Zo zag Billie Eilish eruit voordat ze beroemd werd

Inhoudsopgave:

Zo zag Billie Eilish eruit voordat ze beroemd werd
Zo zag Billie Eilish eruit voordat ze beroemd werd
Anonim

18-jarige zangeres, Billie Eilish, heeft de muziekindustrie stormenderhand veroverd en eerlijk gezegd - we kunnen gewoon geen genoeg van haar krijgen. De zanger, wiens zachte stem en eerlijke teksten weinigen onverschillig laten, werd een Grammy Award-winnende artiest. Ze schreef geschiedenis door de jongste persoon en de eerste vrouw te zijn die de vier hoofdcategorieën won: Beste nieuwe artiest, record van het jaar, nummer van het jaar en album van het jaar…allemaal in hetzelfde jaar!

Naast haar muziek staat Billie bekend om haar unieke en flodderige modestijl die fans over de hele wereld willen kopiëren - ook al zien we de zangeres af en toe meer nauwsluitende kleding rocken. Vandaag gaan we enkele foto's bekijken van Billie voordat ze beroemd werd, van een schattige peuter tot een getalenteerde tiener - als je blijft scrollen, zie je de ster zoals je haar nog nooit eerder hebt gezien.

Ok, hier zijn ze dan - 12 foto's die laten zien hoe Billie Eilish eruit zag voordat ze beroemd werd!

12 Laten we beginnen met baby Billie die duidelijk altijd werd aanbeden door haar broer Finneas

Billie Eilish en Finneas als kinderen
Billie Eilish en Finneas als kinderen

Om onze lijst af te trappen, besloten we deze schattige foto's van baby Billie met haar oudere broer, Finneas O'Connell, te gebruiken. Eerlijk gezegd, wie had gedacht dat deze schattige bundel van vreugde op een dag zou uitgroeien tot het soort muziekartiest dat zelfs door collega-muzikanten wordt bewonderd! Sommige van de grootste celebs in de industrie kunnen maar geen genoeg krijgen van Billie!

11 En zoals je kunt zien - Billie's liefde voor muziek was er altijd

Billie Eilish toen ze een peuter was
Billie Eilish toen ze een peuter was

Volgende op onze lijst zijn deze schattige foto's van Billie als peuter. De zangeres, die op 18 december 2001 in Los Angeles werd geboren, groeide op in een huishouden vol muziek - aangezien haar ouders Maggie en Patrick allebei amateurmuzikanten waren. Afgaande op de foto hierboven, van de zangeres en een gitaar, lijkt het er zeker op dat Billie al heel vroeg haar liefde voor muziek heeft ontwikkeld!

10 Het lijkt er echter op dat ze niet altijd blij was om gefotografeerd te worden

Billie Eilish als kind
Billie Eilish als kind

Hoewel Billie zeker een gelukkige jeugd had, vonden we een paar foto's waarop ze de camera een heel serieus gezicht gaf - iets dat een beetje haar handelsmerk is geworden in fotoshoots. Hierboven zie je Billie er serieus (en zelfs een beetje chagrijnig) uitzien terwijl ze op de foto wordt gezet. Je kunt zeker zien dat Billie niet iemand was met wie je zou rotzooien, zelfs niet toen ze een kind was!

9 Als tween besloot Billie om het bobkapsel een kans te geven

Jonge Billie Eilish met kort haar
Jonge Billie Eilish met kort haar

Laten we verder gaan met deze foto's van een schattige jonge Billie die een bob-kapsel rockt. De muzikant - die thuis les kreeg van haar moeder, die haar ook de basis van songwriting leerde - lijkt het altijd leuk te hebben gevonden om met verschillende kapsels te experimenteren. Zoals we weten, rockt ze tegenwoordig wat funky groene roots, maar wie weet wat haar volgende kapsel zal zijn!

8 En Billie heeft altijd van zingen in het koor gehouden

Billie Eilish in een koor
Billie Eilish in een koor

Billie Eilish trad op achtjarige leeftijd toe tot het Los Angeles Children's Chorus; hierboven zie je haar tijdens enkele van hun optredens. Billie's ouders waren altijd erg behulpzaam en ze moedigden Billie en haar broer Finneas aan om hun passies te verkennen. Het was al vroeg duidelijk dat beide broers en zussen ervan houden om helemaal opnieuw muziek te maken… en het was slechts een kwestie van tijd voordat iemand hun talent opmerkte!

7 Hier is de zangeres die rode haarpunten rockt - en haar liefde voor funky haar is duidelijk gebleven

Jonge Billie Eilish met rode haartips
Jonge Billie Eilish met rode haartips

Zoals we al vermeldden, is Billie een fan geweest van het veranderen van haar uiterlijk en het experimenteren met modetrends. Op de foto's hierboven zie je de zangeres met rode haarpunten schommelen toen ze jonger was. Afgaande op wat we weten over de ster, lijkt het erop dat dit het begin was van de liefde van de zanger om verschillende leuke haarkleuren uit te proberen!

6 Zoals je kunt zien, is Billie's natuurlijke haarkleur goudblond

Jonge Billie Eilish met lang haar
Jonge Billie Eilish met lang haar

Hoewel we zeker gewend zijn om Billie Eilish te zien wiegen met edgy grijs haar - of haar huidige zwart-groene haarlook - lijdt het geen twijfel dat de natuurlijke haarkleur van de ster absoluut prachtig is. Op de foto's hierboven zie je Billie als een jonge tiener, met prachtig goudblond haar. Eerlijk gezegd - we zouden het niet erg vinden om de ster op een gegeven moment terug te zien gaan!

5 En we moesten het feit naar voren brengen dat ze een grote Belieber was toen ze opgroeide

Billie Eilish als Justin Bieber-fan
Billie Eilish als Justin Bieber-fan

Laten we verder gaan met nog een heel belangrijk feit over de kindertijd van Billie Eilish - de jonge zangeres is al sinds de eerste dag een grote fan van Justin Bieber. Op de foto's hierboven kun je zien hoe groot een Belieber Bille was. Haar kamer was bedekt met Justins posters en je kunt er zeker van zijn dat ze genoeg van zijn merchandise had. Tegenwoordig kan Billie omhangen met de zangeres, die niet verbergt dat hij een fan van haar is.

4 Billie was een serieuze danseres - totdat ze moest stoppen vanwege een kraakbeenletsel

Billie Eilish dansballet
Billie Eilish dansballet

Behalve dat ze een zeer getalenteerde zangeres is en lid wordt van het Los Angeles Children's Chorus, heeft Billie altijd van dansen gehouden. Helaas voor de jonge ster scheurde ze, voordat ze 16 werd, de groeischijf in haar heup. Dit betekende dat Billie helemaal moest stoppen met dansen. Gelukkig voor de jonge tiener - haar zangcarrière begon net van de grond te komen!

3 Hier is de jonge Billie die New York City verkent

Jonge Billie Eilish op reis
Jonge Billie Eilish op reis

Volgende op onze lijst zijn deze schattige foto's van een jonge Billie Eilish die New York City verkent. Tegenwoordig kan de zangeres beslist niet meer rondlopen in de Big Apple zonder een stel lijfwachten. Maar toen had Billie vrijheid die ze nu waarschijnlijk mist. Zoals met alle beroemde muzikanten, heeft succes een prijs!

2 En zoals fans al weten, was de jonge ster altijd super dicht bij haar familie

Jonge Billie Eilish met haar familie
Jonge Billie Eilish met haar familie

Een ding dat fans waarschijnlijk al weten over Billie Eilish, is dat ze super dicht bij haar familie staat. Zoals we al vermeldden, werd ze opgevoed door haar moeder (leraar, actrice en scenarioschrijver, Maggie Baird) en haar vader (bouwvakker en parttime acteur, Patrick O'Connell). Natuurlijk mogen we niet vergeten Bille's oudere broer Finneas te noemen, die de meeste muziek van de zanger heeft geschreven en geproduceerd!

1 Ten slotte, hier is Billie vlak voor haar grote doorbraak

Billie Eilish voor haar roem
Billie Eilish voor haar roem

Om onze lijst af te ronden, besloten we vlak voor haar grote doorbraak deze foto's van Billie te gebruiken. Zoals je weet, bracht de zanger in november 2015 "Ocean Eyes" uit op SoundCloud; sindsdien is de carrière van Billie Eilish omhooggeschoten. Hierboven zie je een paar foto's van de ster voordat ze haar haar kleurde en de Billie werd die we tegenwoordig allemaal kennen!

Aanbevolen: