Is de verloving van Jennifer Aniston en Tate Donovan in de jaren 90 beëindigd vanwege zijn jaloezie?

Inhoudsopgave:

Is de verloving van Jennifer Aniston en Tate Donovan in de jaren 90 beëindigd vanwege zijn jaloezie?
Is de verloving van Jennifer Aniston en Tate Donovan in de jaren 90 beëindigd vanwege zijn jaloezie?
Anonim

Als het gaat om iconische koppels uit de jaren 90, denk je zeker aan Jennifer Aniston en Tate Donovan. De twee sterren gingen uit terwijl ze aan het begin van hun carrière stonden, en hoewel het niet goed ging tussen hen, werden ze allebei een bekende naam in de branche.

Vandaag bekijken we de relatie van het paar en de reden voor hun uiteenvallen nader. Zijn Donovan en Aniston echt uit elkaar gegaan omdat de acteur jaloers was op de Friends-ster? Aniston werd tenslotte al snel veel beroemder dan de acteur. Blijf scrollen om erachter te komen!

Hoe lang waren Tate Donovan en Jennifer Aniston samen?

Jennifer Aniston en Tate Donovan leerden elkaar in 1995 kennen toen ze door gemeenschappelijke vrienden aan elkaar werden voorgesteld. Destijds was Donovan vooral bekend door de hoofdrol met Sandra Bullock in de film Love Potion No. 9 uit 1992, terwijl Aniston net beroemd was geworden als Rachel Green in de sitcom Friends die in 1994 in première ging.

Volgens InStyle had Donovan op dat moment Friends niet gezien, dus hij wist niet wie Aniston was. Voorafgaand aan Aniston. Donovan had een relatie gehad met actrice Sandra Bullock, en omdat hij wist hoe moeilijk het kan zijn om met iemand uit de industrie te daten, twijfelde hij of hij een relatie met Aniston zou beginnen.

"Letterlijk, onze tweede date, er waren overal videocamera's en ik dacht: 'Ik ben hier weg'", vertelde Donovan destijds aan People.

Een maand nadat ze begonnen te daten, gingen de twee uit elkaar om zich drie weken later te verzoenen. Voor hun eerste verjaardag wisselden Donovan en Aniston Ierse verlovingsringen uit. Hun relatie werd al snel serieus en voor Valentijnsdag in 1996 kocht Donovan Aniston een puppy die ze Enzo noemde. Helaas gingen de twee sterren in februari 1998 uit elkaar.

De reden achter het uiteenvallen van Tate Donovan en Jennifer Aniston

Nadat het nieuws over hun breuk openbaar werd, meldden veel winkels dat de twee uit elkaar gingen omdat Tate Donovan jaloers was op de carrière van Jennifer Aniston. In een interview met Rolling Stone in 1999 besprak Aniston de geruchten.

"Dat was eigenlijk niet de reden waarom we uit elkaar gingen. Maar omdat we de pers niets gaven, hebben ze het verzonnen," zei Aniston. "Tate's en mijn breuk had niets te maken met ego-gevechten, baby's willen, niet willen trouwen - al die dingen. Niets van alles klopte."

Geen van de twee heeft echter ooit onthuld waarom ze hun verloving hebben beëindigd. In 1998 speelde Tate Donovan een gastrol in zes afleveringen van de sitcom Friends, en om het nog erger te maken - hij portretteerde Jennifer Aniston's liefdesbelang, miljonair zakenman Joshua Burgin. Dit was natuurlijk nadat het paar uit elkaar was gegaan.

In een interview met US Weekly onthulde Donavan hoe hij het vond om met zijn ex te werken. "Ik was gewoon blij dat ik in het team zat. Het enige minpunt was dat Jennifer en ik op dat moment uit elkaar gingen", gaf de acteur toe.

"En dat was dus lastig om te doen, en te doen alsof we elkaar net ontmoeten, en verliefd worden, of wat dan ook, geïnteresseerd in elkaar, als we uit elkaar gaan. Dat was gewoon zwaar. Het waren maar zes afleveringen. Ik bedoel, alleen omdat we uit elkaar gingen. We hadden zoiets van: 'Hé, kunnen we dit niet blijven doen? Omdat dit echt pijnlijk en moeilijk is'", herinnert Donovan zich.

"De mensen die weten dat we een date hebben, denken dat we elkaar hebben ontmoet op Friends. Maar in feite hadden we twee jaar daarvoor gedate, en het was voorbij tegen de tijd dat we samen op Friends waren ", zei de acteur.

“Die zes mensen waren geweldig voor mij. Ze waren fantastisch. Het was helemaal niet kliekjes voor mij. Ik had geluk. Het goede dat eruit voortkwam, was dat iedereen er heel cool over was, en echt zo behulpzaam als ze maar konden zijn. Met andere woorden, ze waren gewoon meelevend, erg meelevend over de hele breuk. Het was een beetje alsof ik dat bewees, hey, ik denk dat ik een professional ben. Als je een moeilijke breuk kunt doormaken en toch je werk kunt doen, dan ben je een professional. Het was goed. Het was uiteindelijk echt een geweldige ervaring van hoe mensen je echt goed kunnen behandelen, en je doet nog steeds je werk, ook al ben je van binnen aan het sterven."

Afgaande op het feit dat Donovan en Aniston ermee instemden om samen te werken na hun breuk, is het onwaarschijnlijk dat jaloezie de reden was voor hun breuk. Na hun scheiding ging Tate Donavan door met daten met journalist Plum Sykes, terwijl Jennifer Aniston haar relatie begon met Hollywood-ster Brad Pitt met wie ze uiteindelijk getrouwd was tussen 2000 en 2005.

Aanbevolen: