Michael Keaton, Ben Affleck en Christian Bale verschijnen mogelijk in 'The Flash' van Andy Muschietti

Michael Keaton, Ben Affleck en Christian Bale verschijnen mogelijk in 'The Flash' van Andy Muschietti
Michael Keaton, Ben Affleck en Christian Bale verschijnen mogelijk in 'The Flash' van Andy Muschietti
Anonim

De aankomende Flash-film genereert nogal wat buzz, sinds werd bevestigd dat hij eindelijk weer in productie zou gaan tijdens het DC Fandome-evenement op 22 augustus vorig jaar.

Tijdens het evenement bevestigde het team dat de film in 2022 zou uitkomen, en Andy Muschietti (bekend van IT en IT Chapter 2) werd bevestigd als regisseur.

Een andere interessante ontwikkeling die tijdens het evenement werd onthuld, is dat Micheal Keaton zijn rol als Bruce Wayne/Batman uit de Batman uit 1989 zal hernemen.

Tegelijkertijd werd ook bevestigd dat Ben Afflecks versie van Batman in de film zit. De film zou een bewerking zijn van het crossover-slash-reboot-evenement van 2011 in 'Flashpoint' van DC Comics. De boog behandelt de complexe stripboekconcepten van het multiversum en alternatieve tijdlijnen.

Afbeelding
Afbeelding

DC Films lijkt het multiversum-concept te verdubbelen, aangezien het lijkt om de Snyderverse-plotelementen in Man of Steel, Batman v Superman en Justice League kwijt te raken, evenals enkele andere bestaande filmversies van DC-verhalen, terwijl de continuïteit niet volledig opnieuw wordt opgestart. Dit komt overeen met de castingbevestiging van Keaton en Affleck.

Er is onlangs een ander gerucht opgedoken dat stelt dat Warner Bros. Christian Bale het hof maakt om zijn versie van Batman uit The Dark Knight Trilogy opnieuw uit te brengen. De rol zou slechts een cameo zijn, en WB heeft naar verluidt Bale een mooi bedrag geboden nadat de acteur eerder hun bod had afgewezen.

Het is hoogst onwaarschijnlijk dat dit zal gebeuren, aangezien Bale niet bekend staat als gemotiveerd door geld, en zijn schema al vol zit met de opnames van Thor: Love and Thunder, evenals een mysterieus aanstaande David O. Russell-project.

De situatie is echter niet zonder hoop; volgens bronnen heeft hij ingestemd met een cameo op de film op één voorwaarde - Christopher Nolan geeft hem het zegel van goedkeuring. Niemand weet of dat wel of niet zal gebeuren, maar het houdt het zeker spannend.

Dit zou het eerste solo-uitje voor Flash op het witte doek zijn, en het wordt de DC-versie van MCU's naamloze Spider-Man 3, met een aantal personages uit de oudere films die hun karakters.

De horizon lijkt echter breder voor DC, omdat ze ook hun tv-show-universum al hebben omarmd, toen Ezra Miller's versie van Flash in The Flash TV-show in 2020 verscheen. Dit creëert het potentieel voor nog meer interessante personages en verhaallijnen om deel te nemen aan de strijd.

Marvel daarentegen heeft actief vermeden de continuïteit van hun tv-show in hun films te erkennen, afgezien van een paar knikjes hier en daar - hoewel de komst van Disney+ en hun al populaire, met paaseieren gevulde serie Wandavision, dat kan snel veranderen.

The Flash wordt een zachte herstart van de DCEU, waarbij het multiversum wordt gebruikt als verklaring voor alle voorgaande gebeurtenissen. Dit stelt de studio in staat om elementen die succesvol waren in de franchise te behouden en degenen die dat niet waren na te trekken, zodat ze in de toekomst meer samenhangend kunnen zijn - zoals de MCU -.

The Flash draait in 2022 in de bioscoop.

Aanbevolen: