Emma Corrin bespreekt de eerste 'Shakespeareaanse' ontmoeting tussen Charles en Diana in 'The Crown

Inhoudsopgave:

Emma Corrin bespreekt de eerste 'Shakespeareaanse' ontmoeting tussen Charles en Diana in 'The Crown
Emma Corrin bespreekt de eerste 'Shakespeareaanse' ontmoeting tussen Charles en Diana in 'The Crown
Anonim

The Crown-actrice Emma Corrin heeft de eerste ontmoeting van Diana en Charles in de serie toegesproken in een gesprek met Drew Barrymore.

Emma Corrin over de eerste kennismaking tussen Charles en Diana

Het moment was een favoriet van Barrymore, die de 'Shakespeareaanse' toon van de scène waardeerde. Het is 1977 en een jonge Diana, verkleed als een "gekke boom" voor de productie van A Midsummer Night's Dream van haar school, sluipt de grote foyer van haar huis binnen, het huis van de familie Spencer. Charles is daar om haar oudere zus Sarah te zien, maar kon het niet helpen, maar werd aangetrokken tot Diana.

“Je slaat een beetje de spijker op de kop door het een beetje Shakespeariaans te zeggen,” beaamt Corrin.

"Omdat er zo'n historische romance is, denk ik, geassocieerd met dat soort afbeelding van twee personages die elkaar ontmoeten, die bijna alle soorten realiteit overstijgt," vervolgde ze.

De actrice voegde eraan toe: "Ik denk dat het een beetje hand in hand gaat met het hele sprookje dat [Charles en Diana] aan het begin van de serie hebben gespeeld."

“Ik vond het een heel mooie manier om die introductie te doen,” zei ze ook.

Corrin ging ook open over het advies dat ze kreeg van Benjamin Caron, een van de regisseurs van de serie, toen ze werd gecast als Diana. De actrice zei dat Caron haar had gezegd de druk te gebruiken om haar Diana te kanaliseren, die ook werd onderworpen aan publieke controle na haar verloving met Charles.

Fictie en realiteit kwamen in botsing toen Corrin als jonge Diana in Londen aan het filmen was.

"De scène was dat ik werd achtervolgd door paparazzi als jonge Diana en toen, achter de ondersteunende acteurs die de paparazzi speelden, echte paparazzi waren die er voor mij waren, " herinnerde Corrin zich.

"Het was zo'n vreemde botsing van werelden, maar eigenlijk bizar nuttig," voegde ze eraan toe.

Elizabeth Debicki speelt Diana in seizoen vijf en zes

Corrin geeft het stokje door aan de Australische actrice Elizabeth Debicki, die in seizoen vijf en zes Diana gaat spelen. De komende seizoenen zullen verschillende grote toevoegingen aan de cast te zien zijn.

Naast Tenet-ster Debicki zal de Oscar-genomineerde actrice Lesley Manville Bonham Carter vervangen als prinses Margaret. De jongere zus van de koningin, overleden in 2002, werd ook eerder geportretteerd door Vanessa Kirby.

Eindelijk is het vierde seizoen het laatste van Colman. Harry Potter-actrice Imelda Staunton zal het stokje overnemen en de koningin in het vijfde en zesde seizoen vertolken, waardoor haar heerschappij wordt verlengd met twee hoofdstukken en niet slechts één zoals eerder aangekondigd.

The Crown streamt op Netflix

Aanbevolen: