Hoeveel heeft Elizabeth Olsen verdiend met het spelen van Scarlet Witch (tot nu toe)?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft Elizabeth Olsen verdiend met het spelen van Scarlet Witch (tot nu toe)?
Hoeveel heeft Elizabeth Olsen verdiend met het spelen van Scarlet Witch (tot nu toe)?
Anonim

De MCU is de toonaangevende franchise in de entertainmentindustrie en op dit moment lijken ze niet te kunnen missen met hun nieuwste projecten. Hun universum breidt zich voortdurend uit, maar in plaats van zichzelf te ontgroeien, is de MCU erin geslaagd om de dingen aangrijpend te houden en genoeg te bevatten voor fans van alle leeftijden om te volgen.

Elizabeth Olsen bloeit sinds 2014 als Scarlet Witch in de franchise, en haar recente triomf op WandaVisio n was geweldig om te zien. In de loop van de tijd zijn fans nieuwsgierig geworden naar het loon van de ster voor het spelen van Scarlet Witch.

Laten we eens nader bekijken hoeveel Olsen heeft verdiend in de MCU.

Elizabeth Olsen was fantastisch als Scarlet Witch

In 2014 maakte Elizabeth Olsen haar debuut als Scarlet Witch in een post-creditscene voor Captain America: The Winter Soldier, en hoewel fans extatisch waren bij de gedachte dat Scarlet Witch in de kudde zou komen, hadden ze echt geen idee hoe groot een rol Olsen zou spelen in de toekomst van de MCU.

Sinds die eerste verschijning verscheen Olsen in grote films zoals Captain America: Civil War en in drie afzonderlijke Avengers-films, waaronder Endgame, de grootste Marvel-film tot nu toe. Eerder dit jaar kreeg de actrice zelfs haar eigen show op Disney+.

Ook al was Olsen subliem tijdens haar tijd in de MCU, er zijn punten geweest waardoor de acteurs totaal onzeker waren over haar MCU-toekomst.

"Vooral nadat ze Paul hadden vermoord (lacht). We dachten: 'Nou, ze zullen een manier moeten bedenken om je terug te brengen. Jij bent een robot, ik ben een heks, ze zullen iets uit.” We wisten gewoon niet in welke hoedanigheid we onze personages meer zouden kunnen verkennen. Maar vanwege deze show, en door de kans om een groter verhaal over haar te vertellen, heb ik het gevoel dat ik een geheel nieuwe herontdekking heb gehad van wie ze is. Ik heb haar verjongd en haar meer leven gegeven na zes jaar haar te hebben gespeeld, dus dat voelt ongelooflijk", zei ze in een interview.

Het recente einde van WandaVision heeft zeker laten zien dat Olsen er nog jaren zal zijn, en het spreekt voor zich dat ze niet zo lang geleden een glanzend nieuw contract bij Marvel heeft gekregen.

Ze onderhandelde over een nieuwe deal met Marvel

Nu Marvel een sprong naar het kleine scherm heeft gemaakt, konden veel van de acteurs die originele shows kregen nieuwe contracten binnenhalen. Dit omvatte Elizabeth Olsen, samen met namen als Anthony Mackie.

Een interessant ding om op te merken over het contract van Olsen is dat het geen deal met meerdere foto's is, iets dat andere artiesten hebben ontvangen. De MCU houdt hun talent graag zo lang mogelijk aan boord, maar met Olsen is er in de loop van de tijd wel wat veranderd.

Toen ze hierover sprak, zei de actrice: "Ik weet nooit hoe lang ik nog deel van het universum ben (lacht). Ik heb geen deal voor negen foto's of wat dan ook. Het verandert altijd een beetje voor de laatste zes jaar. Dus het verbaast me altijd als ik iets hoor over een nieuw project of een nieuwe manier om Wanda te gebruiken."

Details van de nieuwe deal zijn niet bekend, maar het is duidelijk dat de MCU waardeert wat de actrice naar voren brengt en ze hebben enorme plannen voor haar in toekomstige projecten.

Ondanks dat de voorwaarden van haar contract onbekend blijven, zijn fans nog steeds benieuwd hoeveel de actrice heeft verdiend tijdens het spelen van Scarlet Witch.

She's Made Bank

Dus, hoeveel heeft Elizabeth Olsen officieel verdiend tijdens haar tijd in het MCU? Op dit moment is er geen definitief aantal, maar een snelle blik op wat andere MCU-pijlers hebben gemaakt, zal onthullen dat Olsen waarschijnlijk miljoenen heeft verdiend.

Volgens StyleCaster: "Aangezien Scarlet Witch niet een van de originele MCU Avengers is en niet de hoofdrolspeler is in op zichzelf staande films, wordt verwacht dat haar Marvel-salaris lager is dan dat van de andere Avengers. Hoewel haar salaris waarschijnlijk lager is, verwachten we nog steeds dat haar salaris in de miljoenen zal zijn voor blockbuster-films zoals Avengers: Endgame (die meer dan $ 2 miljard opbracht) en haar eigen Disney+-serie, WandaVision."

Olsen is letterlijk te zien geweest in meerdere films die meer dan $ 1 miljard in de franchise hebben opgebracht, en ze heeft de hoofdrol gespeeld in haar eigen serie. Haar vooruitbetaalde dagen waren waarschijnlijk leuk genoeg, maar de restanten van de grootste projecten van de MCU hebben door de jaren heen zeker geleid tot een ton meer geld.

Elizabeth Olsens tijd als Scarlet Witch is lucratief geweest en fans kunnen niet wachten om de actrice opnieuw in actie te zien in haar volgende MCU-optreden.

Aanbevolen: