Wat is het vermogen van Rapper French Montana?

Inhoudsopgave:

Wat is het vermogen van Rapper French Montana?
Wat is het vermogen van Rapper French Montana?
Anonim

De in Marokko geboren rapper French Montana heeft een carrière van twee decennia en het is veilig om te zeggen dat hij zeer succesvol is. Frans, zoals hij liefkozend wordt genoemd, leidt misschien niet de typische rapper-levensstijl, maar dat is niet omdat hij dat niet kan. Hij kiest er gewoon voor om dat niet te doen. Montana, wiens echte naam Karim Karbouch is, is de CEO van Coke Boys en zijn voorganger Cocaine City Records. Voordat de Amerikaanse rapper algemeen bekend werd om zijn vak, was hij een 13-jarige jongen wiens familie verhuisde van Marokko naar de Verenigde Staten.

De zaken namen een slechtere wending voor het gezin toen de vader van French het gezin verliet en terugging naar zijn thuisland. Zijn moeder maakte moeilijke tijden door en moest haar gezin voeden via de overheidsuitkeringen. Het verhaal keerde echter voorgoed om, toen de muziek van Montana golven begon te maken, en nu heeft het bescheiden begin van de rapper plaatsgemaakt voor roem en betere tijden. Hoewel Montana recentelijk betrokken is geweest bij verschillende controverses, lijkt geen van deze controverses zijn enorme vermogen te hebben beïnvloed, dankzij een geannuleerde samenwerking met Drake en betrokkenheid bij een reality-tv-cheatschandaal. Kijk eens wat French Montana tegenwoordig waard is!

7 French Montana geeft uit aan luxe huizen

Frans is sinds de jaren 2010 betrokken bij onroerend goed. In 2016 kocht de 37-jarige Selena Gomez's 8000 vierkante meter grote Calabasas herenhuis voor $ 3,3 miljoen. Hij renoveerde het huis naar zijn smaak en zou meer dan $ 400.000 hebben uitgegeven om een studio rond het pension te installeren. Hij zette het gebouw in 2020 te koop voor $ 6,6 miljoen, het dubbele van het bedrag waarvoor hij het kocht.

French Montana verlaagde uiteindelijk de prijs en verkocht het in september 2021 voor $ 5 miljoen. Later kocht hij meer eigendommen in Hidden Hills, waarvan er één vorig jaar centraal stond in zijn seksuele batterijzaak.

6 Het bescheiden begin van French Montana

In zijn tienerjaren werd French Montana verliefd op rapmuziek en vormde al snel een groep met enkele van zijn leeftijdsgenoten om hun passie voor muziek aan te wakkeren. Al die tijd nam de druk van thuis toe vanwege de financiële beperkingen van zijn familie. In 2002 brachten French en zijn vrienden een reeks mixtapes en straat-dvd's uit onder het Cocaine City-label. De straatinhoud omvatte interviews met opkomende rappers in die tijd, evenals andere onderwerpen binnen de rapsfeer.

5 French Montana maakte een serie mixtapes om zijn rapvaardigheden te laten zien

Hoewel zijn plannen voor de mixtapes bedoeld waren om zijn muziek bij een groter publiek te krijgen, werden de mixtapes verrassend genoeg succesvoller dan hij had gedacht. De populariteit was aanleiding tot 14 volumes mixtapes en films. De aard van de straat-dvd's had echter nog steeds een beperkte winstgevendheid.

4 Montana werd opmerkelijk met de tijd

Toen zijn mixtapes furore maakten, had French het moeilijk. In 2003 werd de rapper neergeschoten toen hij een opnamestudio verliet. Hij kreeg schoten in het hoofd en lag weken in het ziekenhuis. De tegenslag duurde echter niet lang, want dit motiveerde hem alleen maar om harder te werken.

Frans ontmoette en werkte samen met sterproducer Henry Fraud, en hij raakte geïnspireerd om zijn eigen platenlabel op te richten. In 2009 kreeg de rapper meer erkenning. French ontmoette later hiphopicoon Akon die hem een deal probeerde te bezorgen bij een groot platenlabel. Hoewel de deal nooit doorging, bleven Akon en Montana dichtbij.

3 French's eerste album was een succes

De sterrapper bracht zijn eerste studioalbum uit, Excuse My French, in 2013 en het leverde aanzienlijke winst op. Het album leverde hem ook een BET Award op voor Best Club Banger. Dit album werd gevolgd door Jungle Rules en Montana, dat zijn derde studioalbum was dat in 2019 werd uitgebracht. Gezien zijn succes in de industrie, is het geen verrassing dat French bevriend is met veel A-artiesten, waaronder Diddy, die vaak probeert de liedjes van de rapper, ook al fa alt hij soms.

2 French Montana is betrokken geweest bij andere projecten buiten muziek

Buiten de muziek heeft French zijn entertainmentcarrière uitgebreid naar de Hollywood-sfeer. Of hij nu als zichzelf optreedt, kleine cameo's maakt of grote rollen speelt, French heeft zijn film-cv opgebouwd. De crooner "No Stylist" speelde in HBO's Empire als Vaughn. Zijn andere acteercredits omvatten The Perfect Match, The After Party en All Star Weekend.

De rapster staat ook bekend om zijn liefdadigheidswerken. Toen hij in 2017 Oeganda bezocht voor het maken van zijn videoclip, "Unforgettable", trok French zijn gewicht in de schaal en zamelde hij geld in om het Suubi-ziekenhuis te bouwen. Het ziekenhuis bedient meer dan 300.000 inwoners van Oeganda. French werd in 2018 beloond met de eer van Global Citizen Ambassador.

1 Nettowaarde van French Montana

Er zijn verschillende rapporten geweest over wat het vermogen van French Montana is. De lange muziekcarrière van de rapper heeft hem een enorme som geld en eigendommen opgeleverd met een geschatte waarde van $ 22 miljoen vanaf 2021.

Aanbevolen: