Wat Perez Hilton heeft gezegd over zijn tijd op 'Victorious

Inhoudsopgave:

Wat Perez Hilton heeft gezegd over zijn tijd op 'Victorious
Wat Perez Hilton heeft gezegd over zijn tijd op 'Victorious
Anonim

Perez Hilton werd begin jaren 2000 als een bekendheid beschouwd als schrijver en blogger. Sindsdien heeft Perez ervoor gekozen om zijn verhalen te richten op beroemdheden. Hoewel hij een van de meest gehate mensen van Hollywood werd, probeerde hij een acteercarrière te maken door deel uit te maken van populaire tv-shows zoals Victorious.

Sinds Perez zijn TikTok-account opende, lieten de meeste van zijn volgers opmerkingen achter met de tekst: "je was op Victorious." Nu de iconische Nickelodeon-show op Netflix staat, besloot hij de show met zijn kinderen te bekijken. Perez verscheen in aflevering 9 van seizoen 1, "Wi-Fi in the Sky."

Een van de beste tijden van zijn leven

Hij heeft een videoreactie van de aflevering geüpload op zijn Perez Hilton and Family YouTube-kanaal. Hilton beschreef zijn tijd op Victorious als "een van de coolste dingen die ik ooit in mijn carrière heb gedaan." Toen zijn kinderen hem de details vroegen, zei hij opgewonden dat hij met Ariana Grande werkte, een van de grootste popsterren aller tijden die Cat in de show speelde.

Hoe het gebeurde

Hij kreeg een e-mail van Dan Schneider, de maker van de show, die Perez vroeg of hij erbij wilde zijn. "Ik was geschokt omdat ik niet dacht dat Nickelodeon me op hun netwerk zou willen hebben, en het was een eerlijk aanbod", onthulde hij op zijn YouTube-kanaal.

Voor Perez was dit een van de beste ervaringen van zijn leven. Hij speelde toen zichzelf in de show, dus hij hoefde geen auditie te doen, wat het proces erg soepel maakte.

De scène van het gevecht met Tori's zus

Victoria Justice schittert in de serie als Tori Vega. Daniella Monet brengt het hilarische personage van Tori's zus, Trina Vega, tot leven.

In de scène waarin Trina met Tori in het vliegtuig zit, raakt de oudere zus in paniek als ze Perez Hilton in de eerste klas ziet. Om zijn aandacht te trekken, steelt Trina zijn camera. Wanneer het personage van Hilton het merkt, gaat hij naar de stoelen van Tori en Trina, en terwijl hij zijn camera terug probeert te krijgen, v alt hij op Tori's benen terwijl Trina weigert zijn camera terug te geven in een hilarische scène.

Perez Hilton's reactie op zijn tijd op de show

Terwijl Perez met zijn kinderen naar de scène keek, kon hij niet stoppen met glimlachen. Zijn dochter Mia vroeg hem in het Spaans waarom hij van streek was tijdens de show, en hij antwoordde haar grappig: "Omdat Trina mijn camera heeft gestolen!".

De familie vond het leuk om samen naar de show te kijken. De kinderen vroegen Hilton om samen meer afleveringen van de serie te kijken.

Perez' Carrière

Perez weet hoe hij de thee moet morsen. Hij is 's werelds go-to-man voor het breken van Hollywood-nieuws. Hij begon 16 jaar geleden met zijn zeer erkende blog en verdiende zijn titel als de peetvader van de roddels met zijn beroemde vrienden aan zijn zijde. Er is geen rode loper die de columnist niet de zijne heeft gemaakt. Maar als je het vuil uitdeelt, moet je bereid zijn om ook wat te nemen, en Perez is niet weggekomen zonder zijn eigen controversiële koppen.

Dit is wat hij nu doet

Vandaag blijft de blogger zijn entertainmentimperium opbouwen van films tot muziekvideo's en zelfs reality-tv. Perez is een van 's werelds meest gewilde sterren. Destijds deed hij dingen anders, en dat sprak mensen aan. Hij ging echter snel van verslaggever naar over gerapporteerd worden. Hij krijgt echter nog steeds veel tips en exclusieve aanbiedingen voor zijn blog.

Hij heeft nu een podcast en twee YouTube-kanalen. De blogger bracht eind 2019 ook een nummer uit met de titel OK Boomer.

De blogger heeft drie kinderen van 7, 5 en 3 jaar oud en zijn moeder woont ook bij hem in. Hij vertelde de Australische The Morning Show: "Ik ben opgegroeid in een Latino-huishouden, mijn ouders zijn Cubaans en in de Latino-cultuur is het vrij gebruikelijk dat de grootouders in het huis wonen, en het enige wat ik doe is werken."

Gezinsleven

De vader vertelde het netwerk dat hij om 5 uur 's ochtends wakker wordt om actief te zijn, naar de sportschool te gaan en zijn kinderen doordeweeks naar school te brengen. Later komt hij thuis, werkt nog wat en rust uit. Perez brengt tijd door met zijn kinderen die boeken voor ze lezen en huiswerk maken voordat hij ze klaarmaakt om naar bed te gaan. Hij heeft een gelukkig leven als blogger, maar hij bekent: "Ik zou graag meer televisie maken."

Nieuwe projecten

De meest gehate man in Hollywood deelt zijn levensverhaal in zijn nieuwe autobiografie TMI: My Life in Scandal. In een interview met The Real Daytime gaf hij openlijk toe dat hij zich vroeger als een pestkop gedroeg, maar hij beloofde aardiger te zijn tegen mensen wanneer hij verslag uitbracht. Met betrekking tot dit onderwerp onthulde Perez: "de reden dat ik die verandering heb aangebracht en waarom ik nu nog steeds actief probeer na te denken voordat ik spreek, is omdat het het juiste was om te doen voor mij als de persoon en het juiste om te doen voor de wereld."

Perez is zijn imago aan het opruimen. Hij geeft echter toe dat het prima zou zijn om de slechterik op tv te spelen. Nu lijkt hij zich meer bewust te zijn van de impact van zijn woorden: "Ik heb vijf mensen wiens levensonderhoud van mij afhangt: mijn drie kinderen, mijn moeder en mijn zus, die ook met mij werkt."

Aanbevolen: