Alles wat er momenteel gebeurt met Makayla Adkins van Unexpected

Inhoudsopgave:

Alles wat er momenteel gebeurt met Makayla Adkins van Unexpected
Alles wat er momenteel gebeurt met Makayla Adkins van Unexpected
Anonim

We zijn geïntrigeerd geraakt, grenzend aan geobsedeerd, met realityshows die draaien om tienerzwangerschappen en tienerouderschap. Fans van de MTV-hitseries '16 en Pregnant, en Teen Mom zijn al jaren geïntrigeerd door de details van het leven van de moeders. Ze hebben de transformaties van mama's als Chelsea Houska en Kailyn Lowry op de voet gevolgd en kunnen het niet helpen dat ze worden meegezogen in het constante mama-drama.

TLC sprong op de kar en stelde ons voor aan Unexpected. Het uitgangspunt van de show is vergelijkbaar met Teen Mom, en we kunnen geen genoeg krijgen van sterren als Lexus Scheller en McKayla Adkins. Met de vierde aflevering van Unexpected in de maak, is hier alles wat doorbraakster McKayla Adkins de laatste tijd heeft gedaan.

10 Adkins probeert op een zeer onconventionele manier geld te verdienen

Afbeelding
Afbeelding

Ze heeft geprobeerd geld in te zamelen voor een nieuw voertuig op GoFundMe. McKayla wendde zich ook tot gesponsorde berichten op sociale media om de rekeningen te betalen. Het lijkt erop dat haar methoden om geld te verdienen de laatste tijd alleen maar onconventioneler worden. McKayla heeft zich nu ook aangesloten bij sekswerksite OnlyFans. Ze biedt foto's, virtueel gezelschap en zelfs snapshots van haar voeten aan degenen die haar honorarium willen betalen.

9 Haar baby papa is verder gegaan

Afbeelding
Afbeelding

McKayla en Caelan zullen niet de volgende Tyler en Caitlyn B altierra zijn. McKayla lijkt tegenwoordig het enige leven te leiden, maar haar voormalige partner Caelan is verder gegaan. Caelan lijkt verliefd op Hana Fawaz, een schoonheidsspecialiste en lasertechnicus. Het paar is een paar maanden samen en geniet ervan om hun geluk met de wereld te delen op hun sociale mediakanalen. We moeten ons afvragen hoe McKayla zich voelt over een nieuwe vrouw die haar plaats inneemt. De kans is groot dat we niet lang hoeven te wachten om te horen wat ze erover te zeggen heeft.

8 Ze heeft gezegd dat ze stopt met sociale media

Afbeelding
Afbeelding

McKayla gebruikte sociale media om een behoorlijk inkomen te verdienen en haar kinderen te onderhouden, maar sindsdien heeft ze besloten dat sociale media misschien aan de kant moeten worden geschoven. Rond januari dacht de moeder van de kleine Timothy en Gracelynn dat het het beste was om haar contracten na te komen en zichzelf vervolgens uit de schijnwerpers van sociale media te verwijderen. Zou dit iets te maken kunnen hebben met haar explosieve breuk met Caelan? De timing is verdacht.

7 Ze heeft een tijdelijk straatverbod gekregen

Afbeelding
Afbeelding

De afgelopen maanden waren druk voor McKayla. Sinds het nieuwe jaar merkte ze dat ze een alleenstaande moeder van twee kinderen was, het water uitprobeerde in nieuwe manieren om geld te verdienen en tijd doorbracht in de familierechtbanken. Afgezien van het uitwerken van voogdijovereenkomsten met haar ex, heeft McKayla naar verluidt ook een tijdelijk straatverbod aangevraagd voor de vader van haar kinderen, Caelan. We weten niet zeker wat Adkins tot deze beslissing heeft geleid, maar het is weer een dramatische stap in haar leven.

6 Ze is gedwongen om haar ex tv-tijd te geven met de kinderen

Afbeelding
Afbeelding

McKayla en Caelan lijken het altijd oneens te zijn over het een of ander, en een belangrijk twistpunt, vooral tijdens een breuk, waren altijd de kinderen. In seizoen 2 van Unexpected waren Caelan en zijn verwanten woedend op McKayla, die de kinderen schijnbaar bij hem weghield.

De jonge ouders zijn uiteindelijk naar de rechtbank gestapt na deze meest recente splitsing, en uiteindelijk gingen de dingen zoals Caelan. De rechtbanken kenden hem gedeeltelijk voogdij toe en volgens bronnen ziet de vader van twee zijn kinderen vanaf zes uur 's avonds. op vrijdag tot 18.00 uur op een zondag.

5 McKayla is vrijgezel en klaar om zich te mengen

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Caelan de moeder van zijn kinderen lijkt te hebben verlaten en troost zoekt in de armen van een nieuwe dame, leeft McKayla nog steeds het vrijgezelle leven. Caelan heeft zijn ex er eerder van beschuldigd tijdens hun relatie contact te hebben gehad met andere gasten. We zagen McKayla ook de datingwateren testen in seizoen 2 van Unexpected, tijdens een van de vele scheidingen tussen haar en Caelan. Nu ze echter vrij is om te daten, lijkt het erop dat ze een keer tijd voor zichzelf neemt.

4 Ze komt niet onverwacht terug voor het vierde seizoen

Afbeelding
Afbeelding

De TLC hit reality-serie, Unexpected, is een enorme hit geworden, en we zijn niet verrast. Kijk maar eens hoe controversieel en populair de franchises voor tienerzwangerschappen en ouderschap van MTV zijn geweest! Het derde seizoen liet kijkers met een aantal behoorlijk grote cliffhangers achter, maar we zullen zeer binnenkort antwoorden krijgen omdat een vierde seizoen een kans lijkt te zijn. Dat gezegd hebbende, niet iedereen zal terugkomen om het nieuwste seizoen te filmen. McKayla heeft aangekondigd dat het tijd is voor haar om af te stappen van reality-televisie, en hoewel de show moet doorgaan, zal het zonder haar doorgaan.

3 Een derde baby zou in de plannen kunnen zitten

Afbeelding
Afbeelding

In 2019 leek het de fans vrij duidelijk dat McKayla erover dacht een derde baby aan haar gezin toe te voegen. Zij en Caelan waren voor de miljoenste keer weer bij elkaar gekomen en ze woonden zelfs samen met hun twee jonge kinderen.

Helaas is het paar weer uit elkaar gegaan en het lijkt erop dat deze breuk uiteindelijk permanent kan worden. Dus zijn die dromen van een derde baby dood in het water? Misschien misschien niet. Als Adkins nog een kleintje heeft, kan het uiteindelijk bij een andere man zijn.

2 Terug onder het dak van haar grootouders

Afbeelding
Afbeelding

Na deze laatste splitsing pakte McKayla haar kinderen in en ging terug naar het huis van haar grootouders. Adkins is opgevoed door haar grootouders en is vooral dicht bij haar opa. De zoon van McKayla en Caelan is zelfs vernoemd naar de patriarch. De jonge moeder heeft geprobeerd weg te leven van haar voogden, maar het lijkt erop dat ze altijd weer onder hun dak belandt en hun hulp nodig heeft. We vinden het geweldig dat McKayla hun liefde en steun heeft, maar de mogelijkheid maakt het moeilijk voor Adkins om haar vleugels uit te slaan en te vliegen.

1 Herinneringen aan haar voormalige huis zullen niet uit het zicht, uit het hart zijn

Afbeelding
Afbeelding

Toen de politie McKayla begeleidde naar het voormalige huis dat ze deelde met haar ex en haar kinderen, hoefden ze niet ver te reizen. Het huis dat de realityster en de vader van haar kinderen deelden, bevindt zich naar verluidt aan de overkant van de straat van het huis van McKayla's grootouders. Nu Atkins weer bij haar grootouders woont, zal ze elke keer dat ze naar buiten loopt om de post te halen, het huis moeten zien waar ze ooit familie speelde. Onhandig.

Aanbevolen: