Nikki Minaj en Piers Morgan's Awkward Twitter Feud: A Rundown

Inhoudsopgave:

Nikki Minaj en Piers Morgan's Awkward Twitter Feud: A Rundown
Nikki Minaj en Piers Morgan's Awkward Twitter Feud: A Rundown
Anonim

Zanger en rapper Nicki Minaj is de moordende wereld van de politiek binnengegaan - en maakt nu al vijanden. Vorige week brak er een bizarre ruzie uit op Twitter tussen de 38-jarige zanger en de Britse premier Boris Johnson nadat Nicki een controversiële persoonlijke anekdote had gedeeld die suggereerde dat het COVID-19-vaccin impotentie en onvruchtbaarheid bij mannen, omdat de vriend van haar neef zwelling en ongemak had ervaren na zijn prik.

Na haar 22 miljoen online volgers te hebben aangespoord om voorzichtig te zijn en niet te worden 'gepest' om het vaccin te nemen, is Nicki een hele nieuwe wereld van politieke controverse binnengegaan en heeft ze veel kritiek gekregen vanwege haar sterke anti- vage uitzichten. Nadat ze werd geroepen door Boris Johnson, werd ze ook aangevallen door de Britse journalist en presentator Piers Morgan - en de zaken zijn lelijk geworden. Laten we een overzicht geven van de hele ongemakkelijke vete die online heeft plaatsgevonden.

6 Dus, hoe is het allemaal begonnen?

Het hele drama begon op 14 september tijdens een officiële COVID-briefing door Britse ministers. De bewering van Nicki was zo serieus en het aantal volgers dat ze heeft dat aan haar opvattingen wordt blootgesteld, dat haar tweet tijdens de conferentie ter sprake kwam en de Chief Medical Officer van Engeland, professor Chris Whitty, besloot het te bekritiseren door te zeggen: "In mijn mening, [mensen die mythen over COVID verspreiden] zouden zich moeten schamen." Staatssecretaris voor Volksgezondheid en Sociale Zorg Sajid Javid beschreef de tweets van de 'Starships'-zanger ook als 'belachelijk'. Oh schat.

Boris Johnson sprak ook over de kwestie tijdens de vergadering en zei dat hij niet veel wist over Nicki en haar carrière, maar onderstreepte zijn pro-vax-boodschap dat "vaccins geweldig zijn en iedereen er een zou moeten krijgen."

5 Nicki ging toen weer naar Twitter om het uit te brengen

Nicki was niet al te blij toen ze hoorde over de opmerkingen van de politici op haar post, en ging opnieuw naar Twitter om terug te vechten, en bracht een bizarre video uit met het bijschrift "stuur dit naar de premier en laat het hem weten ze hebben tegen me gelogen. Ik vergeef hem. Niemand anders. Alleen hij." met een reeks Union Jack-emoji's. De video van 43 seconden bevat een spraaknotitie waarin Nicki een (verrassend nauwkeurig) Brits accent aanbrengt en zegt:

'"Ja, hallo premier, Boris, het is Nicki Minaj. Ik belde je net om je te vertellen dat je vanmorgen zo geweldig was op het nieuws. En ik ben eigenlijk Brits. Ik ben daar geboren. ging naar de universiteit daar. Ik ging naar Oxford. Ik ging naar school met Margaret Thatcher. En ze vertelde me zoveel leuke dingen over jou. Ik zou je graag mijn portfolio van mijn werk willen sturen, aangezien je niet veel weet over mij, ik ben een grote, grote ster in de Verenigde Staten." Wauw.

4 Piers Morgan ging toen het debat aan

Een persoon die even uitgesproken is en nooit bang is om degenen aan te pakken met wie hij het niet eens is, journalist Piers Morgan, ging naar Twitter om Nicki te berispen voor haar 'onbeleefde' gedrag, noemde haar "afgrijselijk" en ook "een van de meest onbeschofte kleine mevrouwen die ik ooit heb ontmoet", voordat ze haar beschuldigde van "leugen trappen die levens zullen kosten." Piers deed het niet.

Piers viel Nicki ook aan vanwege haar gedrag jegens haar fans door zich een gelegenheid te herinneren waarin Nicki het "te druk" had om zijn drie jonge zonen te begroeten tijdens een America's Got Talent-show. Nicki sloeg echter terug en had een heel andere versie van de gebeurtenissen en zei: "Stop met liegen. Ik sla nooit foto's met kinderen af. Als een middelste persoon je dat vertelde, waren ze niet in lijn. geef me niet de schuld, jij dom stuk stront."

Dingen begonnen toen nog lelijker te worden toen Nicki dreigde live te gaan op Instagram en Piers op te nemen. "Hij zorgt ervoor dat ik live ga. Chiiiiileeee", schreef ze. 'Heeft hij een ig. Ik wil bij hem gaan wonen.' De rapper eindigde met "GENOUGH UGLY!"

3 Piers is sterk pro-vaccin

Piers staat bekend om zijn uitgesproken meningen - en heeft herhaaldelijk de prijs betaald voor het vasthouden aan hen, zoals bekend werd ontslagen uit zijn rol als gastheer van Good Morning Britain nadat hij had verklaard dat hij de beweringen van Meghan Markle niet geloofde tijdens haar Oprah Winfrey-interview. Hij heeft zelfs een boek geschreven over het behoud van de vrijheid van meningsuiting - Wake Up - dat een bestseller is geworden in het VK.

Het was dan ook geen verrassing toen hij zich in het vaccindebat waadde. Piers is sterk pro-vaccin en heeft de campagne van het Jabs-leger gesteund en anderen aangemoedigd om het vaccin op te nemen. In een gesprek met The Sun zei hij: De percentages van ernstige sterfte als je bent gevaccineerd, zijn verwaarloosbaar in vergelijking met als je niet bent gevaccineerd. Ik kreeg een prik, dus toen ik COVID kreeg, kreeg ik het een beetje ruw, maar dat was het. Ik deed het' niet naar het ziekenhuis gaan en ik ben niet doodgegaan.”

2 Nicki veranderde haar Twitter-bio in 'Rudest Little Madam'

Eagle-eyed fans merkten later dat Nicki haar Twitter-bio had bijgewerkt na het online meningsverschil, waarin nu 'Rudest little madam' staat met een Union Jack-emoji ernaast. De zangeres zei ook dat ze het debat hilarisch vond en zei: "Ik heb gelachen tot mijn maag pijn doet."

Met het plaatsen van een clip van de premier tijdens de COVID-briefing waarin ze werd genoemd, schreef Nicki over Boris: "Ik hou van hem, ook al denk ik dat dit een diss was? Het accent ugh! Yassss boo!!!" Nicki is sindsdien uitgenodigd in het Witte Huis om COVID-vaccinatie te bespreken.

1 Piers heeft Nicki sindsdien nog meer belaagd voor haar mening

In de krant The Sun, waarvoor hij een column schrijft, sprak Piers over zijn gevoelens met betrekking tot Nicki's controversiële tweets en klaagde hij dat Nicki zonder boete 'verkeerde informatie' mag verspreiden. “Chris Whitty had gelijk over Nicki Minaj. Mensen met grote aanhang spuien gewoon hun afval online. Als ik het doelpunt van Ronaldo vanavond binnen 10 seconden probeer te retweeten, zal iemand het verwijderen, maar de tweets van Nicki Minaj staan nog steeds.

Aanbevolen: