Bridgerton' 2: Mindy Kaling is aan boord met Kate's hindoeïstische achternaam

Inhoudsopgave:

Bridgerton' 2: Mindy Kaling is aan boord met Kate's hindoeïstische achternaam
Bridgerton' 2: Mindy Kaling is aan boord met Kate's hindoeïstische achternaam
Anonim

De komende aflevering zal zich richten op Burggraaf Anthony Bridgerton, gespeeld door de Engelse acteur Jonathan Bailey. Tegenover Bailey is Simone Ashley, ster Simone Ashley, zojuist gecast als Kate Sharma, een personage dat oorspronkelijk bekend stond als Kate Sheffield in de romans van Julia Quinn.

In het reeds bevestigde tweede hoofdstuk is Anthony op zoek naar een vrouw en richt hij zijn blik op Kate's jongere zus. Helaas lijkt Kate niet blij met het vooruitzicht om Anthony in de familie te hebben. Zoals Netflix het stelt, lijdt de nieuwe vrouwelijke hoofdrol van Bridgerton geen dwazen, inclusief de burggraaf.

Mindy Kaling houdt van Kate's nieuwe achternaam in seizoen twee van 'Bridgerton'

Ashley, een Britse actrice van Indiase afkomst met een Tamil-achtergrond, staat bekend om haar rollen in The Sister van Broadchurch en Hulu. Kaling was enthousiast over wat meer Zuid-Aziatische vertegenwoordiging in de show, al geprezen om zijn inclusieve cast en verhaallijnen.

“De absoluut coolste. Een pittige jonge Brits-Tamil dame in deze wereld! Ik had niet gedacht dat ik meer opgewonden zou kunnen zijn voor volgend seizoen', schreef Kaling op Twitter.

De maker van de show Chris Van Dusen introduceerde Ashley als Kate Sharma, terwijl de naam van het personage in de originele roman Kate Sheffield is. Dit is een detail dat Kaling niet over het hoofd heeft gezien, aangezien Sharma een populaire hindoeïstische Brahmaanse achternaam is in India en Nepal.

De Office-ster had eerder dit jaar al bewezen een Lady Whistledown-fan te zijn in een tweet.

Introductie van Kate Sharma: 'Bridgerton'-fans reageren op de naam van het hindoe-personage

Sommige van de trouwste romanliefhebbers gingen naar Twitter om hun schok te uiten, anderen omarmden de nieuwe familienaam. Velen denken dat de beslissing om Kate's achternaam te veranderen haar afkomst beter zal weerspiegelen.

“Hive & abelhinhas, kunnen we allemaal kalmeren over haar naam? Kate's karakter is meer dan een naam! En de show die haar een Indiase achternaam geeft, betekent waarschijnlijk veel voor veel kijkers, laten we ze niet minachten', twitterde een fan.

“De verandering van de achternaam is logisch, en het past. Ze is onze geliefde Kate. Eerlijk gezegd heb ik het boek jaren geleden gelezen en na een tijdje kon ik haar achternaam niet meer herinneren, ook al hield ik van haar karakter', was een andere opmerking.

"Nou … het is een Zuid-Aziatische actrice die het personage speelt, dus het is logischer dat haar achternaam Sharma is en ik hou van de naamsverandering, het is erg inclusief!" een andere liefhebber van Bridgerton schreef.

Aanbevolen: