Dit was de reactie van Ben Affleck op een TikToker die hem op een dating-app afwees

Inhoudsopgave:

Dit was de reactie van Ben Affleck op een TikToker die hem op een dating-app afwees
Dit was de reactie van Ben Affleck op een TikToker die hem op een dating-app afwees
Anonim

Alle ogen waren gericht op Ben Affleck en Jennifer Lopez nadat het voormalige stel een paar dagen geleden in het huis van de legendarische zangeres rondhing. Eerder deze maand kondigden Lopez en haar verloofde Alex Rodriguez aan dat ze hadden besloten hun spraakmakende relatie te beëindigen.

Dus, toen de voormalige vlammen samen werden gefotografeerd, begonnen fans zich af te vragen of Affleck en Lopez hun romance nieuw leven inblazen. De Justice League-ster lijkt de wateren te hebben getest, omdat de acteur naar verluidt relaties nastreeft op Raya, een dating-/netwerkapp die alleen op uitnodiging beschikbaar is.

Ben Affleck werd afgewezen door deze TikToker

Raya-gebruiker en TikTok-ster Nivine Jay deelden op 3 mei een video op het platform, waarin ze uitlegden dat ze een match had met Ben Affleck op Raya, maar niet echt dacht dat hij het was.

"Ik denk aan de keer dat ik een match was met Ben Affleck op raya en dacht dat het nep was, dus ik ongeëvenaarde hem en hij stuurde me een video op instagram", schreef ze en voegde vier schedelemoji's toe.

De video bevatte later de clip die Affleck haar op Instagram had gestuurd, nadat ze hem had afgewezen door hem in de app te unmatchen.

De tweevoudig Oscar-winnende acteur verscheen in de korte selfie-video en hoorde hem zeggen: "Nivine, waarom heb je me niet geëvenaard?" vroeg de acteur, en bevestigde toen zijn identiteit. Hij voegde eraan toe: "Ik ben het!"

Affleck eindigde de video met een subtiele grijns, die fans helemaal gek heeft gemaakt.

Het is niet bekend wanneer de video afkomstig is, aangezien Nivine niet expliciet heeft vermeld wanneer ze de video van de acteur ontving.

Het is interessant dat de acteur persoonlijk contact met haar heeft opgenomen, en fans zijn verrast dat ze "hem gewoon zou laten zien en een TIKTOK zou maken ??!!" in plaats van met hem uit te gaan. Het blijkt dat niet iedereen met Ben Affleck wil daten!

Sinds de scheiding van de acteur van Jennifer Garner in 2018, heeft hij verschillende relaties gehad, waaronder een met Saturday Night Live-producer Lindsay Shookus en later, Knives Out-ster Ana de Armas, totdat ze beroemd uit elkaar gingen in januari 2021.

Ben zag naar verluidt JLo weer, maar bronnen die dicht bij hen staan hebben verteld dat ze gewoon vrienden zijn en niet van plan zijn om weer samen te komen.

Aanbevolen: