Joseph Gordon-Levitt viert zijn verjaardag met iconische 'Inception'-referentie

Inhoudsopgave:

Joseph Gordon-Levitt viert zijn verjaardag met iconische 'Inception'-referentie
Joseph Gordon-Levitt viert zijn verjaardag met iconische 'Inception'-referentie
Anonim

Waarschuwing: spoilers voor Inception, een film die al tien jaar uit is, vooruit

Geregisseerd door Christopher Nolan, de sciencefictionfilm uit 2010 heeft een met sterren bezaaide ensemblecast. Naast Gordon-Levitt spelen ook Leonardo DiCaprio, Elliot Page, Marion Cotillard, Tom Hardy en Cillian Murphy de hoofdrol.

Joseph Gordon-Levitt viert verjaardag met beroemde 'Inception' draaiende topshot

Inception ziet hoofdrolspeler Dom Cobb (DiCaprio) informatie stelen uit de hoofden van andere mensen door in hun onderbewustzijn te infiltreren.

Als hij de kans krijgt om met een schone lei te beginnen in ruil voor infiltratie in het geweten van ondernemer Robert Michael Fisher (Murphy), stelt Cobb een speciaal team samen om de klus te klaren. Gordon-Levitt speelt Arthur, de compagnon van Cobb, die verantwoordelijk is voor het beheren en onderzoeken van de missies.

De (500) Days of Summer-acteur tweette een afbeelding van de tol die kijkers aan het einde van de film te zien krijgen. Zoals fans van Inception weten, is de bovenkant een totem, dat is een object dat dromers zouden gebruiken om de werkelijkheid van hun dromen te onderscheiden.

In de finale draait Cobb de top - de totem van zijn overleden vrouw - om te testen of hij in de echte wereld is. De top zou in feite oneindig ronddraaien in een droom. De hoofdpersoon besluit echter niet naar het resultaat te kijken, waardoor hijzelf en de kijkers in het ongewisse blijven of hij nog droomt.

Gordon-Levitt Reignite 'Inception'-debat: 'Dus, droomt hij of niet?'

De tol van Inception is niet de enige herinnering die Gordon-Levitt op zijn verjaardag deelt. De acteur plaatste ook een nummer dat hij tien jaar geleden voor zijn dertigste verjaardag zong met zijn moeder.

Hoewel het niet duidelijk is waarom de acteur vandaag de afbeelding van de tol deelde, wakkerde de snap het gesprek over de finale weer aan.

"Joe is dit een hint dat inception je favoriete film is die je hebt gemaakt, omdat je erover post op je verjaardag????" vroeg een fan.

“Dat is de kwaliteit en kracht van een filmmaker. Met zoiets alledaags als een tol, wordt een hele wereld in twijfel getrokken', merkte een fan van de film op.

Eindelijk schreef een ouder over het kijken naar Inception met hun 12-jarige kind. De Office-g.webp

Aanbevolen: