Henry Cavill plaagt een geheim project terwijl hij de pruik van Ger alt uit 'The Witcher' draagt

Inhoudsopgave:

Henry Cavill plaagt een geheim project terwijl hij de pruik van Ger alt uit 'The Witcher' draagt
Henry Cavill plaagt een geheim project terwijl hij de pruik van Ger alt uit 'The Witcher' draagt
Anonim

Henry Cavill heeft het filmen van seizoen 2 van The Witcher hervat !

Fans zijn een beetje in de war over wat de Man of Steel-acteur bedoelt, aangezien de foto er duidelijk uitziet alsof hij is gemaakt in de toiletruimte van The Witcher!

Heeft Henry Cavill zich aangesloten bij de cast van Blood Origin ?

Op de foto lijkt de 37-jarige acteur verkleed als zijn personage, de bovenmenselijke krijger Ger alt van Rivia. Zijn crew wordt gezien terwijl hij de acteur helpt met zijn pruik, die tijdens het eerste seizoen behoorlijk indruk maakte op fans. Er is ook een wazige blik op wat een script lijkt te zijn… voor seizoen 2?

Cavill schreef in het bijschrift naast de foto: "Geheim project? Of gewoon een handvol papier met willekeurige woorden erop … Ik denk dat je moet afwachten. Fijne dag allemaal."

Hoewel het duidelijk is dat de acteur eindelijk is hervat met het filmen van het tweede seizoen van de show, vragen sommige fans zich af of Cavill met het "geheime project" hint naar een andere Witcher-gerelateerde rol… misschien heeft het iets te maken met The Witcher: Bloed oorsprong ?

In januari van dit jaar werd acteur en model Jodie Turner-Smith gecast in The Witcher: Blood Origin, een prequel-serie die een verhaal volgt dat verloren is gegaan in de tijd: de creatie van de eerste Witcher en de gebeurtenissen voorafgaand aan de conjunctie van de sferen, een botsing van werelden die ertoe leidde dat mensen en onnatuurlijke wezens in dezelfde dimensie leefden. Vandaar de behoefte aan heksers!

Het speelt zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen van Cavill's show af, wat betekent dat de enige manier waarop hij er deel van kan uitmaken in een toekomstige reeks is, aangezien de tijd van zijn personage veel later arriveerde.

Cavill heeft een moeilijk jaar achter de rug bij het werken aan seizoen 2, waarbij Covid-19 productievertragingen veroorzaakte, de cast en crewleden ziek werden, en zijn ongelukkige hamstringblessure, waardoor hij niet in staat was om in Ger alts zware kostuum te filmen.

Gezien de laatste update van de acteur, lijkt het erop dat hij klaar is om weer aan de slag te gaan!

De finale van seizoen één van Witcher zag Ger alt eindelijk Ciri's bewaker worden, en het komende seizoen zal zeker veel verwachte scènes uit het boek bevatten!

Aanbevolen: