Home Alone': zo ziet het McCallister House er vandaag uit

Home Alone': zo ziet het McCallister House er vandaag uit
Home Alone': zo ziet het McCallister House er vandaag uit
Anonim

Er zijn tal van gedenkwaardige dingen over de film 'Home Alone'. Een van hen is het kindsterretje dat bijna een affichekind werd voor wat je niet moet doen na de bekendheid.

Maar de film bevatte ook een cameo-optreden van Donald Trump, wat niet alles was waar het om ging, en tal van momenten die fans decennialang zouden blijven herbeleven (en naspelen).

Een detail dat fans vandaag kan schokken, is dat 'Home Alone' bijna niet is gebeurd. Gelukkig hebben de cast en crew het overleefd, en fans hebben vandaag geweldige herinneringen.

De meeste vonden natuurlijk plaats in het huis van McCallister. Maar is het huis van de familie echt een echt huis, en wat gebeurde ermee nadat de film was ingepakt?

Het antwoord is dat ja, het is een echt huis en het heeft nog steeds een reputatie vandaag. Atlas Obscura noemt het pand zelfs letterlijk het Home Alone-huis. Het is een pand uit de jaren 1920 dat meer op een herenhuis lijkt dan op het eenvoudige huis van Kevin en zijn familie. Om eerlijk te zijn, namen producenten enige vrijheden aan door het huis op film te portretteren.

'Home Alone' McCallister huis vandaag
'Home Alone' McCallister huis vandaag

Het pand Winnetka, Illinois beschikt bijvoorbeeld over twee ruime zoldersuites in het echte leven. In de film sliep Kevin op een zolder die meer een enge ruimte was dan een ruime slaapkamer.

Andere dingen zijn nu in het landhuis anders dan in 1990. Curbed legt bijvoorbeeld uit dat het huis nu een ijzeren hek eromheen heeft, plus enkele sierlijke zuilen bij de voordeur.

Alles van de trap naar de woonkamer en eetkamer (en die zolder) is nog intact in de woning. Natuurlijk zijn sommige scènes buiten het terrein opgenomen, in een nabijgelegen school waar de bemanning de keuken van de familie McCallister en de tweede verdieping heeft opgezet.

Zoals Curbed bevestigt, is het pand slechts één keer van eigenaar veranderd sinds 'Home Alone' daar werd gefilmd; in 2011 verwierf het huis internationale bekendheid toen de bestaande eigenaren het op de markt brachten voor $ 2,4 miljoen. Het werd slechts verkocht voor $ 1.585, maar fans kunnen vermoeden dat de mensen die het kochten ook fans zijn van de film die het beroemd heeft gemaakt.

De trap van het McCallister-huis vandaag - buitenkant van het McCallister-huis uit 'Home Alone&39
De trap van het McCallister-huis vandaag - buitenkant van het McCallister-huis uit 'Home Alone&39

Fans zijn misschien ook geïnteresseerd om te weten dat het huis van de oude man Marley ook echt in de buurt is; dat pand werd in 2003 voor het laatst verkocht voor $ 3 miljoen.

Er zijn echter maar zoveel fans die vandaag te weten kunnen komen over het McCallister-huis. Ondanks dat het adres publiekelijk beschikbaar is, willen de mensen die nu eigenaar zijn van het huis duidelijk met rust gelaten worden.

De Street View-functie van Google vervaagt niet alleen het huis op 671 Lincoln Avenue, maar ook de huizen van de buren en enkele borden die details over de bewoners van de straat kunnen verraden. Jammer voor fans die hoopten een glimp op te vangen van het huis zoals het er nu uitziet.

Aanbevolen: