De echte reden waarom Michael Fassbender Kylo Ren niet speelde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Michael Fassbender Kylo Ren niet speelde
De echte reden waarom Michael Fassbender Kylo Ren niet speelde
Anonim

Als het erom gaat om ervoor te zorgen dat de grootste franchises ter wereld aan de top blijven, zijn de beslissingen van het castingteam meestal van het grootste belang. Zij zijn tenslotte verantwoordelijk voor het binnenhalen van de beste artiesten voor de baan, ook al vinden de fans het in eerste instantie niet leuk. Franchises zoals de MCU, Star Wars en de Fast & Furious hebben allemaal fantastisch werk geleverd door de perfecte mensen voor de baan te vinden.

Toen de Star Wars-vervolgtrilogie zich opmaakte om te worden gemaakt, wist het team dat elke rol wierp dat ze met elke keuze een homerun moesten maken. In het begin kwam Michael Fassbender in aanmerking voor een belangrijke rol, maar uiteindelijk kon hij het niet waarmaken.

Laten we teruggaan en kijken voor welke rol Michael Fassbender zin had!

Hij werd benaderd om Kylo Ren te spelen

Star Wars heeft misschien wel de meest vocale fanbase ter wereld, en ze laten hun gevoelens graag online horen. Dus toen het erop aankwam de grootste rollen in de vervolgtrilogie te casten, wist het castingteam dat ze de tijd moesten nemen om iemand te vinden die kon resoneren met het publiek.

In het begin was Michael Fassbender een kanshebber om de rol van Kylo Ren te spelen. Zoals we zouden gaan zien, zou Kylo Ren een personage worden waar veel mensen in de fandom van hielden. Hij had een unieke reis en een innerlijke strijd door de films heen, en hij eindigde zijn tijd op het grote scherm als een verloste held die hielp de melkweg te redden zoals zijn ouders hadden gedaan.

Tegen de tijd dat hij in aanmerking kwam voor de rol, had Michael Fassbender al laten zien wat hij kon op het grote scherm. Hij was al te zien in films als 300, Inglourious Basterds en X-Men: First Class. Het castingteam zag duidelijk iets in zijn capaciteiten. Fassbender heeft het vermogen om het allemaal op het scherm te doen, en hij zou een geweldige keuze zijn geweest om Kylo Ren te spelen.

In deze periode kwam Hugo Weaving ook in aanmerking voor de rol van Kylo Ren. Deze twee artiesten zouden iets heel anders naar de tafel hebben gebracht dan Adam Driver, wat betekent dat we een heel andere versie van het personage zouden hebben gekregen.

Zoals we binnenkort zullen zien, was Michael Fassbender niet in staat om de rol van zijn leven op zich te nemen.

Hij moest de rol doorgeven

Nu hij in aanmerking kwam voor een van de grootste rollen in de vervolgtrilogie, bevond Michael Fassbender zich in een uitstekende positie om geld te verdienen in twee filmfranchises. Hij zou echter nooit de kans krijgen om de rol van Kylo Ren op zich te nemen.

Acteurs zijn niet altijd even bereid om in gemiste kansen te duiken, maar Fassbender zou hierover openhartig zijn in de podcast Happy Sad Confused.

Volgens NME zou hij zeggen: "We hadden het over een rol. We hadden een gesprek. Ik ben er vrij zeker van dat ik in de zomer met iets anders bezig was, hij was daarmee bezig."

Dus terwijl hij werd benaderd om de rol mogelijk op zich te nemen, had hij andere ijzers in het vuur die hem in de weg stonden om het waar te maken. Er zijn genoeg gevallen geweest waarin acteurs rollen afwijzen vanwege planningsproblemen, wat nooit goed kan voelen. De beste vaardigheid is beschikbaarheid, en artiesten die veel op hun bord hebben, kunnen ook iets groots missen.

Hoewel Michael Fassbender geweldig had kunnen zijn in de rol, moest hij uiteindelijk slagen. Dit betekende dat een andere artiest naar binnen zou kunnen glippen en de klus zou haken.

Adam Driver neemt het optreden

Hoewel vroege kanshebbers voor filmrollen buiten de boot kunnen vallen, zal uiteindelijk de juiste persoon voor de baan naar voren komen. Voor de rol van Kylo Ren zou Adam Driver de kans optimaal benutten en de rol naar een ander niveau tillen.

Mensen waren geïnteresseerd in wat Driver kon doen als de gemene Kylo Ren, en uiteindelijk bracht hij een stevige hoeveelheid diepte in het personage. Hij heeft zo goed werk geleverd door de innerlijke strijd waarmee het personage te maken had uit te beelden, en fans waren dol op Driver in de rol.

Zoals we te zien kregen, eindigde elke film in de trilogie met een brutowinst van meer dan $ 1 miljard aan de kassa, waardoor elke film een succes werd. Dit is goed nieuws voor Driver, die er nu aanspraak op kan maken in enkele van de grootste films aller tijden te spelen.

Michael Fassbender heeft het door de jaren heen goed voor zichzelf gedaan, maar Kylo Ren missen kan niet makkelijk zijn geweest.

Aanbevolen: