Wat Bill Skarsgård heeft gezegd over 'It: Chapter 3

Inhoudsopgave:

Wat Bill Skarsgård heeft gezegd over 'It: Chapter 3
Wat Bill Skarsgård heeft gezegd over 'It: Chapter 3
Anonim

Het: Hoofdstuk 3 heeft zowat iedereen in gedachten gehad, en misschien zeggen we eigenlijk "Hiya!" vroeg of laat, zolang het maar aan Bill Skarsgård ligt. De acteur maakte duidelijk dat hij iets te veel terug wil in dat enge clownkostuum naar onze smaak.

Van alle monsters van Stephen King is Pennywise uit It zonder meer de griezeligste, maar gelukkig werd het personage na twee zeer lange en angstaanjagende films vermoord, om nooit meer terug te keren om de kinderen van Derry, dat dachten we tenminste!

Gezien Skarsgårds manier zou hij echter een derde film maken, en hij weet precies hoe het zou gaan. Hier is alles wat Bill Skarsgård heeft gezegd over de potentiële It: Chapter Three.

Bijgewerkt op 9 mei 2021, door Michael Chaar: De It-horrorfranchise kwam in 2019 ten einde, waardoor fans zich afvroegen of ze een It-horror-franchise konden verwachten.: Hoofdstuk 3. Terwijl Bill Skarsgård hoopte op een derde aflevering, lijkt het niet te gebeuren. Hoewel een derde film van tafel is, lijkt het erop dat Skarsgård en de filmregisseur Andy Muschietti open zouden staan voor het idee van een Pennywise "spin-off" waarin het oorsprongsverhaal van de schurk wordt belicht, aangezien hij echt werd vermoord na Stephen King's tweede boek, vandaar dat fans geloven dat als er een spin-off zou plaatsvinden, het eerder een verhaal zou zijn dan erna.

'It: Chapter Three': Komt het eraan?

Het was interessant om te zien dat het voor één keer in Hollywood niet zou zijn zoals elke andere franchise die zijn verhalen in tonnen vervolgen uitbreidt, maar wat er werd gemaakt, was alles wat gemaakt kon worden, of was het ? Veel fans van de franchise hebben om een It: Chapter 3 gevraagd, en zij zijn niet de enigen.

Skarsgård wil dat er een derde film komt, gezien de juiste omstandigheden. Denkend zoals de meeste producenten tegenwoordig, gelooft de acteur dat een prequel binnen hetzelfde universum passend zal zijn, maar zou een derde deel echt tot wasdom kunnen komen?

Hij vertelde Entertainment Weekly voordat het: Chapter Two in première ging dat hij graag weer in het personage zou willen kruipen, maar dat de "aanpak" precies goed zou moeten zijn.

"Het [It: Chapter 3] zou de juiste benadering moeten zijn," zei Skarsgård. "Het boek eindigt waar de tweede film eindigt, dus dat is het laatste hoofdstuk van dit verhaal. Er is een interessant aspect van teruggaan in de tijd voordat dit allemaal gebeurde," ging hij verder.

De acteur vertelde verder dat het leuk zou kunnen zijn om een gloednieuw verhaal te maken buiten het boek om, door te zeggen dat het een "vrijstaand verhaal zou zijn, maar uiteraard binnen hetzelfde universum. Er zou dus iets interessants kunnen zijn eruit. Ik denk dat het leuk zou zijn, " eindigde hij.

Stephen King & The Extended Universe

Het bronmateriaal is mogelijk niet leeggebloed voor wat nodig zou zijn voor een It: Chapter 3.

Wat de films betreft, er was een scène in It: Chapter Two die een goed startpunt zou kunnen zijn voor een derde prequel-film. Ook al weten we dat de oude vrouw die Beverly terroriseert Pennywise was, de foto's die in haar huis zijn, zouden hoofdstuk twee kunnen verbinden met een prequel.

We weten niet of het echte foto's waren of slechts een deel van het verhaal dat Pennywise vertelde als de oude vrouw, maar het was interessant om een Pennywise zonder make-up te zien. Had hij echt een dochter? Zou dit een idee kunnen zijn voor een derde film?

Nou, een Het: Hoofdstuk 3 gaat niet door. Ondanks dat King's roman hint naar een tijd vóór Pennywise, lijkt het er echt niet op dat de film gaat plaatsvinden.

Niemand buiten Bill heeft commentaar gegeven op een derde film, en aangezien de boeken in feite tot een einde komen, geloven velen dat het oneerbiedig zou zijn jegens Stephen King om door te gaan met Pennywise, ondanks dat King hem heeft vermoord hem af na het tweede boek.

Hoewel een derde film misschien niet tot leven komt, betekent dat niet dat Pennywise voor altijd verdwenen is. Terwijl King's boeken tot wasdom zijn gekomen op het grote scherm, pleiten velen voor een Pennywise-serie, of 'spin-off', zo je wilt.

Vorig jaar plaagde de regisseur van beide It-films, Andy Muschietti, dat een spin-off van Pennywise echt zou kunnen gebeuren. Hoewel er enkele "ideeën rondzweven", lijkt het alsof It: Chapter Three een tijdje niets zal zijn!

Aanbevolen: