Voordat 'New Girl' verscheen Zooey Deschanel in deze hitshow

Inhoudsopgave:

Voordat 'New Girl' verscheen Zooey Deschanel in deze hitshow
Voordat 'New Girl' verscheen Zooey Deschanel in deze hitshow
Anonim

Opkomende artiesten in het vak willen niets liever dan de rol vinden die hen tot een ster zal maken, maar de waarheid is dat het jaren van onvermoeibaar werk kan vergen om zelfs maar een auditie te krijgen voor dit soort rol. Ja, sterren als Brad Pitt, Jennifer Aniston en Jennifer Lopez braken allemaal door, maar het was niet meteen een succes.

Voordat ze de rol van Jessica Day op New Girl belandde, baande Zooey Deschanel haar weg in de industrie. Gedurende deze tijd kreeg ze rollen op het grote en kleine scherm, waaronder een eenmalige verschijning in een van de meest populaire shows van de jaren 90.

Hier is een blik op het optreden van Zooey Deschanel op Frasier.

Ze zat in 2002 in een aflevering van 'Frasier'

Het is gemakkelijk om te zien wie Zooey Deschanel nu is en te bepalen dat het gemakkelijk voor haar moet zijn geweest om haar weg te vinden in de entertainmentindustrie, maar de waarheid is dat ze ooit een jonge artiest was die wanhopig haar best deed om een rol te krijgen die zou kunnen leiden tot iets veel groters. Al vroeg in haar carrière kon Deschanel een rol spelen in één aflevering van de serie Frasier.

Tijdens zijn bloeitijd was Frasier een van de grootste en populairste shows op het kleine scherm, en dit betekent dat opkomende artiesten niets liever hadden gewild dan een rol in de show te hebben gekregen. Dit zou een geweldige kans zijn geweest om hun vaardigheden voor een groot publiek te laten zien en een opmerkelijke televisie-credit op hun naam te hebben staan.

Volgens IMDb was haar verschijning in de show Frasier eigenlijk de tweede keer dat ze op het kleine scherm verscheen, met de eerste in 1998 in de show Veronica's Closet. Ook al komt ze uit een familie met wortels in de entertainmentindustrie, het was duidelijk dat ze het op de harde manier moest doen om naam te maken.

Haar eenmalige optreden in de show Frasier eindigde als een mooie pluim op de hoed, en het was het begin van iets veel groters voor de artiest.

Ze zou een rol gaan spelen in film en televisie

Zooey Deschanel was niet meteen een ster in het vak, en na een rol bij Frasier te hebben gespeeld, zouden de dingen snel beginnen te bloeien voor de jonge artiest.

Volgens IMDb was ze in 2002, het jaar waarin Deschanel in haar enige aflevering van Frasier was verschenen, ook verschenen in vijf verschillende films die dat jaar uitkwamen. Dat is een hoop werk voor een jonge actrice om te landen, en het werd uiteindelijk het toneel voor wat er zou komen.

Het jaar daarop, in 2003, zou Zooey Deschanel samen met Will Ferrell de hoofdrol spelen in de populaire kerstfilm Elf, en dit betekende een enorm keerpunt voor de artiest. In de jaren die volgden, kreeg ze rollen in grotere projecten en kreeg ze een hoop mainstream exposure in het proces. De artiest verscheen uiteindelijk in de show Weeds en in films als Bridge to Terabithia en Live Free or Die Hard.

Hierna kreeg ze rollen in grote projecten zoals The Happening, Yes Man en 500 Days of Summer. Het bleek dat dit alles aan het opbouwen was naar iets dat de zaken naar een ander niveau bracht.

'New Girl' verandert alles

In 2011, negen jaar na het landen van een rol bij Frasier, speelde Zooey Deschanel in haar eigen show New Girl. Hoewel ze het goed voor zichzelf had gedaan, vooral in de film, in de aanloop naar het debuut van de show, was het haar tijd op New Girl die haar plaats in het bedrijf echt verstevigde.

New Girl zou 7 seizoenen duren en in totaal 146 afleveringen. Hoewel het al een paar jaar uit de lucht is, heeft het nog steeds een hondsdolle en loyale schare fans. Deschanel had niet beter kunnen passen bij het hoofdpersonage, en door de ongelooflijke casting wist de show snel een groot publiek te vinden.

Voordat hij New Girl afrondde, was Deschanel ook het begin van een succesvol verblijf in de Trolls-franchise als het personage Bridget. Het is weer een succesvol project waar ze met trots aan heeft deelgenomen, en als ze haar oeuvre overziet, is er veel om trots op te zijn.

Haar rol in Frasier leek destijds misschien niet zo veel, maar Zooey Deschanel zou grootsheid bereiken op het grote en kleine scherm.

Aanbevolen: