Een Amy Schumer-grap belichaamt de redenering van critici om haar niet aardig te vinden

Inhoudsopgave:

Een Amy Schumer-grap belichaamt de redenering van critici om haar niet aardig te vinden
Een Amy Schumer-grap belichaamt de redenering van critici om haar niet aardig te vinden
Anonim

Het grote publiek lijkt redelijk gelijk verdeeld te zijn over Amy Schumer. Sommige mensen houden van haar gevoel voor humor, en anderen vinden haar absoluut afschuwelijk.

Er is zelfs veel online debat over Amy, waarbij fans zeggen dat het vrij eenvoudig is te ontcijferen waarom critici haar haten. Hun uitleg? Die botte critici houden niet van Amy's uiterlijk, het feit dat ze een vrouw is, of dat ze vulgaire grappen maakt (vergelijkbaar met de grappen die veel mannelijke komieken uitspugen).

Maar een groep niet zo dol op Amy Redditors zegt dat een specifieke grap de echte reden illustreert waarom sommige mensen Schumer's humor niet waarderen.

Een intieme grap had critici die Amy Schumer op de zwarte lijst zetten

Net als andere komieken, gebruikt Amy Schumer haar eigen leven als voer voor veel van haar grappen, zowel opstaande humor als terwijl ze dingen doet zoals het geven van toespraken op haar alma mater.

En hoewel ze eerder iets heeft gedeeld over een van haar exen die toevallig beledigend was, heeft Amy ook genoeg verhalen over andere romantische partners uit het verleden. Ze zijn echter niet allemaal grappig of zelfs comfortabel om naar te luisteren, zeggen critici.

En in één geval veranderde Amy één verhaal in een grap die ze daadwerkelijk deelde tijdens een toespraak op een vrouwengala. Verrassend genoeg ging het over een intieme ontmoeting met een voormalige vriend van Amy.

Het verhaal kreeg blijkbaar veel positieve feedback van het publiek, maar het onderwerp was genoeg om de krantenkoppen te halen dat Amy de persoon had geschonden met wie ze grapte over intiem zijn.

Amy Schumer's verhaal over een buit die zuur werd

Zoals Thought Catalog uitlegde, bevatte Amy's toespraak een monoloog over een ontmoeting die ze had met een mannelijke vriend tijdens haar studie. Ze sprak over een man die haar naar zijn slaapzaal riep, hij was dronken om 8 uur 's ochtends en hij viel herhaaldelijk in slaap terwijl ze intiem waren.

De schrijver van Thought Catalog vond het verhaal opvallend genoeg dat ze benadrukten dat als de rollen van Amy en 'Matt' waren verwisseld, "de reacties van mensen op de toespraak heel anders zouden zijn geweest."

Redditors noemde het verhaal van Amy ook 'twijfelachtig', en was het ermee eens dat als een man 'een dergelijke situatie lichtte', de gevolgen snel en meedogenloos zouden zijn. Eentje verklaarde ondubbelzinnig dat die exacte toespraak de reden is waarom ze haar niet mogen.

Een andere commentator was bijna verbijsterd over het onderwerp van Amy's 'toespraak', en zei dat het zou zijn als een man die misbruik maakt van een 'duidelijk dronken' partner en zegt dat ze niet 'klaar' genoeg voor hem was. Dat, zegt de commentator, zou "een benadering zijn van hoe verkeerd die grappen waren."

Geen van die kritiek lijkt echter invloed te hebben gehad op Amy -- of haar carrière -- helemaal niet.

Aanbevolen: