10 Ram Beroemdheden (& Waarom ze een echte Ram zijn)

Inhoudsopgave:

10 Ram Beroemdheden (& Waarom ze een echte Ram zijn)
10 Ram Beroemdheden (& Waarom ze een echte Ram zijn)
Anonim

Elke liefhebber van muziek, kunst, televisie, films of sport heeft zeker zijn favoriete beroemdheden, en zelfs een aantal behoorlijk intense verliefdheden van beroemdheden. Natuurlijk willen fans ook graag weten welke celebs een verjaardag met hen delen. Sterker nog - voor alle astrologie-liefhebbers die er zijn, welke beroemdheid is waarschijnlijk vergelijkbaar in persoonlijkheid.

Ram is een vuurteken en ze staan zeker bekend als gepassioneerd, assertief, vastberaden, ambitieus en zelfverzekerd. Dit vurige type persoon houdt heel veel van, dus het is tijd om uit te zoeken met welke beroemdheden ze een diepe relatie kunnen hebben. Hier zijn 10 Ram-beroemdheden - en wat hen tot een Ram maakt.

10 Reese Witherspoon - 22 maart

Deze bom heeft de acteerindustrie gedomineerd, zowel op televisie als in film. Van vurige en brutale personages tot krachtige vrouwelijke rolmodellen, ze is een Ram op EN buiten het scherm. Deze moeder en actrice is vol zelfvertrouwen en ambitie.

Ze is ongelooflijk moedig, enthousiast en optimistisch en vertegenwoordigt vrijwel elke positieve en prachtige eigenschap van dit sterrenbeeld.

9 Robert Downey Jr. - 4 april

RDJ is absoluut het best bekend als Iron Man, en zowel Tony Stark als deze acteur delen veel kwaliteiten, zoals vastberadenheid, passie, ambitie en vertrouwen. Hij is praktisch deze superheld in het echte leven, dus het is niet verwonderlijk.

Als een echte Ram is Robery Downey Jr. zeker niet bang om zijn mening te uiten en barst hij uit zijn voegen van moed, eerlijkheid en passie.

8 Emma Watson - 15 april

Emma Watson zal voor altijd de Hermione Granger van iedereen zijn, maar ze is ook de favoriete beroemdheid van iedereen geworden. Van vrouwenrechtenactivisme tot geweldige acteerrollen, Watson is een pure, getalenteerde en gezonde ziel.

Hoewel ze uiterlijk geen Ram is, heeft ze wel veel van de eigenschappen. Ze is helemaal gepassioneerd en ze is ook ongelooflijk vastberaden in haar carrière en voor gelijkheid. Ze heeft een lieflijk enthousiasme dat alleen dit sterrenbeeld kan bezitten.

7 Elton John - 25 maart

Elton John is een muzieklegende, en elke Ram zou helemaal trots moeten zijn om iets gemeen te hebben met dit icoon. Hij is een perfecte Ram - met intense moed, barstende charisma en bewonderenswaardige ambitie.

Hij heeft zoveel vertrouwen in zichzelf dat elk lid van dit sterrenbeeld hem eindeloos zou toejuichen. Hij is zo brutaal en vurig als dit teken wordt, en hij is absoluut een echte Ram.

6 Kristen Stewart - 9 april

Deze actrice is misschien het best bekend van Twilight, maar ze heeft zeker een cultstatus voor zichzelf gecreëerd. Ze heeft zeker bewezen dat haar acteertalenten verder gaan dan alleen Bella Swan te zijn, en ze is ook een behoorlijk ongelooflijk persoon buiten het scherm.

Stewart is super authentiek, en ze heeft moed en enthousiasme dat brutaal en puur is. Ze houdt niet zo van geheimen, maar is eerlijk en zelfverzekerd in wie ze is - als een echte Ram.

5 Seth Rogen - 15 april

Deze acteur is een komische legende en elke filmfan heeft zeker minstens één van zijn meesterwerken gezien. Natuurlijk is zijn droge en slapstickhumor niet voor iedereen weggelegd, maar het is niet moeilijk te begrijpen waarom Seth Rogen een Ram is.

Hij is extreem gepassioneerd, extravert en zelfverzekerd. Hij is ook een behoorlijk harde werker, wat zeker een grote ambitie toont. Hij staat altijd in het middelpunt van de belangstelling, wat elke Ram graag is.

4 Lady Gaga - 28 maart

Lady Gaga is een koningin in de muziekindustrie, maar ze is ook overgestapt naar acteren en heeft daar ook haar talenten bewezen. Deze bom is letterlijk vuur, dus het is alleen maar logisch dat ze in dit vuurteken v alt.

Ze is volledig authentiek en zelfverzekerd, maar Gaga heeft ook meer vastberadenheid en passie dan de meeste beroemdheden die er zijn. Ze is een echt rolmodel, en dat komt omdat ze al deze ongelooflijke Ram-kenmerken vertegenwoordigt.

3 Paul Rudd - 6 april

Er is waarschijnlijk geen enkele persoon op aarde die niet helemaal verliefd is op Paul Rudd. Het is dus goed nieuws voor alle Ram die er is, want hij is een van jullie! Hoewel hij niet zo assertief of dominant is als dit teken, vertegenwoordigt hij nog steeds veel van de Ram.

Hij is vol passie voor het leven en zijn carrière, en hij heeft ook een lief zelfvertrouwen en een enthousiaste persoonlijkheid die elk lid van dit teken zou moeten bewonderen.

2 Saoirse Ronan - 12 april

Deze jonge actrice heeft de Hollywood-scene gedomineerd. Met vier Oscar-nominaties op zak heeft ze bewezen hoe getalenteerd ze is - en hoe vastberaden ze is om het groot te maken.

Elk personage dat ze speelt is behoorlijk vurig, wat eigenlijk past bij haar echte persoonlijkheid. Ze is een lieverd, maar ze is zo vol zelfvertrouwen, charisma en passie dat het onmogelijk is om haar niet als een echte Ram te bestempelen.

1 Ewan McGregor - 31 maart

Ewan McGregor is een begrip in Hollywood en hij heeft zoveel veelzijdige en gedenkwaardige personages gespeeld. Van Star Wars tot Doctor Sleep, filmliefhebbers kunnen niet anders dan van deze acteur houden.

Natuurlijk kunnen alle Rammen die er zijn graag hun teken met hem delen. Net als dit vuurteken is McGregor ongelooflijk vastberaden en stra alt hij zeker vertrouwen en enthousiasme uit. Deze lieve acteur heeft alle Ram-passie die hij nodig heeft.

Aanbevolen: