Is Meghan Markle, hertogin van Sussex, echt goede vrienden met Ellen?

Inhoudsopgave:

Is Meghan Markle, hertogin van Sussex, echt goede vrienden met Ellen?
Is Meghan Markle, hertogin van Sussex, echt goede vrienden met Ellen?
Anonim

Als je Meghan Markle en Ellen Degeneres vrolijk ziet kletsen in de studio van Ellen Degeneres, kan het je vergeven worden te denken dat de twee op de heup waren samengevoegd. En misschien heb je gelijk als je dat denkt, want het lijkt erop dat de twee een persoonlijke vriendschap hebben die enkele jaren teruggaat - zelfs voordat Meghan zich bij de Britse koninklijke familie voegde.

Meghan's verschijning in de chatshow heeft voor enige controverse gezorgd, waarbij velen geloofden dat Ellen de koninklijke familie uitbuitte om te lachen en weinig deed om haar imago te verbeteren. Na een interview waarin de hertogin opende over intieme elementen van haar gezinsleven en moeilijkheden om werk te vinden tijdens haar vroege dagen als actrice, ging Meghan de straat op op een begeleide missie van Ellen met echte straatverkopers - wat een aantal zeer cringey interacties!

Het lijkt er echter op dat het paar veel geschiedenis samen heeft. Dus hoe dichtbij zijn deze twee echt? Lees verder voor meer informatie.

6 Meghan Markle en Ellen Degeneres samen in een hondenasiel

Blijkbaar kwamen Meghan en Ellen elkaar enkele jaren geleden tegen in een hondenopvang in Los Angeles, terwijl de Suits-actrice nadacht over het al dan niet meenemen van een hond. Ellen sprak met Meghan en zei tegen haar: "Je moet die hond nemen." Bogart de labrador, zoals hij bekend werd, werd die dag Meghan's hond na de enthousiaste aanmoediging van Ellen.

"Hoewel Meghan niet opgroeide met huisdieren, werd Bogs, zoals ze hem noemde, het voorwerp van haar toewijding en in grote rotatie op haar Instagram-feed", stelt het boek Finding Freedom. "Maar ze noemt Ellen DeGeneres de reden dat ze de Lab-mix heeft geadopteerd."

"Hoe kon ze weigeren", voegt het boek eraan toe. 'Het is een beetje zoals wanneer Oprah je zegt iets te doen,' zei Meghan. "Ik heb hem mee naar huis genomen. Omdat Ellen me dat zei."'

5 Meghan Markle en Ellen Degeneres sloegen toen een klik en hielden contact

Het lijkt erop dat het paar nooit meer achterom keek na deze interactie en een echte vriendschap sloot, af en toe in Londen afsprak en regelmatig advies uitwisselde.

"Meghan is dol op Ellen en vindt het geweldig dat zij en Portia enorme dierenliefhebbers zijn", zei een insider. "Ze zei dat ze contact hebben gehouden sinds ze elkaar persoonlijk hebben ontmoet en een hechte band hebben opgebouwd."

"Ze zei dat ze veel gemeen hebben en dat Ellen een enorme steun is geweest, vooral sinds ze naar Canada is verhuisd."

4 Ellen was een van de weinige mensen die Megans zoon Archie ontmoette nadat hij geboren was

De Sussexen zijn beroemd om hun familie, maar Ellen was naar verluidt een van de bevoorrechte mensen om hun eerste kind, zoon Archie, te ontmoeten terwijl Ellen in het VK verbleef. De presentator van de talkshow mocht het kind zelfs vasthouden en sprak grappend over de ervaring: “Hij weegt 15 pond., dat wil zeggen, de wisselkoers is hier 17 dollar!”, en vermeldde ook dat hij de beroemde haarkleur van papa Harry deelt.

Sindsdien heeft Ellen naar verluidt een band met het paar gehad over milieukwesties en gezamenlijke liefdadigheidsbelangen.

3 Nu ze vlakbij wonen, komt Ellen regelmatig naar het huis van Megan Markle

Ellen en Meghan wonen nu allebei in een vergelijkbaar gebied in Californië en zien elkaar daarom vaak. Ellen is naar verluidt een frequente gast in het herenhuis van Meghan en Harry in Montecito, komt vaak 'over' om het paar te zien, en heeft blijkbaar ook hun kinderen, Archie en Lillibet, ontmoet.

Het lijkt erop dat de nabijheid het hart doet groeien naar deze twee, die allebei genieten van de tijd in de Californische zon. Ellen's Burbank-studio was slechts een klein eindje rijden voor Meghan om in Ellen's show te verschijnen. Het is echter niet duidelijk hoe vaak deze twee elkaar zien buiten professionele optredens.

2 Meghan Markle's vriend Omid Scobie beweert dat zij en Ellen close zijn

Ellens vriend en informele woordvoerder Omid Scobie heeft beweerd dat Ellen en Meghan goede vrienden zijn.

“Ellen en Meghan gaan langer terug dan we denken,” zei Scobie. “Meghan ontmoette haar eigenlijk voor het eerst toen ze besloot een hond te redden. Ellen vertelde haar beroemd: 'Get it.'

“Sindsdien hebben ze een hechte vriendschap ontwikkeld. We zagen Portia en Ellen Londen bezoeken. Ze bezochten Harry en Meghan bij hen thuis. … Ze hebben Archie voor het eerst ontmoet en ze hebben ook meegewerkt aan een deel van hun liefdadigheidswerk. Harry en Meghan steunden Ellen bij een initiatief voor het behoud van olifanten waar ze bij betrokken was, en ik denk dat we ze in de toekomst veel meer samen zullen zien met hun werk en hun sociale leven.”

1 Het lijkt erop dat Meghan Markle en Ellen Degeneres zeker vrienden zijn, maar het is moeilijk te zeggen hoe dichtbij

Meghan en Ellen lijken elkaar zeker te kennen - ze hebben elkaar meerdere keren buiten de show ontmoet, maar we hebben weinig bewijs dat ze veel tijd samen doorbrengen. Het is daarom moeilijk om met zekerheid te zeggen dat ze goede vrienden zijn, maar ze zijn duidelijk iets meer dan alleen kennissen.

Aanbevolen: