Hier is hoeveel Alyssa Milano verdiende als Phoebe op 'Charmed

Inhoudsopgave:

Hier is hoeveel Alyssa Milano verdiende als Phoebe op 'Charmed
Hier is hoeveel Alyssa Milano verdiende als Phoebe op 'Charmed
Anonim

Voor de meeste mensen die gemiddelde banen hebben, is het vrij eenvoudig om erachter te komen hoeveel je zou moeten verdienen voor je werk. Het enige dat u hoeft te doen, is de salarissen onderzoeken van andere mensen die soortgelijk werk doen en vervolgens rekening houden met zaken als hoeveel ervaring u heeft. Aan de andere kant van het spectrum kan het voor een acteur erg moeilijk zijn om erachter te komen hoeveel geld je werk waard is.

De afgelopen jaren zijn er meer tv-shows geproduceerd dan ooit in de geschiedenis. Natuurlijk zijn al die shows niet gelijk gemaakt. Sommige series worden immers grote hits die miljoenen fans hebben en andere worden midden in de middag uitgezonden op een kanaal waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat sommige tv-showsterren miljoenen dollars per jaar verdienen, terwijl anderen nauwelijks genoeg verdienen om hun rekeningen te betalen.

Als het gaat om de show Charmed, weet iedereen die zich die show herinnert ongetwijfeld dat Alyssa Milano een van de belangrijkste sterren was. De overgrote meerderheid van de mensen die weten dat Milano een cruciale rol speelde in het succes van de show, heeft echter geen idee hoeveel ze werd betaald om in de serie te schitteren.

TV Break Out

Geboren in Bensonhurst, Brooklyn, lijkt het alsof Alyssa Milano geboren is om een ster te worden. Haar moeder Lin was tenslotte een modeontwerper en talentmanager, terwijl haar vader Thomas een filmmuziekeditor was, wat betekent dat ze is opgegroeid in de entertainmentindustrie. Ondanks de connecties van haar ouders begon Milano haar carrière toen haar babysitter haar zonder toestemming meenam naar een auditie. Milano's eerste auditie was al op jonge leeftijd een opvallende artiest en ging zo goed dat ze meer dan 1.500 andere meisjes versloeg en een hoofdrol kreeg in een enscenering van "Annie".

Alyssa Milano bleef in de eerste jaren van haar carrière in verschillende andere off-Broadway-shows verschijnen en verscheen vervolgens in haar eerste film, Old Enough uit 1984. Schijnbaar een natuurtalent voor de camera, speelde Milano het jaar daarop een zeer gedenkwaardige rol in de Arnold Schwarzenegger-actiefilm Commando.

Verbazingwekkend genoeg nam tegelijkertijd de acteercarrière van Alyssa Milano een vlucht, een show genaamd Who's the Boss? was op zoek naar iemand precies zoals zij. Van Italiaanse afkomst en geboren in Brooklyn, net als haar personage uit die show, was Milano ook getalenteerd genoeg om te lachen en kon ze ook emoties opwekken. Nog steeds een kind toen ze voor het eerst beroemd werd, tijdens alle acht seizoenen van Who's the Boss? Milano groeide op in het bijzijn van de wereld. In feite was Alyssa Milano zo'n grote ster tijdens haar jeugd, dat Disney-animators zich lieten inspireren door haar gezicht bij het ontwerpen van Ariel uit De kleine zeemeermin.

Carrièreovergang en volwassen sterrendom

Wanneer wie is de baas? in 1992 een einde kwam, kende een hele generatie jongeren Alyssa Milano als het meisje van die show. In tegenstelling tot veel andere voormalige kindsterren, kwam Milano uiteindelijk als volwassene weer in de schijnwerpers te staan. In de jaren '90 bewees Milano bijvoorbeeld dat ze nog steeds kon opvallen als volwassen acteur in films als Fear en kreeg ze een terugkerende rol in Melrose Place.

Met haar carrière in de lift tijdens de late jaren '90, merkte Alyssa Milano opnieuw dat ze de hoofdrol speelde in een succesvolle show nadat ze Charmed begon te headlinen. Acht seizoenen in de lucht, net als de show die Milano voor het eerst een ster maakte, richtte Charmed zich aanvankelijk op een drietal zussen die hun heksenkrachten voorgoed gebruikten.

Sinds Charmed zijn seriefinale in 2006 uitzond, is Alyssa Milano consistent werk blijven vinden. Zo verscheen Milano alleen al in 2011 in een drietal memorabele films, Beverly Hills Chihuahua 2, Hall Pass en New Year's Eve. Dat gezegd hebbende, zoals het geval was tijdens haar carrière, bleef Milano het grootste deel van haar succes als tv-acteur boeken. De meeste acteurs zouden tenslotte graag een terugkerende My Name Is Earl-rol hebben verdiend en ze speelde in de kortstondige show Mistresses.

Naast al haar acteersucces heeft Alyssa Milano de afgelopen jaren ook geholpen om een verschil te maken. Alyssa Milano heeft bijvoorbeeld gediend als Goodwill-ambassadeur voor UNICEF en in die rol woonde ze een evenement bij voor Wereldkinderdag in Mitrovica, Kosovo.

Groot geld

Aangezien Charmed zo succesvol was voor The WB dat het bijna tien jaar in de lucht bleef, is het logisch dat het netwerk bereid was veel geld te betalen om zijn belangrijkste sterren te behouden. Desondanks verliet een van de eerste sterren van de show, Shannen Doherty, de serie na 3 seizoenen. Gelukkig voor alle betrokkenen voegde Rose McGowan zich na het 4th seizoen bij de hoofdcast van Charmed en kreeg de show meer succes.

Als je kijkt naar het vermogen van de 4 belangrijkste sterren van Charmed, heeft Alyssa Milano hetzelfde bedrag als Shannen Doherty, terwijl Holly Marie Combs en Rose McGowan rijker zijn dan zij. Hoewel ze minder geld heeft dan sommige van haar voormalige leeftijdsgenoten, lijdt het geen twijfel dat Alyssa Milano behoorlijk rijk is, aangezien ze $ 10 miljoen waard is. Wat betreft hoe Milano haar geld verdiende, Charmed speelde een cruciale rol, want op haar hoogtepunt kreeg Alyssa $ 90.000 betaald voor elke aflevering van de show waarin ze verscheen.

Aanbevolen: