90 Day Fiance: elke spin-off-serie, gerangschikt volgens IMDb

Inhoudsopgave:

90 Day Fiance: elke spin-off-serie, gerangschikt volgens IMDb
90 Day Fiance: elke spin-off-serie, gerangschikt volgens IMDb
Anonim

Langeafstandsrelaties zijn ingewikkeld, maar betrokken zijn bij een relatie met iemand die in een heel ander land woont, heeft een geheel nieuwe reeks obstakels te overwinnen. TLC's hit reality-serie 90 Day Fiance verkent de levens van stellen die momenteel bezig zijn met het verkrijgen van een K-1 "verloofde" visum, zodat hun partners zich bij hen kunnen voegen in de Verenigde Staten. Als ze eenmaal zijn aangekomen, hebben ze nog maar 90 dagen om te beslissen of ze echt willen trouwen voordat het visum verloopt.

90 Day Fiance heeft van alles een beetje, van offertes tot explosieve break-ups. Het reality-drama is zo snel in populariteit gegroeid dat het heeft geleid tot spin-offs die elk ingaan op de meer unieke problemen die zich voordoen in internationale relaties, evenals de voortdurende verhalen van de koppels na hun 90-dagen.

Laten we eens kijken naar een lijst van elke 90 dagen verloofde spin-off, gerangschikt op IMDb.

8 The Family Chantel (2.9)

Afbeelding
Afbeelding

De eerste spin-off van de franchise die draait om een alleenstaand stel en hun respectievelijke families, The Family Chantel geeft fans een kijkje in het leven van Chantel en Pedro Jimeno vanaf seizoen 4 van 90 dagen. Hoewel Chantel en Pedro leken erg verliefd tijdens hun eigen 90 dagen, er is geen twijfel dat de reden voor de show te wijten is aan het bijna constante conflict tussen Pedro en Chantel's familie. Ondanks het potentieel voor constant drama, scoorde de show niet goed bij het publiek.

7 B90 slaat terug! (5.1)

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest vermakelijke delen van de show is het "vertel alles" dat aan het einde van het seizoen is opgenomen, wanneer de cast clips kan bekijken en praten over wat ze voelden tijdens enkele van hun grootste momenten.

Voor het eerst uitgezonden in juni 2020, fungeert B90 Strikes Back als een uitgebreide "vertel alles" dat de cast in hun eigen huis filmt terwijl ze elke aflevering van hun seizoen opnieuw bekijken, op tweets reageren en hilarisch commentaar leveren. Het premièreseizoen omvat ex-koppels zoals Big Ed en Rose, Ash en Avery, en Darcey en Tom.

6 Zelf-quarantaine (5,8)

Afbeelding
Afbeelding

De COVID-19-pandemie heeft voor veel mensen over de hele wereld een "nieuw normaal" teweeggebracht en heeft Hollywood vrijwel tot stilstand gebracht. 90 Day Fiance besloot dat het niet zou stoppen alleen maar omdat de rest van de wereld dat deed. De show bleef veilig filmen door een geheel nieuwe spin-off-serie te creëren waarmee fans een kijkje kunnen nemen in het huiselijke, dagelijkse leven van hun favoriete 90 Day Fiance-koppels terwijl ze in quarantaine gaan tijdens de pandemie. In tegenstelling tot de andere shows was er geen echte verhaallijn en filmde de cast zichzelf zonder cameraploeg.

5 Wat nu? (6.1)

Afbeelding
Afbeelding

Alleen omdat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt, betekent niet dat hun verhaal (of hun problemen) daarmee ophoudt. Première in 2017, 90 dagen verloofde: wat nu? zet de reizen van koppels van het vorige seizoen voort.

De show geeft een dieper inzicht in wat er is gebeurd sinds hun 90 dagen K-1 visumervaring, hoe ze zich aanpassen aan het leven samen, en de ups en downs van hun succesvolle - en soms minder dan succesvolle - relaties sinds dan. Populaire koppels in de serie zijn onder meer Alan en Kirlyam, Loren en Alexei, en Annie en David.

4 Nog lang en gelukkig (6.3)

Afbeelding
Afbeelding

Vergelijkbaar met wat nu?, de serie Happily Ever After vervolgt de verhalen van populaire koppels die als de meest memorabele worden beschouwd. In tegenstelling tot de sprookjesachtige titel kijkt de show vooral naar de stellen die het moeilijk hebben. Seizoen 1 begon met de catastrofale relatie tussen Danielle en Mohamed, toen Danielle wanhopig probeerde haar ex naar Tunesië te laten deporteren. Momenteel in seizoen 4 is het drama niet gestopt. De scheiding van Colt en Larissa is rond en Larissa zit nog steeds midden in de juridische strijd, terwijl Kalani en Asuelu zelf ernstige huwelijksproblemen hebben.

3 Vóór de 90 dagen (6.6)

Afbeelding
Afbeelding

De drie maanden die voorafgaan aan de bruiloft zijn een tijd vol opwinding, belangrijke beslissingen en eindeloze levensveranderingen, maar er komt zoveel bij elke relatie voordat de koppels dat punt bereiken.

Met Before The 90 Days kunnen fans de vroegere dagen van de relaties van nieuwe koppels, hun bezoeken aan het buitenland en hun reis zien om te proberen hun hoop en dromen voor de toekomst waar te maken. De show heeft onlangs zijn vierde seizoen afgerond en bevindt zich momenteel in het midden van de bijbehorende serie, B90 Strikes Back.

2 De Andere Manier (6.8)

Afbeelding
Afbeelding

Het is het doel van elk stel in de show geweest om in hetzelfde land te wonen als hun romantische partner, maar het plan is niet altijd om naar de Verenigde Staten te verhuizen. Een van de meest populaire spin-offs neemt het oorspronkelijke concept van 90 Day Fiance en draait het 'de andere kant op'. Amerikanen bereiden zich voor om hun leven in de Verenigde Staten op te geven en permanent naar een ander land te verhuizen om bij hun verloofde te zijn. De show werd voor het eerst uitgezonden in juni 2019 en het tweede seizoen bracht de favorieten van seizoen 1 terug, Deavan en Jihoon en Jenny en Sumit.

1 Kussenoverleg (6.9)

Afbeelding
Afbeelding

Pillow Talk is een after-show partner van 90 Day Fiance, en is momenteel de best gewaardeerde spin-off van de franchise. Koppels uit het verleden komen terug om de nieuwe seizoenen te bekijken vanuit het comfort van hun slaapkamer, dit keer als toeschouwers in plaats van als deelnemers. Ze geven eigenzinnig commentaar op basis van hun persoonlijke ervaring met het K-1 visumproces, en het geeft fans een kijkje in hun huiselijke leven. Pillow Talk brengt misschien niets nieuws op tafel, maar het is erg leuk en een geweldige manier om bij te praten met fan-favoriete stellen.

Aanbevolen: