Dit is hoeveel Zooey Deschanel verdiende met 'New Girl

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Zooey Deschanel verdiende met 'New Girl
Dit is hoeveel Zooey Deschanel verdiende met 'New Girl
Anonim

Het is ongelooflijk zeldzaam om een hoofdrol te spelen in een populaire tv-show, maar de weinigen die het voor elkaar krijgen, kunnen enorme salarissen binnenhalen en tegelijkertijd een uitzonderlijke hoeveelheid bekendheid krijgen. Shows zoals Friends, The Office en zelfs DC-shows zoals Arrow betalen hun sterren een uitzonderlijk bedrag om helder te schijnen op het kleine scherm.

New Girl was een flinke hit toen het op televisie was, en het is een zeldzaam voorbeeld van een show die schijnbaar nog populairder is geworden nu het op elk moment kan worden gestreamd en genoten. Zooey Deschanel speelde Jessica Day in de show en het was gewoon een match made in heaven.

Laten we eens kijken hoeveel Zooey Deschanel verdiende met New Girl !

Ze verdiende $ 95.000 per maand

Nieuw meisje
Nieuw meisje

In 2011 maakte New Girl zijn debuut op het kleine scherm, en het verspilde absoluut geen tijd aan het vinden van een publiek. Elk lid van de cast bracht iets unieks naar de tafel en Zooey Deschanel paste perfect bij het hoofdpersonage. Het jaar daarop zou het salaris van de actrice officieel worden onthuld in scheidingspapieren die in die tijd waren ingediend.

Volgens The Hollywood Reporter verdiende Zooey Deschanel in die tijd ongeveer $ 90.000 per maand. Dat lijkt misschien niet een enorm bedrag in vergelijking met andere sterren van hitshows in het verleden, maar het is belangrijk om te onthouden dat de meeste leads in het begin geen enorme cheques binnenhalen. Studio's willen ervoor zorgen dat een show uithoudingsvermogen heeft voordat ze grote investeringen doen in de cast.

Toch was $ 90.000 per maand een mooi uitgangspunt voor Deschanel. Het is niet alsof ze een totale onbekende was voordat ze de leiding kreeg op New Girl. Volgens IMDb had Deschanel al rollen gekregen in projecten als Elf, 500 Days of Summer en Yes Man, wat betekent dat ze al succesvol was voordat ze de rol kreeg.

Natuurlijk, toen New Girl echt populair begon te worden bij het publiek, was het slechts een kwestie van tijd voordat Deschanel en de rest van de sterren in de serie een mooie beloning kregen.

Het werd verhoogd tot $ 125.000 per aflevering

Nieuw meisje
Nieuw meisje

Nadat Zooey Deschanel de rol van zijn leven had gekregen, werd hij populairder dan ooit tevoren. Mensen hielden van wat ze naar de tafel bracht als Jessica Day, en toen het tijd was om een beloning te krijgen, zorgde ze ervoor dat ze echt geld verdiende.

Volgens Celebrity Net Worth verdiende Deschanel in de loop van de tijd $ 125.000 per aflevering. Nu is niet gespecificeerd in welke seizoenen deze loonsverhoging plaatsvond en we hebben geen definitief cijfer over hoeveel ze op haar hoogtepunt naar beneden trok. Desalniettemin is dit soort salaris niet gemakkelijk te verkrijgen, en het laat zien hoeveel vertrouwen de studio in haar en in de show zelf had.

New Girl was in staat om van 2011 tot 2018 te draaien, met in totaal 146 afleveringen in de loop van 7 seizoenen, volgens IMDb. Weinig shows kunnen dit soort succes vinden, en het is veilig om te zeggen dat de show uiteindelijk niets minder dan een goudmijn was voor Deschanel en de andere hoofdrolspelers. De show was niet alleen een succes, maar het opende ook de deur voor andere kansen in het bedrijf.

Voor Deschanel speelde het salaris dat ze mee naar huis nam tijdens New Girl zeker een rol bij het krijgen van haar vermogen tot waar het tegenwoordig is.

Haar totale nettowaarde is $ 25 miljoen

Nieuw meisje
Nieuw meisje

Zoals het er nu uitziet, heeft Zooey Deschanel een nettowaarde van $ 25 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Er is niets kleins of onbeduidends aan dat soort geld, en het laat zien dat succes in het bedrijf kan leiden tot een indrukwekkende hoeveelheid financiële vrijheid.

Hoewel New Girl zeker een van Deschanels grootste projecten is, heeft ze het veel drukker gehad dan sommigen zich realiseren. De afgelopen jaren was de zanger een vaste waarde in beide Trolls-films, wat een leuke manier was om geld te verdienen. Ze speelde in beide films en verscheen zelfs in een Trolls-project op het kleine scherm.

Naast haar acteerwerk heeft de artiest ook geld verdiend met aanbevelingen en zelfs met muziek. Hoewel ze geen grote ster is als zangeres, heeft ze het op dat gebied behoorlijk goed gedaan en is ze meer dan blij geweest om haar zangstem door de jaren heen te verbeteren.

Van $ 90.000 per maand naar $ 125.000 per aflevering gaan is een behoorlijke loonsverhoging, en Deschanel verdiende er elke cent van.

Aanbevolen: