Hoe zag de Joker eruit als een hipster in 'Suicide Squad

Inhoudsopgave:

Hoe zag de Joker eruit als een hipster in 'Suicide Squad
Hoe zag de Joker eruit als een hipster in 'Suicide Squad
Anonim

Elke nieuwe glimp van Zack Snyder's Justice League onthult een stukje van hoe DC's Expanded Universe eruit had kunnen zien, en nu weten we dat de Joker drastisch zou zijn uitgevallen verschillend van het eindproduct.

Vanity Fair plaatste een afbeelding van Jared Leto voordat David Ayer hem in handen kreeg. Het toont een veel donkerdere versie die wordt vastgehouden in Arkham Asylum. Hij is gekleed in een wijde gevangenenjurk en heeft een unieke make-up. De afbeelding is in zwart-wit, dus het is moeilijk te zien wat Leto op de rest van zijn lichaam zwaait.

Joker's Hipster Makeover

Suicide Squad's Joker (Jared Leto)
Suicide Squad's Joker (Jared Leto)

De vraag die nu bij fans leeft, is hoe Leto van een schijnbaar dreigende versie van een van DC's meest gestoorde schurken naar de hipster-editie van 2015 ging. Alles aan Snyder's kijk op het personage stra alt de lucht uit die we van hem verwachtten, wat een raadsel is gezien de enorme veranderingen die in het eindproduct zijn aangebracht. Neem bijvoorbeeld de tatoeages.

Een van de meest verrassende updates waren de toegevoegde tatoeages. Leto's Joker droeg er verschillende op zijn gezicht, waarvan er één veel kritiek kreeg vanwege het gebrek aan context eromheen. Vooral de "Beschadigde" tatoeage diende geen enkel doel in de film en leek een aandachtstrekker boven al het andere. Theorieën over de gezichtstatoeage wezen op ofwel de kapotte tanden van de Joker of zijn mentale toestand, hoewel geen van beide officieel is.

De uitgezochte kleding was ook bijzonder excentriek, zelfs voor de Joker. Komische afbeeldingen schrokken er nooit voor terug om hem kleurrijke outfits aan te trekken, maar het metallic paarse jasje was overdreven. En behalve dat hij er niet op zijn plaats uitzag, leek de flodderige kleding helemaal niet op de fijn genaaide pakken waarvan hij bekend staat dat hij hem in het bronmateriaal draagt.

De gouden kettingen en andere bling pasten ook niet bij het Joker-motief. Hij droeg extravagante wandelstokken met mooie handvatten in de strips, maar de sieraden die Leto's versie draagt, zien eruit als iets dat een flamboyant rijk kind zou aantrekken. Het paste niet bij hem en bracht ook geen verbetering in het kostuum.

Eindproduct

Jared Leto's Joker
Jared Leto's Joker

Het is vermeldenswaard dat de definitieve versie van Snyder's Joker mogelijk dezelfde kleding droeg als die van Ayer. Hij had getatoeëerd kunnen worden na zijn verblijf in het gesticht. En de kleding zou gewoon een kwestie zijn van het plunderen van de juiste winkels. Met deze twee eigenschappen gedekt, zouden de twee versies identiek kunnen zijn.

Nogmaals, de houding op Leto's gezicht stra alt ook geen gevoel van luchthartigheid uit. De sombere blik zegt dat hij waarschijnlijk geen moeite zou doen met flitsende outfits, dus de uiteindelijke variant met een metallic zilveren herenpak zou in plaats daarvan waarschijnlijk een loyale stripaanpassing zijn. Stel je het personage van Joaquin Phoenix voor, maar dan met een pak dat een modernere steek heeft dan zijn retro-tegenhanger.

Wat het geval ook blijkt te zijn, Snyder's bewerking van deze klassieke DC-schurk is waar we op hebben gewacht. Laten we hopen dat de persoonlijkheid overeenkomt met het uiterlijk, want Leto's semi-serieuze poging viel niet goed bij de fans, en een herhaling daarvan zal ongetwijfeld leiden tot even harde kritiek.

Aanbevolen: