Fans reageren op Netflix' eerste blik op 'Snowpiercer' seizoen 2

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Netflix' eerste blik op 'Snowpiercer' seizoen 2
Fans reageren op Netflix' eerste blik op 'Snowpiercer' seizoen 2
Anonim

De prequel-serie Snowpiercer keert in januari terug met seizoen 2!

De post-apocalyptische dystopische show is een prequel op de door Bong Joon-ho geregisseerde film met dezelfde naam. De film, hoewel een ongelooflijk Engelstalig debuut van de met een Oscar bekroonde regisseur, had een griezelig uitgangspunt. Het beschrijft een mislukt klimaatveranderingsexperiment dat de aarde onherbergzaam maakte, nadat wetenschappers die probeerden de opwarming van de aarde te stoppen per ongeluk een nieuwe ijstijd creëerden.

De film van Chris Evans en Tilda Swinton kreeg lovende kritieken en bracht de reboot-serie voort, die uitvoerend wordt geproduceerd door Bong Joon-ho. Het speelt zich af in hetzelfde universum en volgt de Snowpiercer, een rijdende trein die eindeloos rond de overblijfselen van de mensheid cirkelt, zeven jaar nadat de planeet is getransformeerd in een bevroren woestenij.

Het eerste seizoen kreeg over het algemeen positieve recensies en eerder dit jaar werd een tweede seizoen aangekondigd met in de hoofdrol Sean Bean. Vandaag deelde Netflix foto's van het komende seizoen, en natuurlijk hadden fans er hun gedachten over.

Zo reageerden fans op het nieuwe seizoen

De laatste afleveringen van de serie werden in juli van dit jaar uitgezonden en fans hebben geanticipeerd op het nieuwe seizoen, in de hoop meer te weten te komen over het lot van Andre Layton en Melanie Cavill, gespeeld door Daveed Diggs en Jennifer Connelly van Hamilton.

Netflix deelde foto's van het tweede seizoen, die fans een kijkje gaven in de personages van Sean Bean, Diggs en Connelly.

"Reiswaarschuwing", luidde het bijschrift, dat zinspeelt op de mogelijkheid dat de personages proberen te reizen… en het leven vinden? Aangezien het eerste seizoen duidelijk de nadruk legde op de wereldwijde catastrofe die voor de deur staat, is het moeilijk voor te stellen dat er ergens anders leven bestaat.

Sean Bean speelt Mr. Wilford in de serie, de ingenieur die over de constructie van de trein keek. Van zijn personage wordt verwacht dat hij de geschiedenis achter de oprichting van Snowpiercer presenteert.

"Zal Sean Bean erin sterven? Plaats je weddenschap", deelde een gebruiker, verwijzend naar zijn personages uit Lord Of The Rings en Game of Thrones.

Een andere gebruiker schreef: "gaat dood in het seizoen Het zijn Sean Bean-jongens, we kunnen niets minder verwachten." Je zou denken dat fans van de serie enthousiast zouden zijn als een getalenteerde acteur zich bij de cast zou voegen, maar ze hebben de hoop op zijn lot al verloren.

Een andere gebruiker maakt zich zorgen over de toekomst van de show. "Jullie annuleren altijd dingen na seizoen 2. Ik ben bang."

Het zal interessant zijn om de reactie van Melanie Cavill te zien wanneer ze ontdekt dat meneer Wilford nog leeft, sinds seizoen één onthulde dat ze hem voor dood had achtergelaten, ver voor het begin van de treinreis.

Snowpiercer seizoen 2 gaat op 26 januari in première op Netflix!

Aanbevolen: