She-Hulk Creator was 'geschokt' dat Charlie Cox ermee instemde om in de show te zijn

Inhoudsopgave:

She-Hulk Creator was 'geschokt' dat Charlie Cox ermee instemde om in de show te zijn
She-Hulk Creator was 'geschokt' dat Charlie Cox ermee instemde om in de show te zijn
Anonim

Tegenwoordig draait het Marvel Cinematic Universe (MCU) om het tot leven brengen van een groot aantal fanwensen. Afgezien van het (eindelijk) binnenhalen van John Krasinski om Reed Richards te spelen in Doctor Strange in the Multiverse of Madness, heeft de MCU ook Charlie Cox teruggebracht die voor het laatst Matt Murdock, ook bekend als Daredevil, speelde in zijn eigen Marvel-serie op Netflix.

Na zijn cameo in Spider-Man: No Way Home, verschijnt Cox in She-Hulk: Attorney at Law, de nieuwste Marvel-serie op Disney+. En hoe verrassend het ook was voor fans om te horen dat de ster in de show zou zijn, het lijkt erop dat het team achter de serie nog meer verrast was toen Cox ermee instemde om het te doen.

She-Hulk-maker Jessica Gao was 'geschokt' dat Charlie Cox ja zei tegen de show

Vergeleken met andere series is She-Hulk uniek in die zin dat het enerzijds een nieuwe Marvel-superheld introduceert en tegelijkertijd een aantal bekende MCU-gezichten binnenha alt. Dit is een opzet die uniek is voor de show, aangezien de She-Hulk toevallig de neef van Bruce Banner is (vandaar de cameo's van Marvel-veteraan Mark Ruffalo).

En die relatie kan ook verklaren hoe de Wong van Benedict Wong in het verhaal past. Maar dan moet de show ook een beetje een juridische komedie zijn en dus is Daredevil logisch. Het blijkt ook dat hij het personage was dat Gao zo graag wilde voor de serie.

Het begon allemaal toen Gao en haar team hoorden dat de acteur in de buurt was. "Zoals, toen we voor het eerst hoorden dat hij op tafel lag, ik bedoel, we konden het niet geloven," herinnerde ze zich. "We bleven maar denken: 'Oké, op een gegeven moment zal iemand zeggen:' grapje.' Zoals, 'Het is een wrede grap, en je kunt hem eigenlijk niet hebben.' En het ging maar door en bleef maar doorgaan."

Maar toen was Cox echt beschikbaar, en nog beter, hij zei ja tegen het doen van de show. "We waren geschokt dat we hem konden gebruiken," zei Gao.

Het lijkt er ook op dat het werken met Cox beter was dan iemand in Gao's team zich kon voorstellen. "Hij is zo wild om wat dan ook te doen, en hij is zo'n geweldige acteur en een geweldig mens", zei ze over de acteur.

"Wat zo leuk was om hem en Daredevil in onze wereld te brengen, is dat mensen al een Daredevil hebben gezien die erg dramatisch is, een beetje aan de zware kant, erg donker, broedend."

Ondertussen had de hoofdrolspeler van She-Hulk, Tatiana Maslany, ook niets dan lof voor Cox. Over de ster merkte de actrice op dat "Charlie geweldig is" en "geweldig werk doet". En zelfs als zijn originele Daredevil-show er heel anders uitziet en aanvoelt dan She-Hulk, heeft Cox ervoor gezorgd dat de overgang er moeiteloos uitziet.

"De toon van onze show is zo anders [van Netflix's Daredevil], en om zijn karakter in de toon van She-Hulk te zien is echt leuk," voegde Maslany eraan toe.

Tegelijkertijd plaagde Gao ook dat het kijken naar "She-Hulk/Daredevil, van teen tot teen en verstand te combineren, iets is waar mensen dol op zullen zijn." She-Hulk-regisseur Kat Coiro deelde ook dat Maslany en Cox samen een geweldige aanwezigheid op het scherm hebben.

"Charlie en Tatianna hebben ZO'n geweldige chemie samen", merkte Coiro op. "Het is echt heel leuk om ze samen te zien - het heeft echt de sfeer van een oude Howard Hawks-film."

Charlie Cox was 'behoorlijk overtuigd' dat hij nooit meer Daredevil zou spelen

Toen Netflix Daredevil in 2018 annuleerde (toen de streamer verhuisde om al zijn Marvel-series te verwijderen), dacht Cox echt dat dat het was. Maar toen, in juni 2020, belde Kevin Feige van Marvel Studios hem op. "Kevin zei: 'We hebben wat ideeën, maar ik wilde zeker weten dat je in principe geïnteresseerd bent'", herinnert de acteur zich.

En ik dacht: 'Ik ben erg geïnteresseerd.' En toen hoorde ik twee maanden lang van niemand. En ik kwam op het punt dat ik me afvroeg of ik het gedroomd had.”

Hij droomde niet. Het volgende dat Cox wist, was dat hij op de set van Spider-Man: No Way Home was. En terwijl Marvel de betrokkenheid van de acteur daar geheim hield, bevestigde de studio later trots dat Cox inderdaad terug was. Dit was een moment dat de ster zeker nooit zag aankomen nadat zijn show op Netflix was geëindigd.

"Het was een behoorlijk surrealistisch moment, ik ga niet liegen", zei hij. “Houd er rekening mee dat het een paar jaar geleden is. En ik was er vrij zeker van dat het voorbij was.” Het blijkt nog maar het begin te zijn.

Ondertussen willen fans ook graag zien dat Cox herenigd wordt met Daredevil-collega Vincent D'Onofrio, die ook zijn personage, Kingpin, opnieuw heeft gespeeld in de MCU. De acteur weet echter nog niet of er een reünie komt. "Ik weet een klein beetje - niet een enorm bedrag - maar een klein beetje", zei Cox."Ik stel me voor, ik hoop, dat onze werelden weer zullen botsen…"

Zoals Marvel al had aangekondigd, zullen fans na She-Hulk meer van Cox in de MCU zien. Naast zijn eigen serie, Daredevil: Born Again, zal de acteur ook te zien zijn in de andere aankomende Marvel-serie Echo.

Aanbevolen: