Wat is er gebeurd met Linnie McCallister uit 'Home Alone'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Linnie McCallister uit 'Home Alone'?
Wat is er gebeurd met Linnie McCallister uit 'Home Alone'?
Anonim

Na de release in 1990 werd Home Alone al snel een echte vakantieklassieker. Het heeft aantoonbaar ook acteur Macaulay Culkin tot een superster gebracht (hij heeft sindsdien een behoorlijk fortuin binnengeharkt in het vervolg en heeft in de loop der jaren rollen in verschillende films geboekt). waagde zich aan andere projecten. Onder hen is Angela Goethals, die de beroemde rol van Linnie McCallister speelde in de eerste Home Alone-film (Maureen Elisabeth Shay nam haar rol voor Home Alone 2 over). Sinds ze Linnie speelde, waagde Goethals zich aan verschillende projecten. In feite heeft ze door de jaren heen zowel tv- als filmrollen gespeeld. Goethals heeft in de loop der jaren ook verschillende genres verkend, wat haar veelzijdigheid als actrice bewijst. Het is ook vermeldenswaard dat Goethals er de afgelopen jaren niet is geweest. Het goede nieuws is dat het erop lijkt dat dit gaat veranderen.

Angela Goethals nam de televisie op

Voordat ze in Home Alone speelde, had Goethals maar kort televisiewerk gedaan (ze verscheen in één aflevering van The Tracy Ullman Show).

Na een hoofdrol in de vakantiefilm, boekte de actrice slechts een paar jaar later de hoofdrol in de serie Phenom. In de show speelde ze een jonge tennisprof die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder.

Later voegde Goethals zich bij de cast van het drama The Brotherhood of Poland, New Hampshire. De serie richt zich op het leven van drie broers, gespeeld door Randy Quaid, John Caroll Lynch en Chris Penn.

Wat Goethals betreft, ze speelde de dochter van Penn, Katie. Rond dezelfde tijd speelde de actrice ook in het komische drama Do-Over, waar ze de hoofdrol deelde met toekomstige You-ster Penn Badgley.

Slechts een paar jaar later boekte Goethals ook een terugkerende rol in de hitserie 24 als Maya Driscoll, de onrustige dochter van CTU-directeur Erin Driscoll [Alberta Watson].

Helaas eindigt het personage van Goethals met een nogal tragische verhaallijn in de serie; Maya sterft later door zelfmoord nadat ze erin geslaagd is te ontsnappen aan het personeel van de medische kliniek van CTU.

Gedurende haar hele carrière bleef Goethals televisierollen nastreven. Ze was ook kort te zien in hitshows zoals Six Feet Under, Without Trace, Grey's Anatomy, CSI: Crime Scene Investigation, Crossing Jordan, Boston Legal en Law & Order.

Angela Goethals speelde in verschillende populaire films

Terwijl hij verschillende tv-projecten deed, speelde Goethals ook verschillende filmrollen. Ze kreeg een kleine rol in de Tom Cruise met Jerry Maguire als klant Kathy Sanders.

In de film deelt ze memorabel een telefoongesprekscène met Cruise's titulaire personage, waarin ze doet alsof ze boos is over zijn ontslag.

Niet lang daarna boekte Goethals ook een rol in de dramathriller Changing Lanes met als hoofdact Samuel L. Jackson en Ben Affleck. De actrice voegde zich ook bij de cast van de romantische komedie Spanglish, met sterren als Adam Sandler, Téa Leoni, Paz Vea en Cloris Leachman.

Hoe indrukwekkend de cast ook was, de film werd niet goed ontvangen door critici.

Enkele jaren later speelde de actrice ook in de horror-thriller Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon, waar ze samen met Nathan Baesel en Zelda Rubinstein top werd gefactureerd.

De film gaat over de man uit de kleine stad Leslie Vernon [Baesel] die ervan droomt de volgende grote psycho-moordenaar (slasher) te worden. Om zijn leven vast te leggen, stemt hij ermee in om samen te werken met documentairemaker Taylor Gentry [Goethals] en haar crew.

In recentere jaren is Goethals niet echt betrokken geweest bij Hollywood-projecten. En hoewel fans zich misschien zorgen maken, is het mogelijk dat de actrice tegenwoordig gewoon meer gefocust is op het gezinsleven.

De actrice is tenslotte een moeder van drie kinderen met haar man Russell Soder. Dat gezegd hebbende, is er reden om aan te nemen dat Goethals binnenkort weer op het grote scherm zal verschijnen.

Volgens rapporten komt er misschien een vervolg op Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon, en Goethals herneemt misschien haar personage.

In de loop der jaren lijkt het erop dat er pogingen zijn gedaan om het vervolg te maken. De meest recente lijkt terug te zijn in 2018, waar een bericht op de Facebook-pagina Before The Mask: The Return of Leslie Vernon een foto liet zien van schrijver/regisseur Scott Glosserman die een ontmoeting had met de cast, waaronder Goethals.

De foto toont ook wat lijkt op een kopie van het script voor het vervolg. Interessanter was dat de post ook het onderschrift had: "Uh oh … Wat is hier in godsnaam aan de hand ????? Iemand iemand????” Tegelijkertijd bevatte het de hashtag "itshappening."

Voor nu zullen fans gewoon moeten wachten op meer updates over het vervolg. Als de film echt zou gebeuren, is het logisch om Goethals Taylor terug te brengen.

Aanbevolen: