Elizabeth Olsen bespreekt het dragen van het klassieke stripkostuum van Scarlet Witch in 'WandaVision

Elizabeth Olsen bespreekt het dragen van het klassieke stripkostuum van Scarlet Witch in 'WandaVision
Elizabeth Olsen bespreekt het dragen van het klassieke stripkostuum van Scarlet Witch in 'WandaVision
Anonim

Modefans van het Marvel Cinematic Universe kunnen niet stoppen met geobsedeerd te zijn door Elizabeth Olsen - maar dat kan waarschijnlijk niet worden geholpen na het zien van de verschillende 20e-eeuwse outfits die ze in WandaVision mag dragen.

De eerste aflevering van MCU's Phase 4-projecten is beschikbaar op Disney+, waar fans hun favoriete roodharige beroemde Amerikaanse sitcom-rollen uit elk decennium van televisie kunnen zien herhalen - garderobe en zo. Groenblijvende kapsels, hoge hoeden, kleurrijke maillots uit de jaren 70; het is het droomproject van een kostuumontwerper.

Waar Marvel-fans echt enthousiast over zijn, is Olsens komische opstelling voor de Scarlet Witch. Een Halloween-aflevering die in de trailer van de serie wordt geplaagd, toont Wanda gekleed in de klassieke cape-en-korset van de klassieke strip Scarlet Witch, met haar iconische hoofddeksel.

Volgens Olsen moest ze vechten om alle elementen van het originele kostuum te behouden. In een interview met Vanity Fair's Still Watching Podcast, zegt ze:

Ik was zo opgewonden! Eigenlijk hebben we een Halloween-aflevering en ze probeerden erachter te komen hoe groot een knipoog was naar het personage dat we gingen doen, en het begon met de klassieke Scarlet Witch kostuum. Ik… heb ervoor gevochten. Ik had zoiets van 'Nee, we moeten, we moeten er vol voor gaan.'

Afbeelding
Afbeelding

Olsen verzekerde fans dat, hoewel ze ooit tegen het gebruik van de klassieke Scarlet Witch-gewaad was, ze haar deuntje heeft veranderd, aangezien ze het kostuum gedurende een lange tijd in de aflevering draagt.

"Het is niet zomaar een flits… Ik ben echt een tijdje in het kostuum. En het was zo leuk! Ik vond het geweldig, en het was de perfecte manier om dat kostuum te dragen, want dat kun je niet neem dat kostuum serieus."

Zoals de meeste van haar Avengers-teamgenoten, heeft Scarlet Witch haar kostuum volledig vernieuwd om het praktischer en strijdklaar te maken voor de films. Zowel de producenten als de ster zelf twijfelden aan het nut van het originele kostuum.

In een eerder interview op Late Night With Seth Meyers in 2016 vertelt Elizabeth over het gesprek dat ze had over haar rol:

Joss Whedon… zei over wie we een ontmoeting hadden, hij zei: 'Er is een personage Scarlet Witch waarin ik geïnteresseerd ben om door jou te spelen', en toen zei hij: 'Als je naar huis gaat en haar googelt, weet gewoon dat je nooit hoeft te dragen wat ze in de strips draagt', 'zei Olsen.

"Ik deed aan ballet toen ik opgroeide, maar dat is geen zelfverzekerde blik. Ik heb het gevoel dat veel mensen op je cape zouden stappen."

De eerste vier afleveringen van WandaVision zijn nu te bekijken op Disney+. Nieuwe afleveringen worden elke vrijdag om middernacht Pacific Time (3 AM EST) uitgezonden tot na de eerste week van maart.

Aanbevolen: