De ene Adam Sandler-film die Barrymore afwees

De ene Adam Sandler-film die Barrymore afwees
De ene Adam Sandler-film die Barrymore afwees
Anonim

Drew Barrymore en Adam Sandler waren twee van de nietjes uit de jaren 90 waar fans altijd terecht konden voor een goede lach. Terwijl Adam's komische karbonades altijd duidelijk zijn geweest, begon Drew Barrymore als een onschuldig kindsterretje.

Maar na een ommekeer in haar onrustige tienerjaren, ontpopte Drew zich als een volwassen actrice die bereid was talloze hilarische en ongemakkelijke rollen op zich te nemen. Op het scherm met een van haar BFF's, werd Drew een hit uit de jaren 90, en Adam weet dat hij haar veel verschuldigd is.

De vriendschap van het paar is altijd hartverwarmend geweest, benadrukte Good Housekeeping en hun lange lijst van samenwerkingsprojecten is indrukwekkend. Ze deelden het scherm in 'The Wedding Singer', dan weer in '50 First Dates' en 'Blended', naast andere projecten.

Maar om Drew het te horen vertellen, dat gebeurde bijna allemaal niet. Zoals Good Housekeeping vertelde, was Barrymore degene die Sandler achtervolgde en suggereerde dat ze hun komische karbonades op het scherm zouden combineren.

Drew Barrymore en Adam Sandler in 'The Wedding Singer&39
Drew Barrymore en Adam Sandler in 'The Wedding Singer&39

Adam was terughoudend, maar hij legde later uit hoe blij hij was dat ze elkaar hadden ontmoet. Hij heeft zelfs toespraken aan haar gewijd en zelfs zijn vrouw is een grote fan, zelfs als het erop aankomt haar man romantisch te zien worden op de set met Drew.

Toch was er ten minste één project dat Drew afwees waar ze opnieuw naast Adam zou hebben gespeeld. Zoals IMDb opmerkt, was het Adams film 'Click' die Drew doorgaf.

Fans zullen zich herinneren dat 'Click', een film uit 2006, Adam speelde als Michael Newman, een man die gewoon vooruit wil in het leven zonder zijn familie op te offeren voor succes. De film was geen grote hit, maar het was een ander project dat het publiek in vervoering bracht en de kijkers zowel aan het lachen maakte als met tranen in de ogen.

Naast Adams Michael was Donna Newman van Kate Beckinsale, en fans zouden waarschijnlijk beweren dat Kate uitstekend werk heeft geleverd door Adams vrouw op het scherm te spelen.

Maar fans hadden Drew Barrymore als Donna Newman kunnen hebben, en toch gebeurde het niet. IMDb merkte op dat Lauren Graham ook nee zei tegen de rol, hoewel fans zich meer zorgen maken over waarom Barrymore de kans heeft doorgegeven.

Er is geen duidelijke uitleg, behalve dat de rol misschien niet met Drew sprak. Ze had het op dat moment niet bijzonder druk, ze had net haar film 'Fever Pitch' ingepakt (zij was de producent en speelde in de film), en haar volgende film kwam pas het volgende jaar uit.

Maar om de een of andere reden koos Drew Barrymore ervoor om niet in een film te verschijnen met een van haar beste vrienden, hoewel zij en Adam in 2014 opnieuw het scherm deelden voor 'Blended'. En dat was waarschijnlijk het wachten waard voor de meeste fans.

Aanbevolen: