Jackie Sandler: 10 dingen die fans niet wisten over de vrouw van Adam Sandler

Inhoudsopgave:

Jackie Sandler: 10 dingen die fans niet wisten over de vrouw van Adam Sandler
Jackie Sandler: 10 dingen die fans niet wisten over de vrouw van Adam Sandler
Anonim

Adam Sandler's geliefde echtgenote van twee decennia, Jackie Sandler, heeft indrukwekkende acteercredits op haar naam staan. Oorspronkelijk een model, begon Jackie met acteren en landde haar eerste optreden met Sally in Deuce Bigalow: Male Gigolo uit 1999.

Jackie en Adam hebben samen een prachtig leven opgebouwd en zijn geweldige ouders voor hun twee dochters, Sadie en Sunny. Alles aan Jackie, van haar persoonlijke tot professionele leven, verdient bewondering en aandacht.

Bijgewerkt op 21 augustus 2022: Dit artikel is bijgewerkt met nieuwe bronnen en afbeeldingen.

10 Jackie en Adam ontmoetten elkaar in 1999

Jackie Sandler, de vrouw die Adam Sandler's hart veroverde, ontmoette hem vroeg in zijn carrière. Hun liefdesverhaal begon in 1999 op de set van Big Daddy.

In de film speelde Jackie een actrice die werkte in een bar genaamd Blarney Stone. Ze liep naar kleine Julian toe (Dylan en Cole Sprouse, door elkaar) en zei: "Wat doe jij hier schat?"

Kort daarna begon Jackie met Adam te daten, en de twee stapten in 2003 in het huwelijksbootje tijdens een uitbundige huwelijksceremonie in Malibu, Californië. Sindsdien zijn er vele jaren verstreken en het paar gaat nog steeds sterk door.

9 Adams vrouw bekeerd tot het jodendom

Voordat ze met Adam trouwde, bekeerde Jackie zich in 2000 tot het jodendom. De beroemde vrouw is van Italiaanse afkomst en is christelijk opgevoed.

Haar religieuze bekering was een belangrijke sprong in een serieuze relatie met Adam. Op 22 juni 2003 trouwde het stel tijdens een joodse ceremonie in het huis van Dick Clark in Malibu, waar de bruidegom Adam een witte keppeltje droeg.

Jackie's dochters, Sadie en Sunny Sandler, zijn opgevoed in het joodse geloof.

8 Jackie had kleine rollen in Adams films

Af en toe duikt Jackie steeds op in films van Adam Sandler in kleine rollen. Ze was vooral te zien in Just Go With It, That's My Boy, 50 First Date en in beide films voor volwassenen.

In 2019 deed Jackie een cameo in de Adam Sandler en Jennifer Aniston-film, Murder Mystery. Ze speelde een stewardess aan boord die Nick Spitz (gespeeld door Adam) een stoelupgrade weigerde door beleefd te glimlachen en te zeggen: "Meneer, u had dat van tevoren moeten aanvragen."

7 Jackie speelde Adams vrouw op het scherm

Jackie Sandler sprak het personage uit van Martha Dracula, Adams vrouw op het scherm in de spookachtige komediefilm Hotel Transylvania.

Helaas stierf Martha deze keer voor graaf Dracula van Adam vanwege de wrede aard van de mens. Ze werd overleefd door een mooie dochter genaamd Mavis Dracula.

Voor haar dochtertje Mavis schreef Martha een boek met de titel True Love dat strikt aan haar gegeven moet worden op haar 118e verjaardag!

6 Adam en Jackie delen Celeb Friends

Zo lang getrouwd zijn met Adam betekent dat Adams vrienden ook Jackie's vrienden zijn! Hollywood-icoon en Adam's oude vriend, actrice Jennifer Aniston, is een goed voorbeeld hiervan.

In 2019, tijdens een perstour tijdens hun tweede samenwerking op het scherm, Netflix's Murder Mystery, onthulde Adam dat Jackie dol is op Jennifer Aniston.

Adam zei ook dat Jackie het goed vond dat hij een romance op het scherm aanging met Jennifer.

"Het enige ongemakkelijke is om mijn vrouw aan de zijkant te horen zeggen: 'Harder! Harder! Kus haar harder! Dieper. Ze [Jackie en de kinderen] keken naar het kussen. Ze vinden het geweldig. Ze houden van Aniston, en ze willen dat ze goede dingen heeft en ze zeggen: 'Geef haar iets aardigs', "vertelde Adam de Associated Press.

5 Jackie dient ook als adviseur van Adam

Jackie Sandler's mening wordt zeer gewaardeerd door haar man.

Terwijl hij Uncut Gems promootte op The Ellen DeGeneres Show in 2019, onthulde Adam persoonlijke details over hun relatie en zei: "We doen dit samen, ik en Jackie. Films, weet je, we bespreken wat ik ga doen En ze geeft me, je weet wel, kracht en moed om in dit spul te springen."

Al die tijd zat Jackie in het publiek en hoorde haar man haar wijsheid bewonderen. Adam zei dat het zijn vrouw was die het script had gelezen en hem had overtuigd om in te tekenen voor Uncut Gems.

4 Soms cast Adam Jackie als een schurk

Het is een bekend feit dat in de films van Adam Sandler regelmatig zijn vrouw, kinderen en zijn beste vrienden te zien zijn. In 2020 speelde Jackie Sandler Jess alias The Barracuda in Netflix's The Wrong Missy. Jess was de competitieve collega van Tim Morris (David Spade) met een brandende ambitie om de verkoop van hun bedrijf te leiden.

The Wrong Missy wordt geproduceerd door de filmmaatschappij van Adam Sandler, Happy Madison. Ook al speelde Adam niet in de film, zijn goede vriend David Spade, dochters Sunny en Sadie en neef Jared Sandler wel.

3 Mevrouw Sandler is doodsbang voor rode lopers

In 2017 ging Noah Baumbachs The Meyerowitz Stories met Adam Sandler in première op het filmfestival van Cannes. De hele cast van de film was uitgenodigd om het prachtige filmfestival in Cannes, Frankrijk bij te wonen.

Adam's plus-een, Jackie was nerveus om de iconische rode lopertrap van Cannes te beklimmen. In een interview met Conan O'Brien onthulde Adam dat zijn vrouw zowel "opgewonden" als "doodsbang" was voor de rode trap.

Een maand voor het festival oefenden Jackie en Adam door verschillende trappen op te marcheren. Ze zou zijn arm vasthouden en oefenen met balanceren zodat ze elegant de beroemde trap op konden lopen.

2 Jackie's netto waarde is indrukwekkend

Jackie Sandler wordt geschat op maar liefst $50 miljoen! Het voormalige model, actrice en stemacteur heeft een indrukwekkend cv met modelopdrachten en cameo's na cameo's in de films van Adam Sandler. En natuurlijk, door getrouwd te zijn met de meest betaalbare filmster van Hollywood, kan ze haar enorme vermogen behouden.

1 Adam geeft Jackie altijd krediet

Jackie Sandler verscheen in Murder Mystery als 'Geweldig uitziende stewardess'. Haar karakter - de stewardess - laat zich het best omschrijven als een grondige werker die ervoor zorgde dat iedereen aan boord zich strikt aan de regels van de luchtvaartmaatschappij hield.

Audrey Spitz van Jennifer Aniston heeft de stewardess misschien een uitglijder gegeven en de business class ingeslopen, maar de laatste verspilde geen tijd om haar op te merken en haar aan de regels te herinneren.

Aanbevolen: