Inside Tom Cruise en Dakota Fanning's Strange Friendship

Inhoudsopgave:

Inside Tom Cruise en Dakota Fanning's Strange Friendship
Inside Tom Cruise en Dakota Fanning's Strange Friendship
Anonim

Tom Cruise, 59, staat bekend als aardig voor zijn collega's. Neem bijvoorbeeld zijn beschermende karakter met Fallout-tegenspeler Henry Cavill. Hij gaf ook $ 700.000 uit aan zijn productieploeg om Mission: Impossible 7 voort te zetten tijdens de Covid-crisis. Zijn vrijgevigheid heeft George Clooney, 60, - die ooit 14 vrienden elk $ 1 miljoen in contanten gaf - een run voor zijn geld gegeven. Maar soms kon de bedachtzaamheid van de Top Gun-ster uit de hand lopen. Hij werd ooit opgenomen terwijl hij krachttermen schreeuwde tegen zijn bemanning vanwege schendingen van het beleid voor sociale afstand.

Hij dreigde een aantal van hen te ontslaan tijdens de uitbarsting en zei dat ze dankbaar zouden moeten zijn dat de productie "duizenden banen heeft gecreëerd."Dan, ergens tussen die passie voor het helpen van zijn personeel en het tonen van waardering voor zijn collega-acteurs, heeft hij een vreemde jaarlijkse traditie in stand gehouden met de voormalige co-ster, de 27-jarige Dakota Fanning. Toen ze 10 was, speelde ze met Cruise in de kaskraker van 2005, War of the Worlds. Sindsdien zijn ze "vrienden voor het leven".

Dakota Fanning is de echte gans van Tom Cruise

Fanning en Cruise hadden een vader-dochterband op de set van War of the Worlds. In een interview met Oprah zei de Risky Business-acteur: "Ik heb het gevoel dat ik haar gewoon wil beschermen." De jonge actrice daarentegen voelde zich de coole kleine sidekick van Cruise. Ze verraste de acteur met een videoboodschap tijdens de show en zei: "Ik wil je even laten weten dat je gans zich als een echte dame gedraagt. Je zult heel trots op haar zijn."

Het zou een toneelstuk kunnen zijn bij het beroemde Top Gun-duo Maverick and Goose. Niets vreemds daar eigenlijk. Misschien is het gewoon zeldzaam dat Cruise, ondanks het leeftijdsverschil, zijn jongere tegenspeler altijd met hetzelfde respect heeft behandeld dat hij acteurs van zijn leeftijd geeft."Ze is tien, elf… ze is ongelooflijk slim", vertelde de Edge of Tomorrow-ster aan Oprah. "Weet je wat, ik zei tegen haar: 'Je bent een geweldige actrice, dus ik ben hier als je iets nodig hebt.'"

Consistente jaarlijkse geschenken van Tom Cruise

In 2016 onthulde Fanning dat Cruise haar elk jaar een geschenk stuurde sinds ze in 2005 begonnen te werken. "Ik heb hem [Cruise] al een tijdje niet gezien", vertelde de Uptown Girls-actrice aan Andy Cohen in Kijk live wat er gebeurt. "Maar hij heeft me elk jaar een verjaardagscadeau gestuurd sinds ik 11 jaar oud was en ik ben 22." Toen hem werd gevraagd naar het laatste cadeau dat de acteur haar gaf, zei Fanning dat ze meestal schoenen kreeg.

Ze dacht dat de cadeaus niet meer zouden komen als ze 18 of 21 was, maar haar 23-jarige zus Elle zei dat het nog steeds een voortdurend iets was. De ster van Doornroosje werkte ook met Cruise in de film van 2011, Super 8. Tijdens een Access-interview in 2020 liet ze wat details los over de jaarlijkse geschenken van de acteur.

Afgezien van de persoonlijke cadeaus die zij en haar zus ontvangen, krijgen ze "elk jaar een kokoscake van hem voor Kerstmis."

Het is misschien raar voor sommigen, maar Mario Lopez, 47, zei dat het een typisch aardig gebaar van de acteur is. "Hij is een van de aardigste jongens in Hollywood", zei de gastheer. "Toen ik mijn achillespees scheurde, stuurde hij me deze machine… het was een ijsmachine die mijn enkel een beetje ijskoud maakte. Het was gewoon het mooiste wat er is." De zussen Fanning zijn het daarmee eens. Ze zien niets mis met de cadeautjes. Ze koesteren zelfs alles wat hij hun heeft gegeven.

Dat omvat carrière- en levenslessen van de Oblivion-acteur. "Je hebt me een betere actrice gemaakt", vertelde Dakota hem ooit. "Ik zal mijn herinneringen aan jou nooit vergeten en ik hou van je." We zijn er zeker van dat zij en haar zus zich vereerd voelen te hebben mogen acteren tegenover de actiester, zelfs meer als onderdeel van zijn jaarlijkse cadeaulijst.

Aanbevolen: