Komt Aidan terug voor het tweede seizoen van 'And Just Like That'?

Inhoudsopgave:

Komt Aidan terug voor het tweede seizoen van 'And Just Like That'?
Komt Aidan terug voor het tweede seizoen van 'And Just Like That'?
Anonim

Fans hadden gemengde reacties op de serie 'And Just Like That…' uit 2021, een reboot van de klassieke serie Sex and the City uit 1998. Terwijl sommige fans dol waren op de frisse verhaallijnen en nieuwe personages, vonden anderen dat de reboot te ver afdwaalde van de essentie van de originele serie.

Een van de klachten die critici deelden, was het ontbreken van bepaalde personages uit de serie die ze verwachtten te zien bij de reboot. Met name waren fans teleurgesteld dat Kim Cattrall, die Carrie's beste vriendin Samantha Jones speelde, niet terugkeerde om haar rol opnieuw op te nemen.

Een ander personage dat fans hoopten te zien in het eerste seizoen van 'And Just Like That…' was Aidan Shaw, Carrie's andere grote liefdesbelang uit de originele serie die werd gespeeld door John Corbett.

Corbett heeft sinds het einde van Sex and the City verschillende projecten gedaan, met name de rol van Ian Miller in de My Big Fat Greek Wedding-films.

Hoewel fans teleurgesteld waren door Aidans afwezigheid in het eerste seizoen, is het mogelijk dat hij in het tweede zal verschijnen?

Zal Aidan Shaw de hoofdrol spelen en zo…?

In Sex and the City dateert Carrie met Aidan in het derde seizoen en wordt verliefd op hem voordat ze een affaire krijgt met haar andere liefdesbelang die de reboot heeft gehaald (voordat ze stierf in de eerste aflevering), Mr. Groot.

Als Aidan achter de affaire komt, maakt hij het uit met Carrie. De twee komen later weer bij elkaar en verloven zich, voordat ze weer uit elkaar gaan. Later komt Carrie Aidan tegen en ontdekt dat hij een vrouw en drie kinderen heeft.

Aidea keert terug in de tweede Sex and the City-film, waarin hij en Carrie een kus delen in Abu Dhabi, ook al zijn ze allebei getrouwd.

Volgens Glamour zal Aidan verschijnen in het tweede seizoen van 'And Just Like That…' In 2021 plaagde Corbett zijn terugkeer naar de franchise door tegen Page Six te zeggen: paar [afleveringen].”

De fans waren echter teleurgesteld toen hij afwezig was in de serie die in december werd uitgezonden.

Fast-forward naar augustus, en Deadline meldde Aidans terugkeer naar de franchise. Corbett zal naar verluidt zijn rol als Aidan opnieuw opnemen in een "substantiële boog met meerdere afleveringen".

Dat gezegd hebbende, er is geen officiële bevestiging van HBO of Corbett zelf over de vraag of de beweringen waar zijn.

Heeft Carrie Bradshaw dementie en zomaar…?

Een van de nieuwste 'And Just Like That…'-fantheorieën heeft te maken met Carrie's gezondheid. Meer specifiek hebben fans geraden dat Carrie dementie heeft, wat onthuld zal worden in het tweede seizoen van de reboot.

Yahoo News schetst dat een van de grootste aanwijzingen plaatsvindt in de tweede aflevering van het eerste seizoen, wanneer Carrie en Miranda praten in Carrie's keuken na de dood van Big. Miranda vraagt Carrie waar ze de koffie bewaart, en Carrie negeert haar gewoon.

Carrie lijkt over het algemeen ongericht tijdens het gesprek en Miranda moet zichzelf een paar keer herhalen. Vervolgens wordt onthuld dat Carrie de koffie in de vriezer heeft gedaan - een ongebruikelijke plek om koffie te bewaren.

Fans hebben echter ook opgemerkt dat Carrie op dit moment nog steeds in een shocktoestand verkeerde, wat haar verwarring kan verklaren.

De opname van Miranda in de scène kan een andere aanwijzing zijn, aangezien Miranda goed thuis is in het herkennen van de tekenen van dementie nadat haar schoonmoeder in het laatste seizoen van de originele serie aan Alzheimer leed.

Waarom Kim Cattrall klaar is met het spelen van Samantha

Terwijl fans dolblij zijn met de mogelijkheid dat Aidan terugkeert naar franchise, zijn ze uiterst teleurgesteld toen ze hoorden dat Kim Cattrall haar rol als Samantha niet opnieuw zal opnemen.

Cheat Sheet meldt dat Cattrall de franchise in 2010 heeft verlaten en geen interesse heeft om terug te keren voor het tweede seizoen van de reboot:

"Alles in mij ging, 'ik ben klaar'", vertelde Cattrall aan Variety en herinnerde zich hoe ze zich voelde na het filmen van de tweede film.

“Alles moet groeien, anders sterft het. Ik voelde dat toen de serie eindigde, ik dacht dat dat slim was. We herhalen onszelf niet. En dan de film om alle losse eindjes te beëindigen. En dan is er nog een film. En dan is er nog een film?”

Cattrall onthulde ook dat ze niet was gevraagd om deel uit te maken van de reboot omdat ze haar gevoelens over het opnieuw opnemen van haar rol al duidelijk had gemaakt.

In 2022, toen haar werd gevraagd of ze een probleem zou hebben met Cattrall die terugkeert naar de franchise, zei Sarah Jessica Parker dat ze denkt dat ze dat zou doen omdat Ik denk dat er gewoon te veel publieke geschiedenis is van gevoelens van haar kant die ze heeft gedeeld.”

Hoewel Cattrall volhield dat ze de opmerkingen van Parker niet had gelezen, bevestigde ze dat ze toch geen invloed op haar zouden hebben omdat ze niet van plan is terug te keren om Samantha te spelen.

“Nou, het zou toch nooit gebeuren,” zei ze. "Dus niemand hoeft zich daar zorgen over te maken."

Aanbevolen: