De beroemdheid die volgens Howard Stern de slechtste gastheer voor gevaar zou zijn

Inhoudsopgave:

De beroemdheid die volgens Howard Stern de slechtste gastheer voor gevaar zou zijn
De beroemdheid die volgens Howard Stern de slechtste gastheer voor gevaar zou zijn
Anonim

Met de aangekondigde Katie Couric als de nieuwe tijdelijke gastgastheer van Jeopardy is er nog meer aandacht besteed aan wie de volgende officiële gastheer zal zijn. Na het tragische overlijden van Alex Trebek hebben veel beroemdheden en publieke figuren gedeeld wie volgens hen het meest geschikt is voor de baan. Dit omvat radiolegende Howard Stern die zijn hoed zo goed als zijn hoed heeft gegooid in het kamp van George Stephanopoulos. Maar een van Howards oude bellers en superfan, bekend als 'Bobo', heeft een andere beroemdheid in gedachten… Een die volgens Howard de slechtst mogelijke keuze zou zijn die Jeopardy zou kunnen maken.

En die beroemdheid zou Gilbert Gottfried zijn

Fans van de Stern Show weten dat cabaretier Gilbert Gottfried een lange en gecompliceerde geschiedenis heeft met de show en de legendarische radiopresentator. De absoluut smerige en hilarisch losgeslagen stand-upcomedian, acteur en Comedy Central Roaster was een vaste gast in de show tot een backstage-incident dat Howard echt irriteerde. Terwijl Gilbert schijnbaar niet welkom was in The Howard Stern Show nadat hij 'gekscherend' achter de schermen op de vloer, muren en eten spuwde, heeft Howard volgehouden dat de stemacteur van Aladdin en Cyberchase ronduit hilarisch en briljant is.

En hij is…

Maar hij zou een slechte presentator zijn in een show als Jeopardy.

"Wat vind je van Gilbert Gottfried als gastheer?" Vroege stern Show-beller en superfan Bobo vroeg Howard in een aflevering van december 2020 van de SiriusXM-radioshow. "Die man is grappig."

Een grappige gastheer is een vreselijk idee voor gevaar

'Grappig' is niet wat de presentator van Jeopardy zou moeten zijn. Hij of zij wordt verondersteld briljant en kalm te zijn en een respectabele show te verzorgen die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en geschikt is voor mensen die intellectueel nieuwsgierig zijn. De vorige Jeopardy-kampioen, Ken Jennings, is dat type. Maar onlangs, volgens People, heeft hij problemen gehad met een aantal van zijn oude Tweets. Daarom lijkt het er niet op dat hij opnieuw wordt uitgenodigd om de langlopende spelshow te hosten en dat de baan permanent naar iemand anders zal gaan nadat een paar interim-hosts de enorme schoenen van Alex Trebek hebben gevuld.

In tegenstelling tot Ken Jennings, die voor een paar van zijn oude tweets in de problemen zat, heeft Gilbert Gottfried voor veel van zijn tweets problemen… En hij doet dit expres omdat hij een schokkende, edgy komiek is die voor het meeste gaat ongepaste lach mogelijk … Hij pretendeert nooit een serieuze man te zijn die over serieuze problemen praat. Hij is de schokkende clown en hij is er ongelooflijk goed in… Maar die kwaliteit zou een zeer controversiële Jeopardy-presentator zijn. Iedereen weet dat, dus het zou gewoon niet gebeuren. Maar toch gelooft Howards oude beller, die bekend staat om het zeggen van een aantal waanzinnig domme dingen, dat hij een geweldige gastheer zou zijn.

"Ben je echt!?" vroeg Howard aan Bobo. "Denk je echt dat Gilbert Gottfried de gastheer van Jeopardy zou zijn? Je wilt geen grappige kerel als de gastheer van Jeopardy."

"Nou, je moet een soort charisma hebben, een soort charme," zei Bobo.

"Heb je het uitgemaakt tegen Alex Trebek?" Robin Quivers, Howard's oude cohost, vroeg Bobo.

"Nou, soms heeft hij wat oneliners", zei Bobo voordat hij inging op waarom hij denkt dat Gilbert een geweldige gastheer zou zijn. "Ik denk dat [Gilbert] soms serieus kan zijn, Howard. Hij kan de vraag stellen en zo. En hij is slim--"

"Wanneer heb je Gilbert ooit serieus gezien?" vroeg Robin, die Gilbert talloze keren heeft ontmoet en met hem heeft samengewerkt.

"Ik denk dat hij serieus kan zijn."

"[Bobo's] hebben het nog nooit gezien, maar hij denkt dat het kan gebeuren", lachte Robin.

"Om het zo te zeggen, zou het een nieuwe smaak aan de show toevoegen," zei Bobo.

"Nee, dat zou het niet zijn," viel Howard tussenbeide. 'Het zou verschrikkelijk zijn. En Gilbert zou de eerste zijn om dat te zeggen. Ik bedoel, hij zou de baan aannemen, maar hij zou de eerste zijn om dat te zeggen. Hij gaat daar niet zitten en de vragen lezen.'

"Hij is de man die Jeopardy zou verpesten, dat is wat hij zou zijn," zei Robin. "Hij zou de deelnemers voor de gek houden. Hij zou belachelijk zijn in die show."

"Ok, het zou zijn alsof je een psychiatrische patiënt hebt die Jeopardy host," lachte Howard. "De reden dat Alex Trebek zo succesvol was, Bobo, was dat hij geen smaak had. Hij was geweldig in het lezen van de vragen, hij had geen moeite, het hele spel door, hij begreep het en hield het gaande. Begrijp je dat? Gilbert Gottfried is een geweldige komiek, maar hij is niet iemand die [dat zou kunnen].

Howard zei vervolgens dat Gilbert een briljante komiek en koffiebrander was, maar voegde eraan toe: "Ik denk niet dat er een persoon is die minder gekwalificeerd is [om Jeopardy te hosten] dan Gilbert Gottfried."

Aanbevolen: