‘Star Wars’: hier is waarom Adam Driver terug zou kunnen komen als Kylo Ren

Inhoudsopgave:

‘Star Wars’: hier is waarom Adam Driver terug zou kunnen komen als Kylo Ren
‘Star Wars’: hier is waarom Adam Driver terug zou kunnen komen als Kylo Ren
Anonim

Star Wars-enthousiastelingen herinneren zich misschien dat Adam Driver ooit zei dat terugkeren naar de rol van Kylo Ren niet op zijn 'agenda' stond. De Oscar-genomineerde ster was dankbaar voor zijn rol in de franchise, maar hij had besloten om door te gaan naar andere projecten en ondernemingen.

Dat is net veranderd. Adam Driver heeft onthuld dat hij niet helemaal "afkerig" is om Kylo Ren opnieuw te spelen, maar er is één voorwaarde: de filmmakers van dat project moeten mensen zijn met wie hij geïnteresseerd is om mee samen te werken.

Adam Driver speelt Kylo Ren weer

Adam Driver werd beschouwd als de perfecte Kylo Ren, zozeer zelfs dat de ster niet eens auditie deed voor de rol. De acteur heeft zijn standpunt gewijzigd over zijn beslissing om het personage niet meer te spelen, en deelde zijn ambities in een interview met UNILAD.

Driver zei dat hij er niet tegen was zijn rol opnieuw op te nemen. "Nee, ik ben er absoluut niet tegen." Kylo Ren/Ben Solo stierf in Star Wars: The Rise of Skywalker, maar nu Disney+ meerdere projecten in het universum uitrolt, is een televisieserie of film gericht op Ren in een andere tijdlijn altijd een mogelijkheid.

Adam verklaarde ook dat zolang hij de kans had om met een geweldige filmmaker te werken, hij graag weer een lichtzwaard zou hanteren.

"Voor mij is het een medium voor filmmakers, dus mijn enige ding is werken met geweldige filmmakers. Ongeacht de grootte… het is nooit interessant voor mij geweest, tot op zekere hoogte", zei de acteur.

The Marriage Story-acteur onthulde verder dat hij altijd de mensen volgde met wie hij wil werken. "Ik volg altijd gewoon mensen met wie ik zou willen werken, en of ik geschikt zou zijn voor de rol - dat soort dingen. Nee, zeker niet afkerig", voegde hij eraan toe.

In 2019, tijdens een interview met de internationale nieuwszender LeMatin, zei Driver dat hoewel zijn rol als Kylo/Ben voor altijd een van zijn hoogtepunten in zijn carrière zou blijven, hij hoopte door te gaan naar andere avonturen. Kylo Ren spelen stond 'helemaal niet op de agenda'.

Driver ging zelfs zo ver dat hij verklaarde dat hij tegen 2020 zou willen "verdwijnen", zodat hij "andere, zeer verschillende projecten zou kunnen krijgen".

Star Wars fans zullen dolgelukkig zijn om te horen dat de acteur tegen zijn karakter is, en zouden hem opnieuw willen portretteren als er een interessant project opduikt!

Aanbevolen: