Sons Of Anarchy'-acteur Mark Boone Junior is goede vrienden met deze verrassende beroemdheid

Inhoudsopgave:

Sons Of Anarchy'-acteur Mark Boone Junior is goede vrienden met deze verrassende beroemdheid
Sons Of Anarchy'-acteur Mark Boone Junior is goede vrienden met deze verrassende beroemdheid
Anonim

In de meeste bedrijfstakken zijn er veel verschillende mensen die een bepaalde taak kunnen uitvoeren. Er zijn tenslotte elk jaar heel veel mensen die afstuderen aan hogescholen en universiteiten, wat betekent dat bedrijven veel opties hebben wanneer ze een nieuwe medewerker moeten aannemen.

Als het op Hollywood aankomt, zijn er zoveel mensen die strijden om elke baan dat je mag aannemen dat powerbrokers op dezelfde manier veel opties hebben. Gezien het feit dat de meeste shows en films groen worden verlicht op basis van de sterrenkracht van de betrokken acteurs, is de lijst met mensen die in een bepaalde rol kunnen worden gecast, vaak verrassend klein. Om die reden hebben de meeste acteurs die al heel lang aan de top van het bedrijf staan, samengewerkt, of hebben ze op zijn minst interactie gehad op branche-evenementen.

Gebaseerd op de aard van de entertainmentindustrie, zou het niet als een verrassing moeten komen dat er veel vriendschappen met beroemdheden zijn waar de meeste mensen zich totaal niet van bewust zijn. De meeste fans van Sons of Anarchy hebben bijvoorbeeld geen idee dat een van de belangrijkste acteurs van de show, Mark Boone Junior, zeer goede vrienden is met een van de meest gerespecteerde acteurs die er zijn.

Een acteursacteur

Als het op Mark Boone Junior aankomt, lijdt het geen twijfel dat hij verre van een begrip is. In plaats daarvan, wanneer de meeste mensen Boone Junior zien verschijnen in een film of show waar ze naar kijken, denken ze aan hem als de man van dat andere ding. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Boone Junior niet veel succes heeft gehad. Per slot van rekening heeft Marks lange carrière hem naar verluidt in staat gesteld een indrukwekkend vermogen van $ 5 miljoen te verzamelen.

Naast de financiële beloningen die Mark Boone Junior heeft verdiend, is de man tegenwoordig een van de meest gerespecteerde acteurs in de branche geworden. Fantastisch in vrijwel elke rol die hij ooit heeft aangenomen, Boone Junior is een van die zeldzame artiesten die een kleine rol op zich kan nemen en toch een project zo veel beter kan maken. Bovendien, als het gaat om het beroemdste project van Boone Junior tot nu toe, Sons of Anarchy, is het moeilijk om die serie zonder hem voor te stellen, aangezien hij vaak het geheime wapen van de show was.

De dageraad van een duo

Geboren in Cincinnati, Oio, koos Mark Boone Junior, nadat hij was afgestudeerd van de middelbare school, naar New York om naar de Universiteit van Vermont te gaan. Toen Mark die universiteit eenmaal achter zich had gelaten, begon hij stand-upcomedy op te voeren als onderdeel van een tweemanscomedyteam met een van de meest getalenteerde acteurs ter wereld.

Sinds Steve Buscemi bekend staat om zijn unieke uiterlijk en zijn verbluffend indrukwekkende acteerwerk, vergeten veel filmfans soms hoe grappig hij eigenlijk kan zijn. Het bleek dat Buscemi in het begin van de jaren 80 zijn komische vaardigheden op het podium begon te ontwikkelen en verbazingwekkend genoeg verwierp het publiek zijn uitvoeringen aanvankelijk ronduit. Gelukkig voor Buscemi zou hij in 1984 Mark Boone Junior ontmoeten en al snel vormden ze een partnerschap.

Zoals iedereen die bekend is met Steve Buscemi en Mark Boon Junior al zou moeten weten, zijn de twee mannen unieke artiesten die graag risico's nemen als artiesten. Met dat in gedachten is het ongelooflijk passend dat toen de New York Times in 1984 een van hun comedyshows recenseerde, ze hun act 'theater in de absurdistische ader' noemden.

Lopend partnerschap

In het echte leven verliezen veel mensen het contact met vrienden die ze op het werk hebben gemaakt als ze niet langer met hun voormalige vriend werken. Gelukkig voor Mark Boone Junior en Steve Buscemi, sinds het paar hun comedy-act heeft ontbonden, zijn ze af en toe blijven samenwerken. Tijdens Buscemi's lange carrière heeft hij bijvoorbeeld vier films geregisseerd, waarvan drie met Boone Junior.

Naast de projecten die de vrienden al samen hebben gemaakt, zullen Boone Junior en Buscemi in de toekomst duidelijk blijven samenwerken. Tijdens een Vulture-interview in 2014 zei Boone Junior immers expliciet; Geloof me, wat ik ook doe, ik krijg Steve binnen . Het blijkt dat Boone Junior en Buscemi samenkwamen om een aflevering van Buscemi's webserie Park Bench te filmen.

Tijdens het eerder genoemde Vulture-interview zei Mark Boone Junior dat hij in de dagen voorafgaand aan dat gesprek niet met Steve Buscemi had gesproken. Boone Junior maakte echter duidelijk dat dit alleen het geval was omdat hij "het druk had". Natuurlijk zullen de meeste volwassenen zich kunnen verhouden tot het onvermogen om de hele tijd met je beste vrienden om te gaan, maar dat betekent niet dat je genegenheid voor elkaar is verminderd.

Aanbevolen: