Welk MCU-personage heeft Amanda Seyfried afgewezen?

Inhoudsopgave:

Welk MCU-personage heeft Amanda Seyfried afgewezen?
Welk MCU-personage heeft Amanda Seyfried afgewezen?
Anonim

Filmfranchises domineren elk jaar grotendeels de kassa, en hoewel andere films langs kunnen komen en succes kunnen vinden, is het laatste wat een film wil, te maken krijgen met iets uit Star Wars of de Fast & Furious-franchise. Die films hebben de neiging om hun concurrentie te verpletteren, en hierdoor kunnen ze hun artiesten rijkelijk belonen.

Omdat deze plekken zo zeldzaam zijn, is het altijd verrassend om te horen wanneer iemand besluit om niet mee te doen. De MCU is misschien wel de grootste franchise die er is en er was eens een moment dat Amanda Seyfried een rol in de MCU afwees. Om te zeggen dat dit een vergissing was, zou een enorm understatement zijn.

Eens kijken welke rol ze heeft laten liggen!

Ze kreeg de rol van Gamora aangeboden

De MCU is normaal gesproken een slam dunk om een hitfilm uit te brengen, maar ze hebben in de loop der jaren een aantal berekende risico's genomen. Toen Guardians of the Galaxy werd aangekondigd, vroegen sommige mensen zich af of de MCU die personages echt kon nemen en er sterren van kon maken. Terwijl de cast voor deze toekomstige hit werd samengesteld, werd Amanda Seyfried benaderd om de rol van Gamora te spelen.

Gamora is een stoer personage dat veel heeft meegemaakt, en de actrice die haar speelt, zou dat allemaal moeten kanaliseren voor een felle uitvoering. Hoewel ze niet de ster van de film is, werd Gamora uiteindelijk een ongelooflijk populair personage dankzij het werk van de actrice in de rol, maar daar komen we later op terug.

Zoals eerder vermeld, waren er enige twijfels dat Guardians een enorme film zou kunnen zijn, omdat deze personages niet bepaald bekende handelswaar waren zoals Captain America. Zelfs Seyfried zelf uitte haar twijfel in de film.

Ze zou de Awards Chatter-podcast vertellen: Ik wilde geen deel uitmaken van de eerste Marvel-film die werd gebombardeerd. Ik zei: ‘Wie wil er een film zien over een pratende boom en een wasbeer?’ Wat duidelijk is – ik had het helemaal mis.”

Om eerlijk te zijn, ze heeft wel een punt. Hoewel de previews voor de film er uiteindelijk geweldig uitzagen, was er toch enige bezorgdheid over hoe de film daadwerkelijk zou presteren aan de kassa. Het aanbod lag al vroeg op tafel voor de artiest en ze zou een moeilijke beslissing moeten nemen.

Ze wees het af

In plaats van te vertrouwen op het proces dat al zo vaak had gewerkt, wees Amanda Seyfried uiteindelijk de kans af om in de MCU te springen en Gamora te spelen. Dit, zoals we zouden zien, bleek uiteindelijk de verkeerde zet te zijn voor de ster.

Seyfried zou zelf ingaan op wat er nog meer kwam kijken bij het nemen van de beslissing om de rol door te geven, en zei tegen MTV: "Ik heb [een superheldenfilm] een keer afgewezen en sindsdien hebben ze niet meer teruggebeld. En het was een grote. Ik heb er geen spijt van, want ik wilde niet elk jaar zes maanden groen zijn. Ze vertellen prachtige verhalen via superhelden, en mijn dochter is nu echt geobsedeerd door superhelden, en een deel van mij wenste dat ik het had gedaan, maar het andere deel van mij is van 'ik had een leven om te leven' en ik denk niet dat Ik zou blij zijn geweest.”

Het is behoorlijk schokkend om te horen dat de MCU nog moet proberen haar diensten opnieuw te krijgen. Ze heeft laten zien een talent te zijn voor de camera, maar geweldige kansen komen zelden voorbij, en het lijkt alsof ze de hare heeft gemist. Ja, ze heeft succes gehad, maar Gamora spelen zou enorm zijn geweest.

Nu Seyfried uit beeld was, was het tijd voor de juiste artiest om op te stappen en de tas vast te zetten.

Zoe Saldana krijgt de baan

Tegen de tijd dat het aanbod voor Guardians rondkwam, had Zoe Saldana zichzelf al als een echte ster gevestigd, en zij was aan boord, dit project werd in een mum van tijd naar een heel ander niveau getild.

Saldana was al verschenen in grote franchises zoals Pirates of the Caribbean, Star Trek en Avatar, wat betekent dat ze het allemaal had gezien en gedaan tegen de tijd dat Guardians ronddraaide en de MCU door elkaar schudde.

Tot nu toe was Saldana te zien in zowel Guardians-films als in Infinity War en Endgame, wat betekent dat ze een rol heeft gespeeld in enkele van de grootste en populairste MCU-films tot nu toe. Dit betekent ook dat ze in de toekomst nog veel meer MCU-projecten heeft, en fans kunnen niet wachten om ze te zien.

Amanda Seyfried was een enorm succes in acteren, maar het spelen van Gamora in de MCU is iets waar ze zich altijd over zal afvragen.

Aanbevolen: