZIEN!!” een fan schrijft op Twitter.

Een fan vroeg zich af of de show zich zal concentreren op de broers en zussen van de originele personages.

“Ik vroeg me af of @lucyhale en @AshBenzo de vrienden zouden zijn van Sophie @HilaryDuff en de broers en zussen van de cast van HIMYM en zo is het gerelateerd aan HIMYF. Hoe dan ook, ik kan niet wachten', suggereert een andere opmerking.

Anderen zijn echter niet blij met het vooruitzicht om de show in de eerste plaats terug te brengen.

“behoorlijk bang voor hoe ik je vader heb ontmoet, want himym had een magie die niet kan worden gerepliceerd, maar ik hou wel van hilary duff,” zegt een HIMYM-fan.

"Ik hou van de originele show en hoe geweldig het ook zou zijn om Barney, Marshal en Lily weer te zien, het is nog steeds niet logisch waarom ze dit 8 jaar na het einde van het origineel doen", tweet een gebruiker.

Aanbevolen: