What Taylor Swift Song From Lover You Are, Based on Your Zodiac Sign

Inhoudsopgave:

What Taylor Swift Song From Lover You Are, Based on Your Zodiac Sign
What Taylor Swift Song From Lover You Are, Based on Your Zodiac Sign
Anonim

Taylor Swift is een legende in de muziekindustrie, en elk album dat ze uitbrengt is een schot in de roos. Met een slang die Reputatie symboliseert, maakte Swift voor haar nieuwste album Lover de overstap naar een vlinder. Met 18 nummers heeft dit album verbluffende, leuke, eerlijke en lieve muziek om uit te kiezen.

Voor alle die-hard fans van deze getalenteerde bom: een van deze nummers past misschien perfect bij hun persoonlijkheid op basis van hun sterrenbeeld. Of je nu een Ram of een Maagd bent, er is er zeker een voor iedereen. Dit is welk nummer van Lover je bent, gebaseerd op je sterrenbeeld.

12 Ram: Ik vergat dat je bestond

Dit vuurteken is een moedig, zelfverzekerd en vastberaden teken. Het draait allemaal om passie en hun enthousiasme is ongeëvenaard. Natuurlijk staan ze ook bekend als een beetje humeurig of temperamentvol.

Een Ram is een grote fan van liefde, maar ze weten ook wat ze waard zijn. Dit nummer gaat over gelukkig zijn met jezelf en haters in het verleden achterlaten. De zelfverzekerde Ram zou dit geweldig vinden voor een breakup-nummer.

11 Stier: Daglicht

Dit aardeteken is goed geaard en sensueel. Ze houden van wereldse genoegens, en ze zijn super geweldige vrienden. Ze zijn betrouwbaar en toegewijd, en hun geduld is indrukwekkend.

Een Stier gaat helemaal over liefde en aardse schoonheid, en dat is eigenlijk waar dit nummer over gaat. Het gaat over natuur en daglicht, maar ook over het vinden van ware liefde.

10 Gemini: London Boy

Een Tweeling staat erom bekend twee kanten te hebben: de sociale en extraverte, en de serieuze en attente. Ze zijn geestig en leuk, maar ze zijn ook zachtaardig en aanhankelijk.

Dit nummer is een leuk en vrijgevochten liefdesverhaal. Het gaat over dansen op straat en hals over kop zijn. De leuke en sociale kant van een Tweeling zal dol zijn op dit deuntje, en het zit ook vol genegenheid en liefde.

9 Kanker: valse god

Dit teken staat bekend als erg emotioneel en gevoelig. Ze zijn zo loyaal en zorgzaam, maar ze hebben ook een grote fantasie en een vasthoudende houding.

Dit is waarschijnlijk het meest rauwe en eerlijke nummer over liefde op de tracklist. Het gaat over geloven in liefde, en het is zo sensueel en emotioneel dat alle Kreeften er zeker verliefd op zouden worden.

8 Leo: MIJ

De Leeuw wordt vertegenwoordigd door de Leeuw, de koning van de jungle. Dit bord staat vol met leiders die gepassioneerd en grappig zijn, maar ze zijn ook dominant en zelfverzekerd.

Dit nummer is het ultieme zelflied. Met zoveel leuke lijnen en woordspelingen, en het feit dat het een samenwerking is met Panic! bij de Disco's Brendon Urie zou de hilarische Leo er zeker dol op zijn. Bovendien denkt Leo absoluut dat er niemand anders is zoals zij. Dit is het nummer waar ze allemaal op jammen.

7 Maagd: de boogschutter

Dit aardeteken is een van de meest hardwerkende en analytische tekens, maar ze zijn ook super intuïtief en zorgzaam. Ze kunnen verkeerd worden begrepen, maar hun geest is breed en hun hart is diep.

Dit prachtige nummer gaat over vechten voor jezelf en erkennen dat iedereen goede en slechte eigenschappen heeft. Het gaat over vechten tegen je innerlijke strijd en jezelf accepteren, en de hardwerkende maar kritische Maagd zal dit nummer diep voelen.

6 Weegschaal: je moet kalmeren

De Weegschaal is de meest sociale en eerlijke van de sterrenbeelden. Ze houden van diplomatie en samenwerking. Ze geven om gerechtigheid en vrede, en ze vinden het heerlijk om bij anderen in de buurt te zijn.

Dit is de meest politieke van de nummers op Swift's album, en het gaat allemaal over gerechtigheid en gelijkheid. Het is een hymne voor LGBTQ+ en vrouwenrechten, en de Weegschaal zal dit nummer zeker uit hun longen schreeuwen. Plus, het draait ook allemaal om vriendschap, nog iets waar Weegschalen dol op zullen zijn.

5 Schorpioen: Ik denk dat hij het weet

Dit teken gaat over assertiviteit en passie. Ze zijn dapper en vindingrijk, maar ze zijn ook totaal koppig. Ze kunnen behoorlijk goede leiders zijn.

Van de nummers van Swift's nieuwe album gaat deze over volledig zelfverzekerd en moedig zijn als het op liefde aankomt. De gepassioneerde Schorpioen houdt van risico's, en dit nummer gaat er helemaal over.

4 Boogschutter: Binnenkort word je beter

Dit vuurteken is het vriendelijkste in zijn soort. Ze zijn genereus, hilarisch en erg idealistisch. Het zijn energieke en nieuwsgierige mensen, met optimisme en een open geest.

Dit nummer is misschien een beetje traag voor de energieke kant van de Boogschutter, maar het draait ook allemaal om optimistisch zijn en een zilveren randje vinden. Dit zachte en motiverende teken zal dit nummer zeker applaudisseren.

3 Steenbok: de man

De Steenbok is de hardst werkende van allemaal, en ze kunnen soms een beetje te serieus zijn. Ze zijn echter totaal ambitieus en zijn zeker klaar voor succes.

Dit bord heeft geen tijd voor wegversperringen en tegenslagen, en ze schreeuwen zeker dit gelijkheidslied. Net als het lied van Swift draait dit bord om ambitie en niets zal hen ervan weerhouden de top te bereiken.

2 Waterman: Miss Americana & The Heartbreak Prince

Dit luchtteken kan stil zijn, maar ze kunnen ook totaal excentriek zijn rond de juiste mensen. Het zijn onafhankelijke mensen, maar ze zijn volledig zorgzaam en vooruitstrevend. Ze zijn ook super intellectueel.

Dit nummer is een vrolijk deuntje over authentiek jezelf zijn en liefde vinden tussen haat en gefluister. De vooruitstrevende en onafhankelijke Waterman laat dit niet aan hun hart komen, ze zullen plezier hebben met hun geliefde.

1 Vissen: Minnaar

Vissen zijn de meest vriendelijke tekens. Ze staan bekend als artistiek, meelevend, zachtaardig en onbaatzuchtig. Natuurlijk zijn ze ook sterk afhankelijk van anderen.

Het is alleen maar passend dat dit pure, sensuele en zachte teken het meest lijkt op dit prachtige nummer. The Pisces draait helemaal om liefde, en dit is het liefste nummer op het album over romantiek. Elke Vissen zou hier herhaaldelijk naar luisteren.

Aanbevolen: