Fans reageren op het 'onveilige' einde van HBO na het vijfde seizoen

Fans reageren op het 'onveilige' einde van HBO na het vijfde seizoen
Fans reageren op het 'onveilige' einde van HBO na het vijfde seizoen
Anonim

Afgelopen woensdag schokte Issa Rae fans door aan te kondigen dat het volgende seizoen van Insecure het laatste zal zijn.

Op Twitter bedankte Rae fans voor hun steun aan de show door de jaren heen.

Insecure volgt de jonge Issa Dee en haar vriendin Molly terwijl ze door het leven in Los Angeles, Californië navigeren. De veelgeprezen serie, die is gebaseerd op Rae's webserie Awkward Black Girl, heeft een reeks prijzen gewonnen en nominaties ontvangen tijdens de uitzending op televisie.

De show ontving een Emmy Award voor Outstanding Single-Camera Picture Editing for a Comedy Series. Daarnaast ontving Rae een Emmy-nominatie en twee Golden Globe-nominaties voor de hoofdrolspeelster in een comedy-categorie.

“Prentice [Penny] en ik zijn zo dankbaar dat HBO vanaf het begin in onze show geloofde en in ons bleef geloven om onze visie tot het einde te zien,” vertelde Rae aan Deadline. "We waren altijd van plan om dit verhaal vijf seizoenen te vertellen, maar we hadden het niet zo ver kunnen brengen zonder de enorme steun van ons publiek. Ik voel me enorm gezegend om de verhalen van onze personages tot een einde te brengen, in ieder geval op het scherm.”

Rae is niet de enige die trots is op het slot van haar show. "Issa heeft onzekerheid veranderd in een iconische vorm van komedie", zegt Amy Gravitt, executive vice president van HBO Programming.

“De show is even indringend als oprecht, en het heeft een sterke weerklank gevonden bij het publiek vanwege het zeer persoonlijke werk dat Issa, Prentice, Melina, de cast en de schrijvers erin hebben gestoken, "ze "Dit getalenteerde team heeft een briljant laatste seizoen bedacht voor 'Insecure' en we kijken ernaar uit om nog veel meer verhalen te vertellen met deze unieke groep medewerkers.”

Fans, vooral zwarte fans, waren er kapot van toen ze hoorden dat de show eindigde. Zwarte kijkers konden zich inleven in het verhaal en een significante band met de personages vormen; aangezien Insecure werd gemaakt door een zwarte vrouw, toonde het de zwarte ervaring op een herkenbare manier en gaf het het publiek een authentieke representatie.

Sommige fans gingen naar Twitter om hun teleurstelling te uiten over het onverwachte einde van de show:

Onveilig komt misschien tot een einde, maar dit is misschien niet het laatste project dat Rae doet met HBO. In een verklaring zinspeelde Gravitt op een mogelijk toekomstig project:

"Dit getalenteerde team heeft een briljant laatste seizoen bedacht voor 'Insecure' en we kijken ernaar uit om nog veel meer verhalen te vertellen met deze unieke groep medewerkers," zei ze.

Het vijfde en laatste seizoen zal later deze maand in productie gaan en zal later dit jaar in première gaan. Tot die tijd kunnen fans Insecure opnieuw beleven door alle vier de seizoenen op HBO Max te bekijken.

Aanbevolen: