Hoeveel verdiende William H Macy als Frank Gallagher op 'Shameless'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende William H Macy als Frank Gallagher op 'Shameless'?
Hoeveel verdiende William H Macy als Frank Gallagher op 'Shameless'?
Anonim

Sinds de massa's hun eerste blik kregen op William H. Macy's vertolking van Shameless' Frank Gallagher, heeft hij ontzettend veel lof gekregen voor zijn optreden. Naast alle bijval die Macy heeft gekregen vanwege zijn hoofdrol in Shameless, heeft hij ook veel geld verdiend voor zijn werk sinds hij $ 450.000 per aflevering kreeg. Natuurlijk, alleen omdat hij goed werd betaald voor zijn bijdragen aan de show, wil nog niet zeggen dat het een gemakkelijke beslissing was toen hij ermee instemde om in Shameless te schitteren.

Voor acteurs, wanneer het tijd is voor hen om te beslissen welke rollen ze zullen nemen, zijn er veel verschillende dingen die ze in gedachten moeten houden. Ten eerste moeten acterende sterren een script lezen en met de betrokken mensen praten om erachter te komen of ze denken dat het project goed zal uitpakken en de moeite waard is om er deel van uit te maken. Vervolgens moeten acteurs overwegen of een rol het potentieel heeft om ze populairder te maken, want dat zal hun carrière op de lange termijn ten goede komen. Ten slotte lijdt het geen twijfel dat sterren veel belang hechten aan de salarissen die ze voor elk project krijgen.

Omdat zoveel mensen zich druk maken over geldproblemen, is het logisch dat beroemdheden zoveel mogelijk geld willen verdienen voor hun werk. Naast zorgen over hun financiële plaatje, hebben sterren te maken met het feit dat mensen vaak ontdekken hoeveel geld ze verdienen en ze in dat opzicht vergelijken met hun leeftijdsgenoten. Er is bijvoorbeeld ontzettend veel gedaan over hoeveel de sterren van Avengers: Endgame werden betaald voor hun bijdragen aan die film.

Een show als een ander

Toen Shameless in 2011 zijn televisiedebuut maakte, dachten veel fans dat de serie als geen ander was. Het was tenslotte gericht op een worstelende familie in Chicago die bereid is veel regels te breken om rond te komen en dat is niet het soort ding dat je vaak op tv ziet. Sommige Shameless-fans hebben echter specifiek afgestemd omdat het veel op een andere populaire serie lijkt.

Aangepast van een Britse show met dezelfde naam, deelt America's Shameless hetzelfde DNA met de originele serie die van 2004 tot 2013 in de lucht was. Gefocust op een zeer vergelijkbaar gezin dat in een armere buurt van Manchester woont, Britain's Shameless is een uitzonderlijk goede show, ook al ging het in de loop der jaren bergafwaarts, zoals veel shows doen.

Sterrensalaris

Lange tijd waren filmsterren bang om tv-rollen te nemen, omdat de perceptie was dat ze het slumpen en dat zou hun carrière schaden. Gelukkig geloven de meeste mensen dat we ons in een gouden tijdperk van televisie bevinden, en daarom is die perceptie grotendeels verdwenen. Naast het feit dat veel tv-programma's zo geweldig zijn, is een deel van de reden waarom filmsterren de laatste tijd in shows spelen, dat ze veel geld krijgen. Naast het feit dat tv-acteurs een fortuin krijgen, hebben sommige van de populairste kindersterren van de televisie veel geld mee naar huis genomen.

William H. Macy, gemakkelijk een van de meest gerespecteerde acteurs van zijn generatie, werd beroemd vanwege zijn geweldige werk in films als Fargo, Magnolia, Boogie Nights en Pleasantville. Om die reden waren de mensen achter Shameless dolblij toen hij zich aanmeldde om te schitteren als Frank Gallagher en uiteindelijk kwamen ze overeen hem $ 350.000 per aflevering te betalen.

Co-Star Struggle

Bij de meeste shows is het overduidelijk wie de hoofdrolspeler is. Totdat Emmy Rossum besloot Shameless na het negende seizoen achter zich te laten, was het echter een stuk minder duidelijk. Je zou tenslotte kunnen stellen dat het personage van Rossum, Fiona Gallagher, de meest vitale rol speelde in de doorlopende drama's van de show en dat ze veel schermtijd in beslag nam. Aan de andere kant leek William H. Macy's Frank Gallagher het personage te zijn waar Shameless-fans het meest over spraken. Om al die redenen vonden veel mensen Rossum en Macy even belangrijk voor het succes van de show.

Ondanks de rol die Emmy Rossum speelde in de populariteit van Shameless, kreeg ze lange tijd aanzienlijk minder geld dan Willam H, Macy. Nadat het een aantal jaren zo was gebleven, besloot Rossum dat dat moest veranderen en kreeg ze een loongeschil met de producenten van Shameless dat openbaar werd gemaakt. Het is haar verdienste dat Rossum totaal niet bereid was haar strijd op te geven, wat er zelfs toe leidde dat de productie van het achtste seizoen van de show werd uitgesteld. Gelukkig kreeg Rossum, na een strijd die van buitenaf wat bitter leek en William H. Macy haar publiekelijk steunde, een contract dat haar hetzelfde bedrag betaalde als hij.

Aanbevolen: