Is Dwayne Johnson voor altijd klaar met de 'Fast and Furious'-franchise?

Inhoudsopgave:

Is Dwayne Johnson voor altijd klaar met de 'Fast and Furious'-franchise?
Is Dwayne Johnson voor altijd klaar met de 'Fast and Furious'-franchise?
Anonim

Als een van de grootste sterren ter wereld, is Dwayne Johnson al geruime tijd een opwindende aanwezigheid in Hollywood. Hij is misschien begonnen in WWE, maar zodra hij zich op films concentreerde, zou hij uiteindelijk uitgroeien tot een onstuitbare krachtpatser. Of het nu in de Fast & Furious-franchise is of in andere projecten, deze meer dan levensgrote acteur stijgt altijd naar de top.

De Fast & Furious-franchise ploegt al sinds de jaren 2000 en op dit moment lijkt het alsof niets hem in de weg kan staan. De franchise zal in de toekomst F9 lanceren, en het ontbreken van Dwayne Johnson in combinatie met een verhitte rivaliteit doet mensen zich afvragen of hij er klaar mee is.

Laten we Dwayne Johnson eens nader bekijken en kijken of hij klaar is met de franchise!

Hij verscheen onlangs in 'Hobbs &Shaw'

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

De Fast & Furious-franchise heeft zich voornamelijk gericht op Dom en de bende, maar onlangs was er een spin-offproject met in de hoofdrol Dwayne Johnson en Jason Statham dat afbrak en snel furore maakte.

Hobbs & Shaw markeerde een unieke situatie voor de franchise, aangezien vrijwel geen van de primaire cast hier bij betrokken was. Het project zou een grote prestatie zijn voor Johnson, die in de franchise was gekomen en een enorme boost had gegeven, waardoor de zaken onmiddellijk werden verheven. Omdat de franchise al zo lang populair is, waren veel mensen benieuwd hoe Hobbs & Shaw het zouden doen ten opzichte van zijn voorgangers.

De film werd afgelopen zomer uitgebracht en zou volgens Box Office Mojo 759 miljoen dollar opbrengen aan de wereldwijde box office. Interessant is dat het grootste deel van de inkomsten uit de kassa uit het buitenland kwam, aangezien Fast-fans de theaters niet precies inpakten zoals ze hadden voor eerdere afleveringen. Desalniettemin is $ 759 miljoen een gezond bedrag om mee naar huis te nemen voor elke franchise.

Zoals het er nu uitziet, was dit de meest recente inzending in de franchise en het is voorlopig de laatste waarin Dwayne Johnson zal verschijnen. Desondanks zal de franchise doorgaan, wat vragen oproept over zijn toekomst als Luke Hobbs.

Hij zal niet in 'F9' zijn

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Hobbs & Shaw hebben misschien niet hetzelfde soort zaken gedaan als andere Fast-afleveringen, maar het bracht nog steeds een aardig stuk verandering en zorgde voor opwinding voor de komende F9. Zoals fans zijn gaan leren, zal Dwayne Johnson niet naast de andere sterren van de franchise verschijnen.

F9 wordt de negende traditionele aflevering voor deze franchise, wat indrukwekkend is als je bedenkt hoe alles begon en hoe de dingen zich in de loop van de tijd hebben afgespeeld. Hoewel er een moment was waarop het leek alsof deze franchise uit de boot zou vallen, pakte het zichzelf op en draaide het om op een manier die maar weinig mensen ooit hadden kunnen voorzien.

Volgens Statista heeft elk van de laatste twee echte afleveringen meer dan $ 1 miljard gegenereerd aan de kassa, waardoor de cijfers van Hobbs & Shaw er iets minder indrukwekkend uitzien. In feite was Hobbs & Shaw de film met de laagste winst sinds Fast Five, wat veel zegt over hoeveel deze franchise gewoonlijk verdient en hoe het Hobbs & Shaw verging in de grotere context van dit alles.

F9, als het in lijn zou zijn met eerdere afleveringen, zou een enorme stijging aan de kassa moeten zien dankzij het feit dat iedereen terug is, maar dit is geen garantie. Er is veel onzekerheid over de toekomst van bioscopen, dus het wordt voorlopig afwachten.

Met alles wat er gaande is, is het alleen maar logisch om van de man zelf te horen om te zien of er enige duidelijkheid is over zijn toekomst in de franchise.

Wat hij erover heeft gezegd

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson

Dwayne Johnson zal officieel uit de F9 zitten, en dit heeft geleid tot speculatie dat hij helemaal klaar zou kunnen zijn met de franchise. Johnson zelf heeft echter enkele opmerkingen gemaakt over de toekomst van zijn personage.

Toen hij met MTV sprak, zou Johnson openhartig zijn over zijn toekomst in de franchise, hoewel niets uit zijn woorden erop wijst dat er iets in steen gebeiteld is.

Johnson zou zeggen: "Maar wie weet met Fast 10 en later. Je weet maar nooit. Want kijk, aan het eind van de dag is de waarheid dat er onafgemaakte zaken zijn tussen Hobbs en Dom. Het is nog niet af."

Dus, het lijkt erop dat Johnson interesse heeft om terug te keren naar de kudde, maar vanaf nu is er niets officieel. F9 heeft een kans om een enorm podium te creëren voor de 10e film, en als ze weer terugkomen, lijkt Dwayne Johnson een goed idee om terug te hebben.

Aanbevolen: