Bethenny Frankel's 10 meest verbluffende & gezonde Instagram-foto's

Inhoudsopgave:

Bethenny Frankel's 10 meest verbluffende & gezonde Instagram-foto's
Bethenny Frankel's 10 meest verbluffende & gezonde Instagram-foto's
Anonim

Er is veel om van Instagram te houden, en een van de beste dingen van dit sociale-mediaplatform is dat fans een kijkje kunnen nemen in het leven van hun favoriete beroemdheden. Een social media-expert is Bethenny Frankel. Bethenny staat in gelijke delen bekend om haar hoofdrol in de Real Housewives of New York en het creëren van haar SkinnyGirl-merk. Bethenny is onverschrokken, dapper, grappig en medelevend.

Bethenny is absoluut een Bravo-ster die de aandacht trekt en dat doet ze zelfs wanneer ze iets op haar sociale media-feeds plaatst. Of ze nu aan het chillen is op vakantie of verkleed is voor een evenement, ze is altijd zowel mooi als herkenbaar.

10 Een mooie roze look

Afbeelding
Afbeelding

Als het gaat om verbluffende en gezonde Instagram-foto's, is dit een van Bethenny's beste. Ze staat op straat in een prachtige roze outfit die niet trendyer kan zijn.

Zelfs alleen de jas zou mooi genoeg zijn, maar Bethenny combineerde hem met een coole zonnebril en een ouderwetse portemonnee die de hele look echt samenbrengt. De schoenen en jas hebben allebei een ouderwetse uitstraling en het werkt goed.

9 Fijne (bijna) Valentijnsdag

Bethenny deelde deze schattige foto op 12 februari, net voor Valentijnsdag, en ze ziet er net zo mooi uit als de roze bloemen in haar t-shirt en spijkerbroek.

Fans van RHONY weten dat Bethenny zo nuchter is als elke Bravo-beroemdheid zou kunnen krijgen, en deze foto bewijst het. In plaats van in een fancy dress te poseren, koos ze voor deze veel normalere outfit. Natuurlijk droeg ze haar eigen lijn Skinnygirl-jeans, die veel mooier is dan veel andere merken, en ook een paar coole hakken.

8 Tijd om zin te krijgen

Instagram is een plek om te pronken en er goed uit te zien, maar wanneer Bethenny een foto deelt waarop ze er meer glamoureus uitziet dan normaal, kunnen fans zich nog steeds met haar identificeren.

In dit geval schreef Bethenny deze prachtige foto waarop ze een geweldige zwarte jurk draagt, door te vertellen dat ze zich niet 100 procent voelde. Fans vinden het geweldig als ze hen laat weten wat er in haar wereld aan de hand is.

7 Stijlvolle strepen

Bethenny ziet er geweldig uit in deze kleurrijke gestreepte trui met een tijger erop. Het is de perfecte look voor het voormalige RHONY-castlid dat altijd zegt wat ze denkt (en zelfs doorgaat en zegt wat andere mensen denken, want dat vindt ze ook niet erg om dat te doen). Wie wist dat een trui en jeans er net zo fantastisch uit konden zien als een verfijnde baljurk? Bethenny is ook niet bang voor een knalroze portemonnee, en het is een heel leuk accessoire.

6 Zo kleurrijk

Bethenny is altijd prachtig op haar Instagram-foto's en dit is weer een geweldig voorbeeld van hoe goed ze kleur draagt.

Veel mensen zouden terugdeinzen voor een felroze jas, maar Bethenny is altijd iemand die goed gaat voor wat ze wil. Het kan een roze jasje zijn of het kan een nieuwe zakelijke onderneming zijn. Ze reikt naar de sterren en het is super inspirerend.

5 L. A. Verhaal

Toen ze in juli 2019 naar Los Angeles ging, plaatste Bethenny deze foto van zichzelf en haar outfit is zo schattig.

Dit is zowel een verbluffende als een volledig gezonde foto omdat ze volledig bedekt is. Haar zonnebril, fedora, witte blouse en lange spijkerrok zijn zo stijlvol. Dit is absoluut vakantie-chique op zijn best.

4 Het is officieel winter

Bethenny draagt hier een geweldige outfit die bewijst dat ze helemaal voorbestemd is om in een grote stad als New York te wonen. Ze is helemaal klaar om de kou te trotseren met haar donzige vest en harige laarzen.

Het is heel leuk om een beroemdheid te zien die zich vaak kleedt, maar er toch super elegant uitziet. Dit is slechts een voorbeeld van hoe verbluffend en gezond de Instagram-foto's van de realityster altijd zijn.

3 Vrolijk kerstfeest

Bethenny poseerde met haar vriend Paul Bernon en had een geweldige tijd om de feestdagen te vieren. Ze lijken hier zo'n mooi stel.

Aangezien ze hier een dikke trui droeg, bewees Bethenny dat het niet nodig is om je te verkleden en dat iemand er ongelooflijk glamoureus uit kan zien in een trui, mooie make-up en broek.

2 Tijd voor zonneschijn

In een andere prachtige foto die ze met haar vele Instagram-volgers deelde, hield Bethenny van de zon. Haar make-up ziet er geweldig uit en de zachte golven in haar haar zijn ook benijdenswaardig. En Bethenny's off-the-shoulder witte top is super mooi. Het is zo verfrissend om een beroemdheid zoiets eenvoudigs als dit te zien dragen.

1 Echt worden

Bethenny is een Bravo-ster die zich herkenbaar voelt en dit Instagram-bericht bewijst dat nog meer. Deze foto is niet alleen mooi en gezond, maar stra alt ook een aantal belangrijke zomerse vibes uit waardoor iedereen naar het dichtstbijzijnde water zou willen racen en ontspannen.

Ze zit op het strand met haar lieve hond, ze draagt een grijze trui, een casual broek en een schattige beige fedora. Bethenny's fans vinden het geweldig dat ze hen een kijkje in haar leven geeft en dat ze, terwijl ze haar glamourmomenten heeft, kan relaxen op het strand en er ook nog eens super casual uitziet.

Aanbevolen: