Elizabeth Olsen draagt het Scarlet Witch-kostuum in de 'WandaVision' Halloween-aflevering

Inhoudsopgave:

Elizabeth Olsen draagt het Scarlet Witch-kostuum in de 'WandaVision' Halloween-aflevering
Elizabeth Olsen draagt het Scarlet Witch-kostuum in de 'WandaVision' Halloween-aflevering
Anonim

WandaVision spoilers hieronder

Vrijdag zal de MCU-miniserie de meest verwachte aflevering tot nu toe uitzenden, waarin de inwoners van Westview en onze favoriete roodharige en Android-game zich verkleden op Halloween. Met de manier waarop de dingen snel veranderen in WandaVision, van de tweelingjongens van Wanda en Vision tot de verschijning van Quicksilver aka Pietro Maximoff, zouden we zeggen dat er donkere tijden aanbreken.

De gebeurtenissen van WandaVision kunnen een therapie zijn voor Wanda, die verdrietig is sinds Vision stierf door toedoen van Thanos, maar hoe lang zal haar list duren?

In de zesde aflevering met Halloween-thema zal Elizabeth Olsen ook het komische Scarlet Witch-kostuum dragen, waar fans erg enthousiast over zijn!

Elizabeth Olsen draagt het originele Scarlet Witch-kostuum

Comic-accurate kostuums zijn niet gemakkelijk te maken, omdat ze niet altijd naadloos passen in de toon van een film, zoals in een stripboek.

In de loop der jaren heeft Marvel Studios fans een aantal van de beste superheldenkostuums gegeven die we hebben gezien en voor WandaVision hebben ze net dat beetje extra gedaan. De strips van Stan Lee en Jack Kirby komen tot leven in deze aflevering van WandaVision !

De miniserie is het slachtoffer geworden van onverwachte lekken, waarbij bemanningsleden per ongeluk foto's van de show hebben gedeeld. In de zesde aflevering met Halloween-thema verkleden Wanda en Vision zich in hun kostuums uit de originele strips, en fans zijn behoorlijk enthousiast om ze te zien.

Een van de foto's is van Vision, die het elektromagnetische veld heeft ontdekt dat Westview afschermt van de rest van de wereld. Volgens theorieën gedeeld door fans, is dit de aflevering waarin de Android zich realiseert dat hij dood is en tot leven is gebracht vanwege Wanda's realiteitsvervormende vaardigheden.

In de originele teaser voor de miniserie werd de luidruchtige buurman Agnes (Kathryn Hahn) gezien die Vision vroeg of hij dood was. Zoals te zien is in de vijfde aflevering, voelt Vision zich al ongemakkelijk bij de plotselinge verdwijning van Monica Rambeau en speculeert ze Wanda's versie van de waarheid.

De negendelige serie zal fans zeker verrassen met een nieuwe cameo in de nabije toekomst, aangezien WandaVision naar verwachting rechtstreeks Doctor Strange in the Multiverse of Madness zal opzetten.

WandaVision aflevering 6 wordt deze vrijdag uitgezonden op Disney+

Aanbevolen: