Alles waar Zooey Deschanel mee bezig is sinds 'New Girl

Inhoudsopgave:

Alles waar Zooey Deschanel mee bezig is sinds 'New Girl
Alles waar Zooey Deschanel mee bezig is sinds 'New Girl
Anonim

Er is veel gebeurd sinds New Girl eindigde in 2018. De show begon in 2011 en liep zeven seizoenen zonder dat iemand echt wilde dat het zou komen een einde. Helaas komt aan alles een keer een einde. New Girl was een ongelooflijke show omdat het gericht was op een eigenzinnige vrouw die pas vrijgezel was en probeerde te bedenken wat ze met haar leven moest doen nadat ze ontdekte dat haar vriend ontrouw was.

Ze verhuisde naar een loft met drie mannelijke huisgenoten en werd uiteindelijk verliefd op een van die huisgenoten. De hilarische show is vergeleken met Friends uit de jaren '90. Dit is alles wat Zooey Deschanel heeft gedaan sinds de show eindigde.

10 Ze sprak Bridget in 'Trolls World Tour' (2020)

De eerste keer dat Zooey Deschanel een rol op zich nam in Trolls was in 2016 voor de eerste film. In 2017 hernam ze de rol voor Trolls Holiday. Beide films zijn gemaakt voordat ze klaar was met de hoofdrol in New Girl. De derde Trolls-film, Trolls World Tour, werd uitgebracht in 2020, twee jaar nadat New Girl tot een einde kwam. In de franchise heeft ze consequent het karakter van Bridget geuit. Justin Timberlake stemt ook in de franchise.

9 Ze is gescheiden van haar ex-man Jacob Pechenik (september 2019)

In september 2019 werd algemeen bekend dat zij en haar man, Jacob Pechenik, uit elkaar gingen. Het leek voor het publiek bij de splitsing volledig minnelijk te verlopen na hun huwelijk dat duurde van 2015 tot 2020. Ze delen samen twee kinderen: Charlie Wolf en Elsie Otter Pechenik. Het lijkt erop dat ze de voogdij over hun kinderen kunnen delen zonder grote problemen.

8 Ze begon te daten met Jonathan Scott (september 2019)

Zooey Deschanel's relatie met Jonathon Scott werd officieel in september 2019. Sinds ze de wereld hebben laten weten dat ze aan het daten waren, hebben ze een aantal heel schattige foto's en video's samen op sociale media geplaatst. Ze zien eruit als een gelukkig stel dat erg verliefd is! Het leukste aan dit stel is dat ze elkaar erg gelukkig lijken te maken. Op Valentijnsdag in februari 2020 plaatste Zooey Deschanel een superleuke foto van hen twee samen en noemde hem haar grappige Valentijn.

7 Ze vergaarde haar huidige $25 miljoen nettowaarde

Zooey Deschanel heeft momenteel een vermogen van $ 25 miljoen dat ze in de loop der jaren heeft vergaard. Het is duidelijk dat haar tijd in een nieuw meisje heeft bijgedragen aan haar vermogen. Ze is al heel lang actrice, maar vanaf 2020 bereikte haar vermogen nieuwe hoogten van $ 25 miljoen. We spoelen terug naar haar leven voor New Girl, ze begon films als The Good Girl en Almost Famous met Kate Hudson. Niemand twijfelde eraan dat ze een grote ster zou worden.

6 Ze vermeldde haar $ 6 miljoen California Beach House in 2020

In 2020 zette Zooey Deschanel haar strandhuis in Californië van $ 6 miljoen te koop. Het is een prachtig huis, direct aan het water maar het is niet meer waar Zooey Deschanel in wil wonen. Fans speculeren dat ze het huis verkoopt omdat ze fulltime bij Jonathon Scott wil wonen. Het prachtige huis is 4900 ft.² groot en slechts een halve mijl verwijderd van het strand. Het bestaat uit vijf slaapkamers en 5 en een half badkamers. Over sjiek gesproken!

5 Ze speelde in de muziekvideo van Katy Perry voor 'Not The End Of The World' (2020)

Ze hebben ook kristalheldere blauwe ogen. Hilarisch genoeg besloot Katy Perry om Zooey Deschanel in haar videoclip te laten spelen met het feit dat mensen altijd hebben gezegd dat ze op elkaar lijken. Het is waar dat ze zussen kunnen zijn!

4 Ze zingt al veel op Instagram

Zooey Deschanel is altijd een zangeres geweest en ze heeft een prachtige stem, dus haar fans zijn er helemaal weg van als ze zingt. Op Instagram heeft ze verschillende zangvideo's geplaatst en haar fans zijn er helemaal weg van. In een van de video's die ze postte waarin ze zelf zong, werd ze bijna 1.000.000 keer bekeken. Ze zong een kerstlied genaamd "Blue Christmas" met een paar van haar vrienden.

3 Ze verscheen in een aflevering van 'Property Brothers' (2020)

In 2020 verscheen Zooey Deschanel in een aflevering van Property Brothers met haar vriend, Jonathan Scott. In de aflevering hielp ze bij het renoveren van het huis van haar beste vriendin, Sarah, om het zo veel leuker te maken dan ooit tevoren.

Het feit dat ze zo attent en vriendelijk is en bereid is om het huis van haar beste vriend te renoveren, laat zien wat een ongelooflijke vrouw Zooey Deschanel in wezen is. Ze concentreerden zich de hele aflevering op het verbeteren van de keukenruimte en andere gebieden die verbeterd moesten worden.

2 Ze herenigd met de cast van 'New Girl' om een stemmende PSA (2020) te filmen

Voor de verkiezingen van 2020 kwam Zooey Deschanel samen met enkele van haar castleden van New Girl om fans aan te moedigen naar buiten te gaan en te stemmen. Veel beroemdheden kwamen op het bord en moedigden hun fans aan om te stemmen voor de verkiezingen van 2020. Gelukkig hebben beroemdheden als Zooey Deschanel een enorme impact en hun invloed moedigt normale individuen aan om daadwerkelijk op te treden en de tijd te nemen om hun stem uit te brengen bij grote verkiezingen.

1 Ze heeft looks gediend op sociale media

Eén ding dat Zooey Deschanel zeker heeft gedaan sinds het einde van New Girl? Ze serveert looks op Instagram! Ze ziet er tegenwoordig beter uit dan ooit. Zooey Deschanel is een van de mooiste en meest getalenteerde actrices die haar eigenzinnigheid in haar voordeel gebruikt. Ze heeft iets schattigs onhandigs en ze weet hoe ze het moet doen en het moet laten werken.

Aanbevolen: