Dit is wat we weten over het komende 'Labyrinth'-vervolg

Inhoudsopgave:

Dit is wat we weten over het komende 'Labyrinth'-vervolg
Dit is wat we weten over het komende 'Labyrinth'-vervolg
Anonim

Een film tot leven brengen is niet eenvoudig om voor elkaar te krijgen, en hoewel elke studio niets liever wil dan dat elk van hun releases hits wordt, is de waarheid dat sommige films niet presteren zoals andere. Natuurlijk kunnen de MCU, DC en Star Wars regelmatig hits produceren, maar andere films nemen onconventionele wegen naar succes.

Labyrinth mag nu als een klassieker worden beschouwd, maar het was een lange weg om dat punt te bereiken. Aanvankelijk teleurstellend aan de kassa, werd Labyrinth een cultklassieker en jaren later werden de gesprekken over een vervolg verhit.

Laten we eens kijken wat er aan de hand is met het Labyrinth-vervolg!

Scott Derrickson gaat regisseren

Om ervoor te zorgen dat de studio Labyrinth weer tot leven zou brengen, was het belangrijk voor hen om een regisseur te vinden die eerder in staat was om het ondenkbare op het grote scherm voor elkaar te krijgen. Zoals fans door de jaren heen hebben leren kennen en liefhebben, is Labyrinth geen doorsnee film, en gelukkig lijkt het alsof ze iemand hebben kunnen binnenhalen die een duidelijke visie heeft op wat hij wil doen.

Deadline-rapporten bij regisseur Scott Derrickson zullen de man aan het roer zijn voor het vervolg. Voor de onbekende, Scott Derrickson heeft uitzonderlijk veel werk op het grote scherm gedaan, en als we kijken naar wat hij kon doen met Doctor Strange van de MCU, zal er een aanzienlijke hoeveelheid optimisme zijn dat hij in staat zal zijn om doe geweldige dingen met het vervolg op Labyrinth.

Volgens IMDb heeft Scott Derrickson ook andere succesvolle projecten geregisseerd, zoals The Exorcism of Emily Rose en The Day the Earth Stood Still. Het is duidelijk dat Derrickson het vermogen heeft om aan donkere tonen in film te werken, maar zijn werk aan Doctor Strange suggereert ook dat hij ook weet hoe hij lichtzinnigheid moet injecteren.

Deze twee specifieke elementen zullen de sleutel zijn om Labyrinth opnieuw te laten bloeien. Hoewel de eerste film soms ongelooflijk donker kan zijn, zijn er genoeg momenten die je aan het lachen maken. Als zijn geschiedenis iets suggereert, dan zal Scott Derrickson de juiste persoon voor de baan zijn en kan hij helpen de film naar een kassucces te leiden.

Met Derrickson op het punt om te regisseren, zijn fans ook nieuwsgierig geworden naar wie er op deze foto zal verschijnen en of mensen van de originele cast erbij betrokken zullen zijn.

Jennifer Connelly is klaar om terug te keren

Volgens We Got This Covered zal Jennifer Connelly, die speelde in het originele Labyrinth, haar rol in het vervolg opnieuw opnemen. Dit is geweldig nieuws voor fans die graag een verhaal willen hebben dat direct aansluit bij het origineel, in plaats van een volledig apart avontuur.

Helaas zal David Bowie, vanwege zijn vroegtijdig overlijden in 2016, zijn rol als Jareth the Goblin King niet kunnen hernemen. Er is op dit moment geen woord over of iemand anders die rol zal vervullen of dat we te maken hebben met een geheel andere antagonist, maar als de studio de beslissing neemt om iemand anders de Goblin King te laten spelen, dan is die acteur zal een aantal enorme schoenen hebben om te vullen.

Naarmate de tijd verstrijkt, zullen er uiteindelijk meer artiesten aan het project worden toegevoegd, dat volgens Deadline zal worden geschreven door Maggie Levin.

Hoewel de originele film geen succes was aan de kassa, veranderde het uiteindelijk in een cultklassieker die al tientallen jaren bloeit, dus rollen in deze film zullen begeerd worden.

De familie van Jim Henson zal erbij betrokken zijn

Over mensen die aan het project werken gesproken, het is belangrijk op te merken dat de familie Henson in feite achter de schermen zal werken om het vervolg tot leven te brengen.

Jim Henson was de man die verantwoordelijk was voor het origineel, en hoewel de legende niet langer bij ons is, is zijn familie zijn nalatenschap blijven voortzetten. Het is moeilijk voor te stellen dat een Labyrinth-project van de grond komt zonder dat de gezinsleden erbij betrokken zijn, en hun opname in het project suggereert dat ze aan iets geweldigs gaan werken.

Gezien alles wat er gaande is, is het moeilijk om een exacte datum vast te stellen wanneer het Labyrinth-vervolg in de bioscoop zal verschijnen. Een ding dat we wel weten, is dat zodra een releasedatum is vastgesteld, de verwachting gestaag zal toenemen voor de eerste trailer en meer.

Met Scott Derrickson en Jennifer Connelly in de mix, heeft dit vervolg een kans om een groter succes te worden dan het origineel.

Aanbevolen: