Dit is waarom fans denken dat Jennifer Coolidge onderschat wordt

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans denken dat Jennifer Coolidge onderschat wordt
Dit is waarom fans denken dat Jennifer Coolidge onderschat wordt
Anonim

De meeste mensen zouden de rollen van Jennifer Coolidge meer herkennen dan haar naam. Om te beginnen was ze iconisch in 'Legally Blonde' naast Reese Witherspoon. Maar ze heeft in de loop der jaren ook tal van andere domme blondjes gespeeld, hoewel de meeste van haar personages een goed hart hadden, erachter.

Tegenwoordig wijzen fans er echter op dat het een grote fout is om Jennifer over het hoofd te zien. Vooral nadat ze onlangs het publiek had laten kakelen bij de Emmy's.

Fans zeggen dat Jennifer Coolidge enorm wordt onderschat

Ze is grappig, ja, zelfs in haar persoonlijke leven en exploits (zoals de keer dat ze hilarisch met twee mannen uitging). Maar Jennifer Coolidge heeft ook enig bereik als het gaat om de soorten rollen die ze op zich neemt. Geval in punt? Haar recente run in 'The White Lotus' deed de hoofden van critici tollen en de rol was een beetje donkerder dan wat Coolidge gewoonlijk aanpakt.

Mensen maken al grappen dat Coolidge volgend jaar rond deze tijd een Emmy voor de serie zal accepteren, maar onlangs heeft ze ook fans (en mede-celebs) in vervoering gebracht bij de Emmy's van dit jaar.

Meerdere bronnen berichtten over Jennifer's staande ovatie van één minuut, die ze ontving zonder iets te doen behalve, nou ja, ademhalen op het podium. Vulture noemde haar 'grand dame of life', en het is vrij duidelijk dat de meeste fans het eens zijn met die samenvatting van Coolidge's talenten.

Jennifer Coolidge is "geweldig" in elke rol

Eén fan startte een Reddit-thread om bewondering voor Jennifer Coolidge uit te stralen, en zei dat ze echt hoopten dat ze een aantal prijzen zou winnen voor haar rol in 'The White Lotus', maar dat zorgde alleen maar voor een golf van andere fans Jennifer's eerdere rollen die, zeggen ze, net zo geweldig waren.

Een andere fan noemde Coolidge de ster van de show in de serie, maar het is meer dan alleen die specifieke rol waar ze van houden. Een fan zei zelfs: "Ik vind het heerlijk om te zien hoe emoties over haar gezicht spelen."

En dat is iets dat Jennifer naar elke rol brengt, en het is slechts een van de redenen waarom fans denken dat ze wordt onderschat in Hollywood (en door critici). Aanbiddende fans zeggen dat Jennifer "zeer ondergewaardeerd" is omdat ze "in staat is om gelaagde karakters te maken."

Bovendien maakt haar vermogen om te emoten zonder een woord te zeggen indruk op zowat iedereen; "Ze zei meer met een blik of een woord dan de meeste acteurs met een hele regel kunnen doen", zei een fan.

Haar acteerprestaties hebben haar misschien niet zoveel verdiend als andere mega-miljoenen verdienende supersterren, maar Coolidge lijkt absoluut tevreden met haar lot in Hollywood. Er is geen gebrek aan rollen die op haar afkomen, en er is ook genoeg hilariteit te beleven.

Aanbevolen: